跳至

首頁

尾頁

大宅

油塘區真心真意媽咪俱樂部(Part4)

[size=medium]賀油塘區真心真意媽咪俱樂部(Part4)開張大吉
[size=medium]舞照跳.....馬照跑.....

[size=large]歡迎油塘區各媽咪參加...
[size=large]真心真意地結緣結緣...交流交流...
[size=large]請盡情風花雪月...發言發言...

[size=large]本俱樂部宗旨....
[size=large]公平+公正+互助+互愛+[size=x-large]開心^o^

大宅

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部(Part4)

http://bkyautong.freebbs.hk/index.php

[ 本文章最後由 kwok330 於 08-2-24 18:34 編輯 ]

男爵府

好媽媽勳章

嘻嘻~~ 又係我黎先~~
該用戶已被刪除

男爵府

Goon L size $65/60條

我收到pampers coupon,重有冇人要呀?
另外,我記得好似有人想要pampers印花換野,我都有d,要就出聲啦!

大宅

History...2006/03/03開台...

<油塘區真心真意媽咪俱樂部>
[size=x-small] 2006/03/03-2006/03/16 (2015 postes)
[size=x-small] 頭獎=boosk@…(2)=shany…(3)=Chiu_Lai_Ching_Millie…
<油塘區真心真意媽咪俱樂部 (Part 2)>
[size=x-small] 2006/03/16-2006/03/24 (2029 postes)
[size=x-small] 頭獎=splei…(2)mendy…(3)=731…
<油塘區真心真意媽咪俱樂部 (Part 3)>
[size=x-small] 2006/03/24-2006/04/07 (2007 postes)
[size=x-small] 頭獎=731…(2)大喼…(3)甜心糖…
<油塘區真心真意媽咪俱樂部 (Part 4)>
[size=x-small] 2006/04/07----------------------------------
[size=x-small] 頭獎=731…(2)大喼…(3)kellylamyc…

該用戶已被刪除

大宅

wah 731...
禁早晨....又夢遊

大宅

givson...

i have pampers coupons too...
i hold for you...

大喼 寫道:
KELLY,

pampers coupon我要呀, 大王真係幾好, 我打算掃貨,你耍唔要呀, 尋日真係唔好意思, 我請飲茶補數

該用戶已被刪除

男爵府

好媽媽勳章

亞kwok,
妳睇我幾早捧妳場

男爵府

好媽媽勳章

唉~~ 我要返工先咁早咋~~
又咁

大宅

731....
仲唔去棉....係米返通宵...收早...

731mon 寫道:
亞kwok,
妳睇我幾早捧妳場

該用戶已被刪除

男爵府

大喼,

5緊要,5駛再say sorry la...5係我真係 我都去左yahoo睇緊有冇,如果$800買5到二手,不如,正價買個全新好過!

飲茶就5駛啦,星期日見到Goon大碼,幫我'立'幾包!!
coupon 留比你,印花要5要?都5知留黎做咩q?

男爵府

好媽媽勳章

該用戶已被刪除

大宅

731...
蝦...今次特登鬼那鼠鼠半夜四更至開part...
等d晨友霸到頭位....

點知又係你做亞一....真係無改錯名...
佩服佩服

男爵府

好媽媽勳章

我答
該用戶已被刪除

首頁

尾頁

跳至