跳至

首頁

尾頁

伯爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(NEW)

lanlanqq
WELCOME
[quote]
lanlanqq 寫道:
one more here.Pak Lok is Dec 2004 BB. Say Hi to all YL & 天水圍區 's BB[quote]

伯爵府

Re: 2004年"馬騮仔/馬騮女"入黎傾下....(NEW)

angel
我希望今個星期六到到啦.... 上個星期因為要帶我婆婆去探朋友,所以趕唔到 law.............
希望今次一齊再玩過......
angel1106 寫道:
hi swingBB, emily
swing bb,
係呢上星期見你無去pg,今個星期會來嗎?

伯爵府

small22
大仔....讀書最著數
small22 寫道:
hi,

報到! 報到 !我仔仔都係04年3月尾出世ga ! o弟翻之前幾頁, 我仔仔應該最大既一個wor !

伯爵府

原來元朗區 0411 baby 佔大比數

Elainecnc 寫道:
今晚手多上入黎8下,見到大家熟口熟面,原來有咁多0411喎!

伯爵府

Hin.com 寫道:
Jelly,
你去到邊我都會跟住你 :mrgreen: :mrgreen: [quote]
swingBB 寫道:
wendy 又見到你.....

[quote]
Hin.com 寫道:
[quote]
[/quote]

禁止訪問

禁止訪問

侯爵府

唔好漏咗我
swingBB 寫道:

原來元朗區 0411 baby 佔大比數

[quote]
Elainecnc 寫道:
今晚手多上入黎8下,見到大家熟口熟面,原來有咁多0411喎!
[/quote]

伯爵府

合合......原來你o向度,唔怪之得果度唔見你啦....
早晨啦
[quote]
happy_mother 寫道:
唔好漏咗我 [quote]

伯爵府

早晨
聽講你比 angel 去 UK 讀 n1,點解呀 咁你咪一齊過 law......
[quote]
swingbb,
[quote]

伯爵府

你唔洗瞓覺.....我見尋晚咁夜你又o向度,今朝一早又見你......
[quote]
swingbb,
[quote]

伯爵府

原來元朗d媽咪個個都係夜鬼黎架,日頭無人傾下...
等我今晚上黎睇睇先

伯爵府

我真係一個"大蕃薯個阿媽",我落左元朗 3 次,但係次次都找唔到 kids-concer 向邊....... 我只係見到間
"老人中心"

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

swingBB,
傾左禁多版都仲話剛剛開???????

Hi all,

伯爵府

@isonMa
唔係呀,真係剛剛開 :lol: :lol: 一齊傾下,不過,呢度d人都係夜鬼黎架

大宅

0501 大聲公Brian馬騮仔 (13 mon)報到!

swingbb,
你認真犀利, 兩日時間就有6版! 勁![size=large]勁![size=xx-large]勁!

唔知呢度有冇人知邊度有木製鋼琴仔賣!想搵番d我地d童年玩具比阿仔玩!
元朗間中都國貨唔知有冇?
荃灣冇!! :-(

伯爵府

THX..........
等我同你去 WC 睇下有無...係點架,幾大個,咩樣

banhung 寫道:
0501 大聲公Brian馬騮仔 (13 mon)報到!

swingbb,
你認真犀利, 兩日時間就有6版! 勁![size=large]勁![size=xx-large]勁!

唔知呢度有冇人知邊度有木製鋼琴仔賣!想搵番d我地d童年玩具比阿仔玩!
元朗間中都國貨唔知有冇?
荃灣冇!! :-(

大宅

swingbb,
係我地細個玩果d呢! 木做得, 8粒鍵, 叮叮聲, 有3隻木腳, 以前o係國貨公司買嫁! 唔知而家仲有冇?
:-(

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

我細個都有玩過
我幾年前返鄉下見過個姨姪孫玩緊一部幾十年

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至