單親天地

跳至

首頁

尾頁

洋房

hi~sasa
講真,我開頭真係好想離開個屋企,但依家我又覺得冇咩所謂,可能我睇開左掛
我同自己講我係唔會嬲佢,只不過唔會原諒佢囉

原帖由 sasa0516 於 10-3-6 03:05 發表

hi你好~我係佢地一份子~
單親左5年幾lu~
歡迎你入黎同我地傾計呀~
哇~~卡~~卡~我叫sasa~
我睇完你地傾過d咩囉~
用左一個鍾既時間終於睇曬~
我比少少見意你~你話你唔走~
因為無錢~但你自己根本想唔想走嫁??
無論個 ...

洋房

早晨~大家

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

終於都有番D人氣喇......
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

原帖由 ChammyMAMA 於 10-3-6 09:48 發表
終於都有番D人氣喇......

人呀人呀!!

瑪瑙宮

呢2日唔咗你,你去咗邊啊.......寶少點呀!
原帖由 meichi 於 10-3-6 10:01 發表

人呀人呀!!

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 annieannieleung 於 10-3-6 09:44 發表

我都唔知呀?! 奶奶仲同個仔講, 唔可以咁對媽媽~
我就唔會o係佢地背後同個仔講o的乜野喇!!
尋晚個仔返左黎, 佢不知幾開心呀!!
又痴到我實一實, 我都係一路抱住佢, 一路上 BK 咋!!
我總係有個感覺, 個仔o係我度乖o的 ...

呢d咪叫做落左咀頭囉~意思姐係話~
佢地揍佢個時唔知同佢講左你d咩野~
但其實佢根本唔係有心咁做~
明唔明我意思呀??我個仔都試過咁樣嫁~
比你個仔更+利害呀~我個仔個時直情話~
對住我同我講話(~你係賤女人~你會賣左我~唔要我~你無資格要我呀~)佢咁同我講呀~只係食左一餐飯咋~
我喊左幾日~梗何況你仔仔日日對住佢地呢?

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 linglingbaby 於 10-3-6 09:45 發表
hi~sasa
講真,我開頭真係好想離開個屋企,但依家我又覺得冇咩所謂,可能我睇開左掛
我同自己講我係唔會嬲佢,只不過唔會原諒佢囉

如果你識咁諗當然係好啦~但我只係怕你會住住下有一種
寄人離下既感覺咋~無既當然係好~
唔好諗原唔原諒佢~知道麻~你諗只會令你幻想更好~
諗多d你仔仔~5個月~日日個樣都會變嫁~
知唔知道呀??望佢多d~你試諗下~
佢對住你笑~咀郁郁咁~好似有口難言咁~
係一件好開心既事~
4月 bbq~一齊出黎啦~我好愛愛愛愛愛愛~bb嫁~
我會幫你玩殘bb嫁~~哇~~卡~~卡~
說笑的~大家一齊玩下啦~

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 ChammyMAMA 於 10-3-6 08:55 發表
SASA.....早呀,咁早就當前在線喇!

沉晚2點返到屋企~追頁追到3點先訓~
今朝仔仔要學奧林匹克數學麻~咪又起身囉~
開左電腦上bk同fb囉~

侯爵府

瞓得好勳章

搵人快d出黎認頭呀~
邊個暗示我係揍仔婆呀??
嫁下我好老呀???哼哼哼~

洋房

咁佢地又冇對我點,佢成日都等我帶bb返去,當比老人家開心下,錯不在於他們.....

等bb大d先join你地一齊玩丫^^

原帖由 sasa0516 於 10-3-6 10:25 發表

如果你識咁諗當然係好啦~但我只係怕你會住住下有一種
寄人離下既感覺咋~無既當然係好~
唔好諗原唔原諒佢~知道麻~你諗只會令你幻想更好~
諗多d你仔仔~5個月~日日個樣都會變嫁~
知唔知道呀??望佢多d~你試諗下~
佢對 ...

洋房

你緊係唔老啦,你叫老我叫咩

原帖由 sasa0516 於 10-3-6 10:27 發表
搵人快d出黎認頭呀~
邊個暗示我係揍仔婆呀??
嫁下我好老呀???哼哼哼~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sasa0516 於 10-3-6 10:21 發表

呢d咪叫做落左咀頭囉~意思姐係話~
佢地揍佢個時唔知同佢講左你d咩野~
但其實佢根本唔係有心咁做~
明唔明我意思呀??我個仔都試過咁樣嫁~
比你個仔更+利害呀~我個仔個時直情話~
對住我同我講話(~你係賤女人~你會賣左 ...

嘩~ 你個仔o個時咁同你講, 一定傷心死啦!!
佢地成日要爭住湊我個仔, 但一有事就一定要我湊返~
好似之前去飲, 佢地個個都有份去 (老爺、奶奶、 C6、C6 個女、姑奶、姑奶老公 <= 佢地有問題, 好日都唔會出現), 但竟然要我特登出尖沙咀, 湊住個仔幾個鐘, 等佢地飲完湊返比佢地~
到宜家我都唔明, C6 個女可以去, 點解我個仔唔可以去呢?!
又有一次, 聖誕節 (25/12) 奶奶一早要返大陸, 之前講好左下晝先湊個仔比我, 佢一句話約左人好早, 無理由要咁多人等佢一個, 就要我八點鐘去湊個仔~
我覺得佢地好自私~

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 annieannieleung 於 10-3-6 10:43 發表

嘩~ 你個仔o個時咁同你講, 一定傷心死啦!!
佢地成日要爭住湊我個仔, 但一有事就一定要我湊返~
好似之前去飲, 佢地個個都有份去 (老爺、奶奶、 C6、C6 個女、姑奶、姑奶老公 ...

有時係咁嫁啦~
不過咁多d咪重好~比你見多d個仔呀~
4月25號揍到個仔出黎嗎??

我比人暗示話我係揍仔婆呀~~
無人認頭呀~~哼哼~嬲嬲

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 linglingbaby 於 10-3-6 10:30 發表
你緊係唔老啦,你叫老我叫咩

哼哼~你唔洗幫佢地啦~我今次嬲嬲呀~
哇~~卡~~卡~
快d搵人認頭呀~~邊個咁衰呀??
信唔信25號你地d仔就知死~~
囡另計呀~哼哼~

侯爵府

瞓得好勳章

原帖由 linglingbaby 於 10-3-6 10:29 發表
咁佢地又冇對我點,佢成日都等我帶bb返去,當比老人家開心下,錯不在於他們.....

等bb大d先join你地一齊玩丫^^

好啦好啦~嘻嘻~

洋房

你地玩完記住比d相我睇^^

原帖由 sasa0516 於 10-3-6 10:46 發表

哇~~卡~~卡~
囡另計呀~哼哼~

大宅

好媽媽勳章

原帖由 sasa0516 於 10-3-6 10:45 發表

有時係咁嫁啦~

25/4 約得你地, 一定會湊埋個仔出黎o既~
我都想個仔開心o的, 同你地玩下o架嘛!!

睇返o的留言, 咪知邊個話你係湊仔婆囉!!
唔好咁嬲啦!! 可能佢未起身、未上黎認頭o者!!

瑪瑙宮

好彩.....好彩.....
原帖由 sasa0516 於 10-3-6 10:46 發表

哇~~卡~~卡~
囡另計呀~哼哼~

瑪瑙宮

環保接龍勳章

我無細路,得個 亞女咋,一定唔係我(備案先)
原帖由 sasa0516 於 10-3-6 10:45 發表

有時係咁嫁啦~

瑪瑙宮

咁你嚟唔嚟bbq架,帶埋囡囡嚟啦!!
原帖由 wayso 於 10-3-6 11:15 發表
我無細路,得個 亞女咋,一定唔係我(備案先)

首頁

尾頁

跳至