嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

係咪new born twins通常太細,連pampers既NB尿片都著唔落?

我想趁特價買定d尿片,但驚到時唔岩著.

洋房

特價買多D啦! 遲早啱著! 我的BBs出世時3磅幾, 著huggis new born著左一個多月, 之後轉pampers new born著左成四五個月先轉S!

別墅

我孖B出世一個3磅幾一個4磅幾, 著nepia著到而家~差唔多轉S碼片~
佢o地果時都著過pampers, 都OK~
Huggies就唔得, 試過漏尿, 可能佢o地太細...

大宅

即係買huggis new born可能仲好? 我入左好多pampers new born咋!

想問下出世3磅幾, 係咪要訓箱架? 其實一般twins出世幾多磅呢?

原帖由 catlym616 於 10-6-28 22:54 發表
特價買多D啦! 遲早啱著! 我的BBs出世時3磅幾, 著huggis new born著左一個多月, 之後轉pampers new born著左成四五個月先轉S!

別墅

huggies比較細size, 我對孖b出院後都係先用huggies, 幾fit, 我對孖出生係 5磅3 同 5磅14安.

大宅

我對b著Huggies同papers NB 都OK喎
[url=http://www.TickerFactory.com/]

大宅

我對孖囡都係用huggies呀,
佢地出世分別2.44 & 2.55kg,
出世著到今日佢地27日都ok呀^^

首頁

尾頁

跳至