跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 36)

coco123 寫道:

:-( :-( :-( :-( :-( [quote]
lingirl 寫道:
:-( :-( :-(
coco知道晒teddy 呢d 去定唔去係點解 :-( [quote]

公爵府

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 36)

lingirl 寫道:
coco~
見到呢張桐桐咁肥美, 真係好想咬一咬佢面珠+手仔

伯爵府

醒目開學勳章

果陣時我仲係邊同coco傾電話, 邊問隻6 :-( :-( :-( [quote]
yiubb 寫道:
咁你都問得出 :-( :-( [quote]

公爵府

咁咪無嘢驚啦 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 :-D :-D
lingirl 寫道:
妹妹有野食會坐住等人餵佢, 當佢想食就會拉住你隻手叫你快dddddd [quote]
coco123 寫道:
妹妹six叫佢睇住自已 [quote]

子爵府

lingirl 寫道:
落左金鐘, 妹妹就發皮4 :-( :-( 老公驚去到都唔收聲就 所以去左酒樓食 :-( :-( :-( [quote]
coco123 寫道:
ling
琴晚去咗邊到食
[/quote]

公爵府

係我叫佢問 但佢即時問咪知我教佢問 [quote]
lingirl 寫道:
果陣時我仲係邊同coco傾電話, 邊問隻6 :-( :-( :-( [quote]

公爵府

瑤瑤唔係醒咗咩 ?-( ?-(

子爵府

咁你同妹妹一齊黎丟地呢邊law, 到時咁多人, 你驚無人幫你睇咩, 最低限度有coco先啦
lingirl 寫道:
我攪妹妹都麻麻地, 咁你話隻6攪妹妹會點.....

我驚佢到時見到同學掛住吹水睇唔住妹妹咋 [quote]
coco123 寫道:
凡事都有[size=xx-large]第一次 :-( :-( :-(

p.s:都唔見得到你攪得掂妹妹 [quote]

伯爵府

醒目開學勳章

去完旅行返來再試下問佢先 [quote]
coco123 寫道:
咁咪無嘢驚啦 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 630 :-D :-D [quote]

子爵府

芝華仕係咩酒黎架
coco123 寫道:
琴晚有個fd落咗吧到揾me 2個人飲咗2支芝華仕

公爵府

[quote]
yiubb 寫道:
咁你同妹妹一齊黎丟地呢邊law, 到時咁多人, 你驚無人幫你睇咩, 最低限度有coco先啦 [size=medium]---遠遠咁望住妹妹 [quote]

子爵府

上完pg先11:30am
冒險樂園 元朗有冒險樂園架咩
coco123 寫道:
?-( ?-( 去冒險樂園 [quote]
yiubb 寫道:
諗緊, 唔知12:00-1:30d時間點過 [quote]

公爵府

威仕紀 [quote]
yiubb 寫道:
芝華仕係咩酒黎架 [quote]

伯爵府

醒目開學勳章

勁酒 coco你都真係勁, 唔好再飲咁多酒啦 諗下藍藍+桐桐 [quote]
yiubb 寫道:
芝華仕係咩酒黎架 [quote]

公爵府

唔知 問咸ling [quote]
yiubb 寫道:
上完pg先11:30am
冒險樂園 元朗有冒險樂園架咩 [quote]

伯爵府

醒目開學勳章

咪傻啦 coco只會幫我遠遠地望住妹妹咋 佢都驚左妹妹d :-( :-( :-( [quote]
yiubb 寫道:
咁你同妹妹一齊黎丟地呢邊law, 到時咁多人, 你驚無人幫你睇咩, 最低限度有coco先啦 [quote]

伯爵府

醒目開學勳章

coco123 寫道:
[quote]
yiubb 寫道:
咁你同妹妹一齊黎丟地呢邊law, 到時咁多人, 你驚無人幫你睇咩, 最低限度有coco先啦 [size=medium]---遠遠咁望住妹妹 [quote]

子爵府

你老公一定認為你誤交損友 :-( :-(
lingirl 寫道:
yiubb 寫道:
咁你都問得出 :-( :-( [quote]

子爵府

:-( :-( :-(
coco123 寫道:
係我叫佢問 但佢即時問咪知我教佢問 [quote]
lingirl 寫道:

公爵府

個fd過幾日走啦 佢待登過嚟揾me唔通唔陪人咩 而我係好少飲酒 唔好講到我好似酒鬼咁啦 [quote]
lingirl 寫道:
勁酒 coco你都真係勁, 唔好再飲咁多酒啦 諗下藍藍+桐桐 [quote]

首頁

尾頁

跳至