影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

"孤芳不自賞"就快播, 黎緊一定好多王爺出場, 一於開定個新帖歡迎王爺進村

睇片途徑請看1034樓

貼少少關於"孤芳不自賞"的資料:
視頻://www.youtube.com/embed/atId43h_8JI

“孤芳不自賞”是華策克頓傳媒和花花草草工作室等聯合出品,派音影傳傳承,由鞠覺亮執導,鍾漢良,楊穎(Angelababy) 甘婷婷等聯主主演的古裝武俠言情劇。

該劇改編自風弄同名人氣帝后小說,講述了一個戰亂頻繁,分無無定的亂世之下,戰無不勝的晉國鎮北王楚北捷和聰慧無雙的燕國 娉婷之間的愛情故事。

該劇將於2017年1月在湖南衛視金鷹獨播劇場播出。

珍珠宮

除楚王爺外另一套要密切的是" 一路繁花相送"

《一路繁花相送》是改編自青衫落拓的同名小說,由北京領驥影視文化發展有限公司出品,由劉淼淼執導,鍾漢良、江疏影、炎亞綸、李晟領銜主演,李浩軒、李銘順、莫允雯等主演的都市情感劇。
該劇講述了路非與辛辰相識、相愛、錯過、尋回,最終初心不變初戀白首的愛情故事 。
該劇於2016年7月7日在廈門開機,同年11月殺青,並將於東方衛視、江蘇衛視播出。

珍珠宮

2017年除了關注村長電視劇外也要留意有關演唱會的消息呀!!!!

我們一班bk漢良樓認識的Jm有幸出席今年220上海, 806廣州, 813深圳, 924北京演唱會, 大家可以到part 6和part 7 重溫演唱會的盛況和jm們寫的遊記啊!!!!!!!!

珍珠宮

以下又是"光高西乾":...

一入鍾門必睇電視劇推界(排名絕對不分先後):
何以笙簫默 (不願將就的何律師)
最美的時光 (成熟穩重帥氣的陸總)

一觸即發 (一人演兩個相貌一樣但氣場不一的孖生兄弟)
十月圍城 (市井阿四)

來不及說我愛你 (霸氣痴情的四少)
逆水寒 (古裝美男子)

新天龍八部 (man到無朋友)
等等..........

真人show:極速前進 (Amazing race, 真人show, 本尊出場) , 我去上學啦

Wallace的專輯, 歌曲, 歌詞和MV列表

珍珠宮

BK 鍾漢良樓重溫:
Part 1, Part 2 , Part 3Part 4, Part 5, Part 6,Part 7

極速前進(Amazing Race)中國版第一季

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

資源(不完整記錄):

少年5虎全集+精華: part5#573樓

TVB時期劇集精華(5虎除外): part5#574樓
來不及720無刪剪版:part3#3418樓

捉妖記原整版及千戶大人精華版: :part3#3419樓
《鹿鼎記》精華 part4#546樓
《逆水寒》精華 part4#546樓
逆水寒全集part4#691樓

[捉妖記, 白手風雲, 白手風雲, 龍珠-陸逸精華, 侠骨丹心, 納蘭, 上海王, 別無選擇]=> part4#560樓天龍八部精華=> part4#722

如遇到下載文件為.doc的解決方法, part3#1397樓

珍珠宮

你地有幾個都已經轉左王爺頭像,果然未播出先興奮

呢張相今日新鮮出爐....

細細聲講王爺呢個look唔似王爺,反而令我聯想到flower thousand bones 既男主

咪打我呀⋯⋯

侯爵府

ggsbb 發表於 16-12-5 17:52

王爺呀

大宅

樓主, 邊有人咁打你呀!
話時話, e幅圖我第一眼睇時都懷疑係咪村長黎架!

恭喜! 又開新樓, 大家準備迎接王爺進村, 記住提佢扣番晒D鈕喎!

大宅

Rayca 發表於 16-12-5 18:07

報到!恭喜(emoji)(emoji)(emoji)BB樓主更上一層樓!

珍珠宮

Rayca 發表於 16-12-5 18:07

我見到josey用左那張flower thousand bones feel 相做頭像,佢可能未睇到我寫乜所以無反應

珍珠宮

jojokero 發表於 16-12-5 18:10
報到!恭喜(emoji)(emoji)(emoji)BB樓主更上一層樓!

樓主無乜樓可以上架wor, 你應該祝村長更上一層樓!

子爵府

jojokero 發表於 16-12-5 18:10

我地不知不覺咁一齊走到part 8, 謝謝樓主BB花心血花時間幫我地建樓。

珍珠宮

vivimere 發表於 16-12-5 18:18
我地不知不覺咁一齊走到part 8, 謝謝樓主BB花心血花時間幫我地建樓。
...

我近來都公私兩忙,少左搵美文搬圖過來.....好彩村長/王爺/路導間中出現打下雞血,咁先有力走落去

大宅

回覆樓主:

hi 來報到先

侯爵府

ggsbb 發表於 16-12-5 18:10
我見到josey用左那張flower thousand bones feel 相做頭像,佢可能未睇到我寫乜所以無反應:holdyrm ...

我睇到
但依然覺得王爺正到無朋友

子爵府

Joesy 發表於 16-12-5 21:54
我睇到
但依然覺得王爺正到無朋友:kek ...

呢個係孤芳既海外宣傳版,本身係長圖,拎唔到過黎Baby Kingdom, 惟冇cut開佢。我剪得唔係咁齊整。

子爵府

vivimere 發表於 16-12-5 22:52
呢個係孤芳既海外宣傳版,本身係長圖,拎唔到過黎Baby Kingdom, 惟冇cut開佢。我剪得唔係咁齊整。

不過唔知真係官方版定係飯制既,我見到有D文法錯誤。

子爵府

萬萬估唔到村長可以咁鬼'仙', 好有蜀山feel.

至於大陸好hit嗰類乜仙, 乜劍, 乜俠就真係麻麻!

呢張表情好少見, 呢張孤芳早期時拍, 塊面仲瘦過真人.

據聞呢輯相拍咗九粒鐘, 暫時放咗出嚟既只有四張, 兩張雙人, 男女主單人各一, 唔知仲有幾多張!?

珍珠宮

vivimere 發表於 16-12-5 22:59

好似係飯制的.....

今日在百度見到,孤芳係60集

乜咁長架?

唔該cut多d何俠同耀天吖,我睇小說時都飛哂無睇

子爵府

vivimere 發表於 16-12-5 22:59
似用google translate直接出嚟嗰隻

首頁

尾頁

跳至