跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 19)

你係咪買珍寶裝 買幾錢 ----> "禾" 唔知bor....因為呢 part唔係我負責o架.

lingirl 寫道:
eudora~
有野想問你, pampers紫色果隻片好唔好用 你係咪買珍寶裝 買幾錢
可唔可以讓2條片俾妹妹試下

伯爵府

醒目開學勳章

Re: 04"馬騮仔/女"入黎傾下....(part 19)

到e+仲未返貨 XL 妹妹唔啱著 :-( :-( :-(
anyway, 唔該你先
係喎, 咁你有冇用買3送學習褲既優惠 [quote]
CherylMaMa 寫道:

hi ling,

pampers 紫色係"棉柔". 我就覺得係最好用囉.

當然冇問題啦, 俾妹妹.

但係pampers 紫色"棉柔"係元朗全線斷咗貨個幾月啦, 我都好想買呀. :-( :-( :-( 隻6話買開相熟的藥房應承如果有貨到, 幫我哋留起2包. 到時有貨到手再俾幾片妹妹試啦 (但cheryl 着 XL 個 bor).

珍珠宮

呢啲通常係watsons/mannings 先有優惠. 但隻6話係呢啲地方買貴. 所以通常都係藥房買多. 好似用唔到bor.....

[quote]
lingirl 寫道:
到e+仲未返貨 XL 妹妹唔啱著 :-( :-( :-(
anyway, 唔該你先
係喎, 咁你有冇用買3送學習褲既優惠 [quote]

伯爵府

醒目開學勳章

咁啱啦, 我有優惠卷買珍寶裝3包送一包24片學習褲 係for藥房用, 好似參加次數不限, 換完即止 [quote]

呢啲通常係watsons/mannings 先有優惠. 但隻6話係呢啲地方買貴. 所以通常都係藥房買多. 好似用唔到bor.....

珍珠宮

咁係唔係.....即係留俾我呢?

有冇話幾時到期o架.

[quote]
lingirl 寫道:
咁啱啦, 我有優惠卷買珍寶裝3包送一包24片學習褲 係for藥房用, 好似參加次數不限, 換完即止 [quote]

珍珠宮

係呢, 阿ling,

妹妹而家用咩片片o架???

cheryl 係呢個過渡期, 用緊"妮飄". 但我就覺得"麻麻地". 因為好易"溜"vv 同好似好"焗". 因為我發覺某啲敏感的部位, 好似有少少出"熱痱"的現象.

伯爵府

醒目開學勳章

, 等我聽日問下藥房係咪無限次用先 (事關我都想買紫色M片, 就快冇片用 )
期限去到10/31, feer換學習褲XL啱cheryl 喎 [quote]

咁係唔係.....即係留俾我呢?

有冇話幾時到期o架.

伯爵府

醒目開學勳章

妹妹e+用緊大王舊裝片, 就快用完啦, 之前佢就用妮飄, ok不過好大舊 e+頭痕緊跟住用咩好 ?-( ?-(
妮飄係厚身d架, 會唔會唔啱著先"溜"vv ar?

係呢, 阿ling,

妹妹而家用咩片片o架???

cheryl 係呢個過渡期, 用緊"妮飄". 但我就覺得"麻麻地". 因為好易"溜"vv 同好似好"焗". 因為我發覺某啲敏感的部位, 好似有少少出"熱痱"的現象.

珍珠宮

[quote]
lingirl 寫道:
, 等我聽日問下藥房係咪無限次用先 (事關我都想買紫色M片, 就快冇片用 )
期限去到10/31, feer換學習褲XL啱cheryl 喎 [quote]

珍珠宮

妮飄係厚身d架, 會唔會唔啱著先"溜"vv ar? ---> 我諗都有可能. 因為佢冇 XL, 所以迫住要買 L, 所以就變成咁. 連姐姐都覺得唔好用. "C"啦, 啱啱隻6又買咗一包返o黎, 真係要叫佢用完之後買過第2隻.

總之, 如果pampers 有返貨, 就一天都光哂.

[quote]
lingirl 寫道:
妹妹e+用緊大王舊裝片, 就快用完啦, 之前佢就用妮飄, ok不過好大舊 e+頭痕緊跟住用咩好 ?-( ?-(
妮飄係厚身d架, 會唔會唔啱著先"溜"vv ar?[quote]

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lingirl 寫道:
期限去到10/31, feer換學習褲XL啱cheryl 喎

ling,
only buy l or xl size sin 有得換 bor

伯爵府

醒目開學勳章

bell
唔係ar, 我收到果張係買珍寶裝M,L,XL都得架
keroppipooh 寫道:

ling,
only buy l or xl size sin 有得換 bor

公爵府

好媽媽勳章

ling, eudoar, bell

伯爵府

醒目開學勳章

chloemummum 寫道:

珍珠宮

emily,

你仲未話我知, 聽日幾點鐘bor.....???????

chloemummum 寫道:

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lingirl 寫道:
bell
唔係ar, 我收到果張係買珍寶裝M,L,XL都得架

e.................. 係 wor, 我睇漏左 m size 都 tak tim
我上星期先響 home 同婆婆 home 掉左個袋,
跟住 sin g 有 ne 個換, 咁就 "sit" 左2個 na :-( :-( :-(

琥珀宮

ling, eudora, emily,

伯爵府

醒目開學勳章

你............咁...............大...................sit............ar
:-( :-( :-( :-(
e.................. 係 wor, 我睇漏左 m size 都 tak tim
我上星期先響 home 同婆婆 home 掉左個袋,
跟住 sin g 有 ne 個換, 咁就 "sit" 左2個 na :-( :-( :-(

珍珠宮

bell,

完之後, 都閃咗好耐先番bor....

伯爵府

醒目開學勳章

首頁

尾頁

跳至