影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

又揭開新一頁...埋位啦, 老友

翡翠宮

埋周...

我想今晚煲爆"賴著你"..好似還有3集..謝謝pps..你真偉大, 可以讓我在看tv看到..(ie.下x到本地)現在去take a shower.

琥珀宮

走完全壘到左!好索氣:;pppp:

MagDog,

你好快呀!我煲緊《賴野》大結局,再重溫羽平既慌失失奇兵,俾佢笑瓜

原帖由 MagDog 於 10-5-25 22:13 發表
埋周...

我想今晚煲爆"賴著你"..好似還有3集..謝謝pps..你真偉大, 可以讓我在看tv看到..(ie.下x到本地)現在去take a shower.

伯爵府

仙,

放心, 我至鐘意cool男, 惡都唔緊要, 收服到我就點都得...

山P係Code BlueII入面, 繼續cool爆, 簡直O表情, 正!!! 唔係人人演得起...

cheap,

齣劇民浩就係呢一副咁惡既表情喎,你頂得順冇?
引用:
原帖由 cheapbombom 於 10-5-25 21:57 發表
MagDog,

果然俊俏過具俊表, 如果佢d頭髮再長一點更直一點更好看...

ni一幅佢有點惡, 假如再配合佢又有才華又cool既角色, 收貨...期待流口水

伯爵府

MagDog,

你好似係前日至開工左喎, 咁快睇完?
hehe...我當日都好似係3日煲晒...

埋周...

侯爵府

埋周...

我地睇時你掛住睇高修。以家你冧爆。

行到水窮處 坐看雲起時

伯爵府

仙,

叫你過塘都索氣? 你晚晚比幾個帥哥包圍咪氣喘?

星期五, 等我睇下有無十點場先, 你係邊區上堂? 再睇埋TW有無反應先....佢一時慢熱, 一時又火燭鬼, 好難估...

原帖由 SandyKL 於 10-5-25 22:17 發表
走完全壘到左!好索氣:;pppp:

MagDog,

你好快呀!我煲緊《賴野》大結局,再重溫羽平既慌失失奇兵,俾佢笑瓜

男爵府

magdog,
嘜野吸引到你去看台劇呢 ?

言真的有型, 又俊, 暈得一陣陣.
埋周...

男爵府

原帖由 Paris 於 10-5-25 22:29 發表
我地睇時你掛住睇高修。以家你冧爆。

男爵府

cbb,
呢几日會開個人取向, 唉1-6集都悶, 好難頂.

嘜d劇唔係一開始精彩, 咁先吸引到人嘛.

侯爵府

我都諗住睇呢套,為左靚仔
行到水窮處 坐看雲起時

男爵府

monty,

拜托小姐睇完了, 平淡左d. 又飛, 又快, 又zzzzz咁睇完.
都係為了睇尹恩惠, 加佢d靚衫, 加佢對兔仔牙, 唔係都唔睇.

但男1似同金x娜(作家) + 導演果度劇個男1. 突然唔記得左邊套.

伯爵府

bng,

你開始睇<呼叫大明星>未? 我去左2集, 嘩, 第2集加長版, 有成90幾分鐘, 睇到我吖..

小美靚仔啊, 佢既輪廓好得, 只係髮型同衣著累事, 啊Sa第2集已情不自禁愛上柏野, 好爽快的女孩子...

不過, 佢今集講野慢左落黎, 一慢就似諗書, 比佢講廣東話既速度仲要慢, 咁就出事了!

賀生迷, 一看無妨, 看了2集而已, 但可以敢肯定, 突破不了賀生的代表作 - 「惡魔在身邊」!

原帖由 bng0306 於 10-5-25 22:56 發表
cbb,

伯爵府

巴黎,

咁一齊啦...梗係為靚仔啦, 唔係為咩啊?

原帖由 Paris 於 10-5-25 23:00 發表
我都諗住睇呢套,為左靚仔

伯爵府

如果d編劇大佬係咁諗, 一天都光晒...人人攞Oscar

原帖由 bng0306 於 10-5-25 22:56 發表
cbb,

琥珀宮

cheap,

我又回塘誤闖入番第5集果邊覆,仲唔氣咳?!:;pppp:

我係黃大仙上堂,去老尖及旺角都得,打的出黎。

原帖由 cheapbombom 於 10-5-25 22:29 發表
仙,

叫你過塘都索氣? 你晚晚比幾個帥哥包圍咪氣喘?

星期五, 等我睇下有無十點場先, 你係邊區上堂? 再睇埋TW有無反應先....佢一時慢熱, 一時又火燭鬼, 好難估...

...

伯爵府

巴黎,

重申: 發表意見=/=攪事
最怕你唔攪事 = 發表意見

講開言承旭, 佢升祈唔好瘦落去, 佢頭顱其實有點似袁人
太突了, 所以最好長多幾磅肉包住佢
佢仲有大把quota肥, Jerry夠高, 唔係問題

佢差唔多4張啦...係街, 有無見過一件中佬有咁索?

男爵府

佢未算係中佬, 咪講到佢咁老. 中老係有大肚腩, 頭髮少. 佢有排.
原帖由 cheapbombom 於 10-5-25 23:15 發表
巴黎,

重申: 發表意見=/=攪事
最怕你唔攪事 = 發表意見

講開言承旭, 佢升祈唔好瘦落去, 佢頭顱其實有點似袁人
太突了, 所以最好長多幾磅肉包住佢
佢仲有大把quota肥, Jerry夠高, 唔係問題

佢差唔多4張啦...係街, ...

琥珀宮

cheap,

毋忘與MagDog估你會唔會喜歡《個人取向》,記住我係覺得你會冧,請支持我呢位1號選民。

原帖由 cheapbombom 於 10-5-25 22:19 發表
仙,

放心, 我至鐘意cool男, 惡都唔緊要, 收服到我就點都得...

山P係Code BlueII入面, 繼續cool爆, 簡直O表情, 正!!! 唔係人人演得起...

cheap,

齣劇民浩就係呢一副咁惡既表情喎,你頂得順冇?
引用:原帖由 ...

男爵府

未睇, 因唔想個個星期等.

你呢期升呢, 又pps, 又on檔, 又multi -task. 好掂喎.

我仲未識/可以由pps駁tv, 無錢換機, 所以仍在tv煲碟或電腦囉.

原帖由 cheapbombom 於 10-5-25 23:03 發表
bng,

你開始睇未? 我去左2集, 嘩, 第2集加長版, 有成90幾分鐘, 睇到我吖..

小美靚仔啊, 佢既輪廓好得, 只係髮型同衣著累事, 啊Sa第2集已情不自禁愛上柏野, 好爽快的女孩子...

不過, 佢今集講野慢左落黎, 一慢 ...

首頁

尾頁

跳至