影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

金泰坪玄彬本名
玄彬
二字皆有光彩照人之意,包含著成為明星中的明星的野心。
泰坪盛世繁榮昌盛和平的世界,也是玄彬的世界的意思。

地方給喜歡玄彬的朋友聚集起來,分享他的近況、照片和作品!
PART 8
愛你的時間3000天, 你沒有劇的日子, 我們沒有忘記你,

我們仍在這裡! 想念你和愛你如昔!!

期待你下一部作品!!~~~

另有相關之玄彬及《秘密花園》討論,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/foru ... ad&tid=12296363

另有相關之玄彬及《海德、哲基爾與我》PART 1 討論,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=13068270

另有相關之玄彬及《海德、哲基爾與我》PART 2 討論,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/foru ... 77716&extra=&page=1

另有相關之玄彬及《海德、哲基爾與我》PART 3 討論,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=14596643

另有相關之泰坪盛世*玄彬 Part 4 x《海德哲基爾與我》討論,見以下鍊接:

http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=post&action=edit&fid=291&tid=15165293&pid=228628541&page=1

另有相關之泰坪盛世*玄彬 Part 5 x 網劇《假面2》EP 1~8,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15732407&extra=&page=1

另有相關之泰坪盛世*玄彬 Part 6 x 網劇《假面2》EP 9~12,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15871319&extra=&page=1

另有相關之泰坪盛世*玄彬 Part 7 x 網劇《假面2》EP13~16,見以下鍊接:
http://www.baby-kingdom.com/forum.php?mod=viewthread&tid=15985335&page=1&extra=#pid241340661

琥珀宮

畀面勳章

留位!

珍珠宮

畀面勳章 親子王國15週年勳章

回覆:泰坪盛世*玄彬 Part 8

cocok    發表於 15-9-14 12:43

珍珠宮

樓主三張相都揀得好靚

cocok    發表於 15-9-14 12:43

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

我又到

cocok    發表於 15-9-14 12:44

水晶宮

開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 畀面勳章 親子王國15週年勳章

引用:樓主三張相都揀得好靚

原帖由 stella816 於 15-09-14 發表
樓主三張相都揀得好靚
超靚

cocok    發表於 15-9-14 13:01

禁止發言

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

水晶宮

畀面勳章

報到

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

報到

cocok    發表於 15-9-14 13:02

水晶宮

畀面勳章

Part 8 主題講咩好?睇完假2好失落,冇乜動力睇劇

我估都係繼續咸柑桔,彬彬好慘,俾人吸乾

ccdccl    發表於 15-9-14 13:24

琥珀宮

畀面勳章

felixthemom 發表於 15-9-14 13:11

我估都係繼續咸柑桔,彬彬好慘,俾人吸乾:heh ...

主題咪彬彬囉....再加我地自己雜談

完左假2我都好失落呀, 好在有BB加上我去韓國先補得返8成....

彬彬俾HTTS抽左水3 PART啦 (PART 5,6,7), 佢過足晒癮....
應該俾機會其他人!~

琥珀宮

畀面勳章

felixthemom 發表於 15-9-14 13:11

我韓國返來一齊睇49天啦!

其實你可以支持你老公開始睇龍82, 都好似播到12!~

象牙宮

減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 開心吸收勳章

cocok 發表於 15-9-14 13:17
你寫的故事咁好睇, 不如再寫啦

琥珀宮

到!最遲係我,差D盪失路

最中意第三張相呀

琥珀宮

引用:樓主三張相都揀得好靚 +

原帖由 stella816 於 15-09-14 發表
樓主三張相都揀得好靚
第三張酒粒好靚

水晶宮

認識瑞士牛牛第一回 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

引用:Part+8+主題講咩好?睇完假2好失落,冇乜動

原帖由 felixthemom 於 15-09-14 發表

仲繼續講咸柑桔?真係變咗htts早午晚三餐

htts    發表於 15-9-14 14:15
ccdccl    發表於 15-9-14 13:37

琥珀宮

引用:Quote:felixthemom+發表於+15-9-14+13:11+P

原帖由 cocok 於 15-09-14 發表
應該俾機會其他人->>totally agree

水晶宮

畀面勳章

引用:Quote:felixthemom+發表於+15-9-14+13:11+P

原帖由 cocok 於 15-09-14 發表
我韓國返來一齊睇49天啦!

其實你可以支持你老公開始睇龍82, 都好似播到12!~
我諗咗幾秒先get 到
果隻係觀音frog only

htts    發表於 15-9-14 14:15

琥珀宮

引用:Part+8+主題講咩好?睇完假2好失落,冇乜動

原帖由 felixthemom 於 15-09-14 發表

我有一股好想好好守護彬彬的心,唔想佢受傷害

首頁

尾頁

跳至