跳至

首頁

尾頁

伯爵府

醒目開學勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 23)

咁又係, 你老公去唔去 [quote]
CherylMaMa 寫道:

okay 啦. 我有預埋 teddy, 大小加埋都有成 13人啦. 我又覺得 okay bor. 有時, 成大棚人坐埋, 都未必傾到計啦, 因為實在太多人. 而家少少地, 我都覺得 okay bor. 仲容易啲 handle 啦.

珍珠宮

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 23)

都可能會叫佢去. 如果, 佢去, 就唔帶姐姐.

[quote]
lingirl 寫道:
咁又係, 你老公去唔去 [quote]

珍珠宮

ling,

你拿咗奶粉未???

伯爵府

醒目開學勳章

好野, 有靚仔睇 [quote]

都可能會叫佢去. 如果, 佢去, 就唔帶姐姐.

伯爵府

醒目開學勳章

未知wing果邊奶粉來左未 ?-( 我諗住聽日call 佢, 你有call wing問嗎

ling,

你拿咗奶粉未???

珍珠宮

真係好對唔住, 一定唔係. 如果你咁想, 一定令你好失望. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

不過, 今日佢o黎公園接我同 cheryl, 04班 mami 話終於知道點解 cheryl 有咁高.

[quote]
lingirl 寫道:
好野, 有靚仔睇 [quote]

伯爵府

醒目開學勳章

:-( :-( :-( :-(
咁你老公又真係又高吓 [quote]

真係好對唔住, 一定唔係. 如果你咁想, 一定令你好失望. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

不過, 今日佢o黎公園接我同 cheryl, 04班 mami 話終於知道點解 cheryl 有咁高.

珍珠宮

未呀. 乜未送o黎咩????

我仲想住可能, 如果聽日有時間就去拿添. :lol: :lol: :lol:

如果我就得到時間, 而又有奶粉, 可能都會聽日拿. 如果, 我係話如果....我聽日去開, 幫你拿埋, 又或者直接車埋俾你, 你落o黎拿 o 唔 okay ???

[quote]
lingirl 寫道:
未知wing果邊奶粉來左未 ?-( 我諗住聽日call 佢, 你有call wing問嗎 [quote]

伯爵府

醒目開學勳章

萬分感謝!!!!鍚鍚鍚~~~~~~~~~~~~
如果係既話, 咁我要call peggy攞d野俾你, 麻煩你攞給我
[quote]

未呀. 乜未送o黎咩????

我仲想住可能, 如果聽日有時間就去拿添. :lol: :lol: :lol:

如果我就得到時間, 而又有奶粉, 可能都會聽日拿. 如果, 我係話如果....我聽日去開, 幫你拿埋, 又或者直接車埋俾你, 你落o黎拿 o 唔 okay ???

珍珠宮

妖....感咩謝吖, 都係元朗之ma.

okay, 聽日電聯. 但我未知幾點, 如果去的話. 到時預備搵阿wing 前 call 你.

[quote]
lingirl 寫道:

萬分感謝!!!!鍚鍚鍚~~~~~~~~~~~~
如果係既話, 咁我要call peggy攞d野俾你, 麻煩你攞給我
[quote]

珍珠宮

我要去 啦.

今日同 cheryl 單打獨鬥咗一日, 好 "c" 累

886 !!!

伯爵府

醒目開學勳章

ok~我聽日周圍都唔去, 就乖乖向屋企等你"可" [quote]

妖....感咩謝吖, 都係元朗之ma.

okay, 聽日電聯. 但我未知幾點, 如果去的話. 到時預備搵阿wing 前 call 你.

伯爵府

醒目開學勳章

我要去 啦.

今日同 cheryl 單打獨鬥咗一日, 好 "c" 累

886 !!!

珍珠宮

如果你出街, call 我先 lor. 因為, 我都未必一定聽日去 o既.

最多如果我去, 你又出咗街, 啲奶粉咪我幫你 keep 住先 lor.

如果你唔出街為等我, 最後我又冇去到, 我會好 guilty o架.

[quote]
lingirl 寫道:
ok~我聽日周圍都唔去, 就乖乖向屋企等你"可" [quote]

子爵府

原來我老公12/11請咗假, 所以11/11我一定得喇咁請問有無人可以幫我燒吓野食, 如果唔係餓c我 :lol:
lingirl 寫道:
bon唔去, 要攪工人
peggy唔去, 屋企有事
teddy要等老公出更表先cfm
bell未答去唔去, 快d覆ar
wing唔去, 果日有事
cat唔去, 軒軒唔俾去 :-(
ivy未搵到佢, 驚驚佢又唔去 :-(
真係買小見小..........唉~~[quote]

ok, 咁我下星期打去問吓, 駛唔駛訂住位先.

[quote]
lingirl 寫道:
後先打左俾coco, 佢答左話會去1111bbq
[/quote][/quote]

子爵府

請問你地訂森x幾$$/can架?
lingirl 寫道:
未知wing果邊奶粉來左未 ?-( 我諗住聽日call 佢, 你有call wing問嗎 [quote]

ling,

你拿咗奶粉未???
[/quote]

男爵府

男爵府

大家有冇咩節目呀?

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

首頁

尾頁

跳至