跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: @isonMa叫你入來Part 3

jelly,

我要 "產後飲食調養" 呢本書呀 !! 我約你比我.
如果你要, 你等我睇完先至再比你啦 !!

kitty,

你係咪要 "0-1歲科學喂養" 係我嗰樹呀 !! 我唔要需要, 我可jelly 比你. 好不好 ? 另外, 原來 40+ 比我嗰本 "懷孕坐月秘訣" 我自己巳經有, 我可以比埋你.

swingBB 寫道:
40+

唔知點解我上次攞件kitty外套個袋度入面有本----產後飲食調養 ?-( ?-( ?-( ?-(
我都生完好耐啦......應該唔係我嫁 :lol: :lol:
係咪 wing / kitty
[/quote][/quote]

大宅

WING~~

OK...無問題呀...
你約啫喱換左先..

咁~~啫喱~~

麻煩你你將本書比阿wing &
另將0-1歲科學餵養&坐月秘訣..
在沒有意外之下...係星期六比我..

唔該晒

大宅

e無人呀,係咪打風個個一早訓哂

大宅

早晨呀!
無上嚟咁多日咁快又part 3,
我呢幾日忙著同亞女開學呀!
終於今日有啲時間可以上嚟!

等我去溫吓書先!

大宅

早晨各位

大宅

早晨呀...

今日又係一個非常忙碌的一天..

大宅

早晨

今朝應該無尋日咁忙

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

lkfkitty 寫道:
臣媽~~

係咪就係同你去pg 果個工人呀???

點解得臣臣一個架??
仲有...臣臣入左lift...佢識唔識返屋企架??

咁你返到屋企...你個工人係邊呀??

咪就係果個豬頭丙囉
我入左 車立, 啱啱有人响出面再開門, 佢就追左入泥囉
我由果晚起, 即刻開本部, 用泥寫低每日要佢做ge 野, 係佢同我用泥溝通ge, "順便"寫埋果日件事落去, ....
佢呢兩日都冇寫野落去, 琴日我就叫佢每日寫低臣臣食過d 乜, 哈哈
第日要炒佢有証有據, 一定唔會補錢比佢

原來連d "食蕉" 都睇唔過眼, 琴日同我老公講佢果日係同緊另一個賓賓掛住傾計, 仲成日都係咁tim

伯爵府

eilymum

點呀,.....女女開學玩得開唔開心呀........
係咪已經K2啦

EilyMum 寫道:
早晨呀!
無上嚟咁多日咁快又part 3,
我呢幾日忙著同亞女開學呀!
終於今日有啲時間可以上嚟!

等我去溫吓書先!

伯爵府

@isonMa你個工人真係要

子爵府

wing& kitty

sorry ar, 我個老人痴呆症攪到你地要將啲書換來換去咁麻煩潻

<<在沒有意外之下..>>-----啋))))))
lkfkitty 寫道:
WING~~

OK...無問題呀...
你約啫喱換左先..

咁~~啫喱~~

麻煩你你將本書比阿wing &
另將0-1歲科學餵養&坐月秘訣..
在沒有意外之下...係星期六比我..

唔該晒
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

伯爵府

我都好怕d工人係咁.............
成日掛住傾唔理d細路
我每朝番工都見唔少...........
但係又無理由淨係比佢係屋企
連買餸&去超市都係自己去
真係睇要睇佢自己做化

伯爵府

唔係麻煩左一個無大肚果個咩

[quote]
forty+ 寫道:
wing& kitty

sorry ar, 我個老人痴呆症攪到你地要將啲書換來換去咁麻煩潻

<<在沒有意外之下..>>-----啋))))))

大宅

Jelly

升K2係我個女呀 晴晴好似升N1

伯爵府

又搞錯左呢...........
真係無咩記性

大宅

老人痴x
swingBB 寫道:
真係無咩記性

伯爵府

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
[quote]
PeggyBYTsang 寫道:
老人痴x [quote]

伯爵府

大宅

swingBB 寫道:

大宅

年紀大機器壞
swingBB 寫道:
真係無咩記性

首頁

尾頁

跳至