跳至

首頁

尾頁

複式洋房

原文章由 joeypooh 於 07-7-5 01:05 發表
我都有興趣呀...我想問下幾錢呀??係唔係可以作後備呀???

因為我地係自組的,所以,bb要差不多大,最少要14m(到8月開班時),而我地亦應是8月先可以開始,至於幾$,是320/4堂,最少4堂。
仲有其他,麻煩你睇返之前個d啦,thanks!

如都仲有興趣可以係下面加入你們的資料,我幫你問一下老師啦!
1. kathy,angus,13m,藍田,sat or sun 下午(ok)
2. crystal, chloe, 19.5m, kln bay, sat afternoon (ok)
3. cathy, yumi, 15m, Lam Tin, sat or sun 早午也可(ok)
4.Katie, Hei Hei, 13 m, Yau Tong, Sat or Sun 早午也可
5. bena, yinyin, 15m, Yau Tong, sat afternoon (ok)
6. Joeystar, Haileys, 15m, 藍田, sat/sun下午 (ok)
7. ky2005, gigi, 15m 時間地點都OK~ (ok)
8.Tomum,to to,20m,藍田,sat/sun下午都得(ok)。
9.Melissa, Hin Hin, 15 Month, (Mon to Sun AM). I lived in Kwun Tong.
10.Ching Ching, 14 Month,sat or sun 下午(ok)

====================================
後備︰
1.

[ 本文章最後由 kathy2006 於 07-7-5 19:48 編輯 ]

大宅

Dear Kathy,
is there any news??? I want to know the date.

原文章由 kathy2006 於 07-7-5 19:41 發表

因為我地係自組的,所以,bb要差不多大,最少要14m(到8月開班時),而我地亦應是8月先可以開始,至於幾$,是320/4堂,最少4堂。

如都仲有興趣可以係下面加入你們的資料,我幫 ...

大宅

Kathy,

8月我個囝12m咋,咁下次先啦.

Thanks.

複式洋房

畀面勳章

Kathy,

My son will be 14 mths old in Aug. We live in Lam Tin. Please count me in if possible. Thanks.

大宅

Kathy, 是否有收到我pm?? 你有咩新消息請直接call我呀~ thanks!

[/url]

民房

Hi! My girl is now almost 17 mths and we are interested , any vacancy? I live in Kwun Tong too! If it is confirmed, i have to check the time, as I also need to take care of my elder boy! he is in afternoon session but I need to take him for other activities. Thanks!

複式洋房

唔好意思呀,我呢排好忙,因為仔仔出玫瑰疹,我呢幾日都是在醫院渡過咋,我會再連絡老師,你們唔介意再等嗎??

複式洋房

原文章由 kathy2006 於 07-7-20 21:49 發表
唔好意思呀,我呢排好忙,因為仔仔出玫瑰疹,我呢幾日都是在醫院渡過咋,我會再連絡老師,你們唔介意再等嗎??

kathy,

你仔仔是否已出院沒事嗎? 祝早日康復! 我地一定唔介意再等,
最緊要是bb身體, 等bb好番後才給我們消息.

別墅

請問仲有冇位呢?

1. kathy,angus,13m,藍田,sat or sun 下午(ok)
2. crystal, chloe, 19.5m, kln bay, sat afternoon (ok)
3. cathy, yumi, 15m, Lam Tin, sat or sun 早午也可(ok)
4.Katie, Hei Hei, 13 m, Yau Tong, Sat or Sun 早午也可
5. bena, yinyin, 15m, Yau Tong, sat afternoon (ok)
6. Joeystar, Haileys, 15m, 藍田, sat/sun下午 (ok)
7. ky2005, gigi, 15m 時間地點都OK~ (ok)
8.Tomum,to to,20m,藍田,sat/sun下午都得(ok)。
9.Melissa, Hin Hin, 15 Month, (Mon to Sun AM). I lived in Kwun Tong.
10.Ching Ching, 14 Month,sat or sun 下午(ok)

====================================
後備︰
1.mamadik, parco, 13m, kwun tong, sat PM or sun full day

禁止訪問

複式洋房

原文章由 mamadik 於 07-7-21 10:06 發表
請問仲有冇位呢?

3. cathy, yumi, 15 ...

唔知仲有冇位,or開唔開到多班呢??

後備:
2) tung tung, chris, 18m, lamtin, sat and sun ok
[http://www.snugglepie.com]

洋房

我也都很有興趣,我的囡囡8月份就16m,
好想幫他報名參加,不知道還有沒有位?
以下是我的資料:

Sarah,旋旋,05/04/06,藍田,Sat下午和Sun下午都okay。

原文章由 kathy2006 於 07-7-5 07:41 PM 發表

如都仲有興趣可以係下面加入你們的資料,我幫 ...

別墅

Kathy,

你最近好嗎,Lee排啲菌好勁,我個女都入咗院,早幾日先好啲出院,醫生話佢有獅吼喎,真係要好小心至得啊....你都要好好保重啊...至於Playgroup你得閒先搞啦....要幫手找我啦!!!

Cathy

原文章由 kathy2006 於 07-7-20 21:49 發表

別墅

各位mami, 我有個主意,橫點Kathy未能抽空搞playgroup,不如我地自己定期約出來小聚吓先,等我地啲BB有機會聚埋一齊玩下,互動互學啊.媽媽又可以識多啲朋友交流吓心得,你地認為點?大家都係住係附近就最方便,如果有興趣的話,就登入觀塘區媽媽會>"開心BB小聚平台"嗰度報名啊,我要預人數book房,起碼最少十個單位參與先好玩,請多多支持!!!

原文章由 gutwong608 於 07-8-8 22:17 發表
Kathy,

你最近好嗎,Lee排啲菌好勁,我個女都入咗院,早幾日先好啲出院,醫生話佢有獅吼喎,真係要好小心至得啊....你都要好好保重啊...至於Playgroup你得閒先搞啦....要幫手找我啦!!!

Ca ...

男爵府

原文章由 kathy2006 於 07-5-23 17:22 發表
我bb6月就1歲啦,佢成日都是在家1個人好悶,好想找一d同年齡(12m-15m)左右的bb一齊組班,我識人教,係幼稚園老師來的。你地有冇人想組呀!

可唔可以介紹個老師比我識呀? 我個仔雖然只得半歲人仔,但係想幫佢壽備上Playgroup,唔該!!!
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作.

複式洋房

各位媽咪,真的唔好意思,因為個老師佢屋企出左d問題,所以,我想都是冇法搞playgroup,而我又好黑仔,自己身體出了d小毛病,早排要休息休息一下,所以咁耐都冇上來,唔好意思呀。
我有一個想法,就是我們自己組一group,由我們自己想d遊戲,可能有d媽咪唔多識想遊戲,但每次2-3個媽咪合作一齊想,咁都可以,不過可能會比較冇左d學術野,但我地d bb而家最需要的是見多d人,識多d朋友仔,唔知你地覺得點呢??如果第日再找到老師教,咁先再上 playgroup啦!

男爵府

PLAYGROUP...其實係上D咩家??

別墅

Hi Kathy2006,

I am interested ah...but...I am only 8.5 months old, am I too small to go for playgroup? Also, who should attend the playgroup class and what can I learn from there?

Can my mum accompany me too, however, she's a working mom ah, any weekend class?

Please advise.

原文章由 kathy2006 於 07-7-4 20:15 發表
你有興趣咩,bb幾大呀?唔介意可以做住後備先。

複式洋房

似乎好似各位媽咪對我的提議都冇咩興趣,又可能你地都好忙啦?如果你們真的好想搞playgroup,我想你們可能要再等一下,我嘗試再找老師啦,看有沒有老師ok,再通知你們啦!至於上d咩,就要睇下老師的回覆啦!重覆一次我個bb而家15個月,所以希望找一d同佢相差不過2-3個月的朋友仔一齊上,即13-18個月的bb。

洋房

Hi Kathy

我的仔仔16.5m, 如果組playgroup, 可否讓我加入, 但我是全職媽媽, 如果於週六搞, 只可在上午join, 看看有沒有機會. thanks!

Almon

原文章由 kathy2006 於 07-9-15 14:07 發表
似乎好似各位媽咪對我的提議都冇咩興趣,又可能你地都好忙啦?如果你們真的好想搞playgroup,我想你們可能要再等一下,我嘗試再找老師啦,看有沒有老師ok,再通知你們啦!至於上d咩,就要睇下老師的回覆啦!重覆一次我個bb而 ...

首頁

尾頁

跳至