跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 大廚勳章

貢5 ga
原文章由 keroppipooh 於 07-11-26 15:49 發表
pe na

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 portiabb 於 07-11-26 15:51 發表
你亞e

正確黎講係隻6 ge 阿e

佢同99一樣響 sch 做,
都有巧多老c 搵佢幫下手做鐘點 ga

不過我頭先諗下諗下.... 慇慇 d 性格好難跟生保生,
何妨你仲要ee湊放學+bath, 佢肯 ng 肯 ga

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原文章由 portiabb 於 07-11-26 15:53 發表
貢5 ga

今日都矛食過野, 咪早 d 出去食野 lor

男爵府

bell,

o夷 ! 我想搵鐘點wor! 係o向元朗區我哥哥屋企, 佢2公婆o向大陸做野, 得我姪女一個住, 須要搵人執o下屋&清潔o下!

問倒就覆我la ! 麻煩o西 :)

原文章由 keroppipooh 於 07-11-26 15:39 發表

如果你想 ge 我可以 ask 下阿e,
佢平時放工都成日幫人去做鐘點,
個個都係比 key 佢 keep, 信得過先 lor.
果時孖b 出世就係佢 day day 坐 ltr 過泥幫佢地 bath,
一 bath 就 bath 左幾個月

不過我 ng ...

伯爵府

醒目開學勳章

pp, clara~

我都有個鐘點可以介紹 你地想試下見人先問我攞豬料啦

不過學bell 話齋慇慇既性格真係幾驚唔跟生保人, 所以pp你要諗諗

琥珀宮

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 keroppipooh 於 07-11-27 12:09 AM 發表

琥珀宮

原文章由 small22 於 07-11-26 23:12 發表
bell,

o夷 ! 我想搵鐘點wor! 係o向元朗區我哥哥屋企, 佢2公婆o向大陸做野, 得我姪女一個住, 須要搵人執o下屋&清潔o下!

問倒就覆我la ! 麻煩o西 :)

阿e佢有番工 ga, 你想咩 :time: ?????

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 07-11-27 00:09 發表

巧 55555 bor

伯爵府

醒目開學勳章

bell:-( :-( :-(

我仲係好痛ar:-( :-( 個水人6今晚要ot, 聽晚又話要ot, 激水我啦:-( :-( :-(

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 07-11-27 00:11 發表
bell:-( :-( :-(

我仲係好痛ar:-( :-( 個水人6今晚要ot, 聽晚又話要ot, 激水我啦:-( :-( :-(

咁不如 tmr 我同你去湊妹妹一齊 go 睇鐵打 na :loveliness:
不過我怕攪 ng 掂妹妹 jar
你估 bring 定多 d 食物去得 ng 得 ar na :lol :lol :lol

成晚流流長, 你 dim 算 ar

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 keroppipooh 於 07-11-27 12:14 AM 發表

咁不如 tmr 我同你去湊妹妹一齊 go 睇鐵打 na :loveliness:
不過我怕攪 ng 掂妹妹 jar
你估 bring 定多 d 食物去得 ng 得 ar na :lol :lol :lol

成晚流流長, 你 dim 算 ar ...

如果得既話, 就聽日下午約你幫我湊妹妹一齊去 , 我會攞定小食俾佢
我e+都係用藥膏貼頂住先咋:-( :-( 後先佢返來同佢講多得佢唔少, 佢竟然話摩2下咋, 有冇咁痛ar

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 07-11-27 00:20 發表

如果得既話, 就聽日下午約你幫我湊妹妹一齊去 , 我會攞定小食俾佢
我e+都係用藥膏貼頂住先咋:-( :-( 後先佢返來同佢講多得佢唔少, 佢竟然話摩2下咋, 有冇咁痛ar ...

你聽日大約幾 dim ...... 講聲我 g 等我預 :time: ....

你隻6果d可能係無情力

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 keroppipooh 於 07-11-27 12:24 AM 發表

你聽日大約幾 dim ...... 講聲我 g 等我預 :time: ....

你隻6果d可能係無情力

就你湊孖b放學時間好嗎 3點半應該夠啩?-( ?-(

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 07-11-27 00:28 發表

就你湊孖b放學時間好嗎 3點半應該夠啩?-( ?-(

你預早 d 穩陣 wor, 我怕果度 ng g 要 ng 要等

伯爵府

醒目開學勳章

bell~

唔知之前有冇問過你, 薯仔有分黃肉 & 白肉, 咁其實有咩分別 & 點分薯仔入面係咩肉

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 keroppipooh 於 07-11-27 12:29 AM 發表

你預早 d 穩陣 wor, 我怕果度 ng g 要 ng 要等

都好~預早d, 整完未夠鐘接孖b既話, 我地去

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 07-11-27 00:31 發表
bell~

唔知之前有冇問過你, 薯仔有分黃肉 & 白肉, 咁其實有咩分別 & 點分薯仔入面係咩肉

ne d 問題我 ben six 答你 jel

琥珀宮

原文章由 lingirl 於 07-11-27 00:32 發表

都好~預早d, 整完未夠鐘接孖b既話, 我地去

咁不如 2.30pm

伯爵府

醒目開學勳章

原文章由 keroppipooh 於 07-11-27 12:35 AM 發表

咁不如 2.30pm

ok~到時大家 約地點等

首頁

尾頁

跳至