跳至

首頁

尾頁

侯爵府

畀面勳章

Re: **錦田媽咪會**

等我呢個九唔搭八嘅開2007年 la

[size=large]2007年

大宅

<br>forty+ 寫道:
<br>WAISIN
<br>
<br>
<br>你想做C我哩個老人家
<br>
<br>我人老手腳慢, 又唔可以OFFICE HOUR 上網,
<br>你體熟我好心做版主啦 :-( :-( :-(
<br>
<br>你係我地嘅錦田歡樂MAMI, 見到你做版主大家都開心啲!
<br>
<br>pw啱d

侯爵府

畀面勳章

waisin 寫道:
[quote]
<br>forty+ 寫道:
<br>WAISIN
<br>
<br>
<br>你想做C我哩個老人家
<br>
<br>我人老手腳慢, 又唔可以OFFICE HOUR 上網,
<br>你體熟我好心做版主啦 :-( :-( :-(
<br>
<br>你係我地嘅錦田歡樂MAMI, 見到你做版主大家都開心啲!

<br>
<br>pw啱d [/quote]

<br> for what

大宅

http://albums.babyface.com.hk/200701/venus/portrait.htm

Hello, 各位靚靚媽咪及精靈bb,

新一年祝大家身體健康, 心想事成!

好內無同大家傾計. 以上網址係我地一家的近照. 有時間入去look look.

公司係用mac機. 所以打中文不太方便, 平時不方便上網. 所以大家請見諒.

子爵府

Phoebe0434

我地已經轉咗新地步啦,
你去搵"2007錦田媽咪會"再傾啦!
我係一個都幾八卦嘅人, believe in 因果, 風水命理。有果必有因 。

大宅

咁多位, 好耐無見喇, 你哋好嗎?

我上年臨到年尾好忙, 之後公司仲block埋bk, 搞到我响公司上唔到嚟, 返到屋企又要做家務(工人走咗), 所以無上嚟咁耐, so-li so-li...自炳2件 其實我之前搭車撞到forty都比佢炳咗一次gar...

不過,話時話, 你哋仲記唔記得我gar?
沈師奶

別墅

HIHI,

自從04年11月23日在此報到之後, 都好少上黎, 昨天到健康院睇報告, bingo左, 今次是第一胎, 心情好興奮, 我都系住系田心村, 日後我會多上黎向大家請教一下啦...

首頁

尾頁

跳至