跳至

首頁

尾頁

伯爵府

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

Re: "06"狗仔狗女黎lu黎lu Part II

撞鬼佢呀 , 無啦啦落雨喎 ?-(

伯爵府

早呀

伯爵府

有冇人有東亞咭呀 ?

伯爵府

http://webserver1.etvonline.tv/etv_c/digilibrary/subject.cfm?CS_RER_NBR=87&Submit=Go
我個女勁鐘意看 !

珍珠宮

伯爵府

公爵府

畀面勳章

THX~

伯爵府

咁靜 ?-(

別墅

Hi all ,
e+份工好忙, 無得上網, 放工又要同bb"玩", 晚晚都"謝晒"至

大宅

Dear my Friends,
多謝你哋來天天BB生日會呀,嗰日天天玩得好開心,特別多謝你們的禮品,有玩的;有學行的;有新衫仔;又有睇的,好正呀,那天我拍了些相要比你哋,請pm 你e-mail 比我。
Hi Sasakaka,
你哋有冇拍video呀,可否比个copy我,留個記念!
教養孩童,使他走當行之道,
就是到老他也不偏離. 箴言:廿二章六節

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

天氣咁熱, bb一出街就成頭汗, 有無問題架?
成身濕濕咁係咪要換衫? 咁出街咪帶好多野 ~~~
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

大孖D運動細胞好勁, 細孖就叻都C
anyway, 祝細孖快d無事 ~~~

evawong1210 寫道:
昨日同今日都用嚴茜水幫細孖沖涼, d疹退咗好多啦, 不過脾氣好差, 可能因為d肌肉痛, 半夜會喊醒, 前晚雙腳痛, 昨晚背脊痛, 要同佢按摩同 , 直至佢訓著先可以放落床, 倦c我, 希望今晚佢可以一覺訓天光啦.
大孖除咗鍾意玩自轉, 倒立, 重會做泰山, 通屋攀梳化, 椅, 玩電話, 細孖就睇阿哥頭, 見佢玩完如果無比我打打同鬧就即跟, 否則會幫手用火星話鬧阿哥
不是每段愛情都會有美好的結果;
但一段關係如果缺少了愛與包容;
就注定會失敗。

「人生若只如初見,何事秋風悲畫扇?」納蘭性德《木蘭花令 · 擬古決絕詞》

伯爵府

[quote]
mariechen 寫道:
Hi all ,
e+份工好忙, 無得上網, 放工又要同bb"玩", 晚晚都"謝晒"至

伯爵府

sherryyeung 寫道:
天氣咁熱, bb一出街就成頭汗, 有無問題架?
成身濕濕咁係咪要換衫? 咁出街咪帶好多野 ~~~

係呀 , 要帶埋手巾仔,方便"未"汗 / 面.

伯爵府

sherryyeung 寫道:
大孖D運動細胞好勁, 細孖就叻都C
anyway, 祝細孖快d無事 ~~~

係喎 ~
eva , 大孖好返晒未呀 ?

伯爵府

早呀

伯爵府

集體訂購smartfish
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?viewmode=flat&order=1&topic_id=942196&forum=147&post_id=&refresh=%ABe%A9%B9

大宅

細孖好番啦, 不過而家輪到大孖, 星期一打咗第2支肺炎鏈球菌針, 昨晚發燒, 而家重係100.2度, 上次第1支都無事, 今次中招, 都唔知係支針定係細孖傳比佢, 我發覺原來大孖有病重麻煩過細孖, 成日咦咦娥娥.

大宅

c啦, 頭先老公打電話番嚟問"今晚點呀?", 我答"買咗餸煮飯啦.", 老公問"今日咩日子呀?", 我即刻望下日曆再答"今日即係當你生日囉." (因為99幫我老公報出生日期係用農曆兼報細1年, 所以今日先係佢正式新曆生日), 跟手再補飛"阿仔重未退燒喎." (即係話比佢知唔同得孖b出街食飯, 我都無符), 咁之後佢就當無事發生話"咁無嘢啦", 大步檻過

伯爵府

應打肺炎鏈球菌針係冇反應喎 , 可能真係交叉感染呀 ~

首頁

尾頁

跳至