跳至

首頁
45678...59

尾頁

大宅

Re: 美人吹水站...part 2

大宅

番黎喇, 今日西貢好多人
入到去岩岩1點, 食左牛雜河, 雙丸河, 牛雜米...之後開始一日既活動
去左碼頭睇艇家賣海鮮, 又去左遊樂場玩, 不過今日離岸海風好大, 去5到沙灘玩, 有d失望
後來艇家走鬼, 於是我地又去左滿記食榴蓮pan cake, 超好味
之後又同long long 係海皮附近跑步, 嘩! 今日有好多狗呀, 洛威那, 金毛尋回犬, 牧羊狗, 大笨夠, 西施, 史立沙........
臨走再返碼頭買海鮮, 但係仲未走完鬼, d艇家出晒大海5敢埋岸, d 水上人話小販管理隊最快六點至走, 所以買5到海鮮.空手而回.
結果係街市買送, 今日有大蜆一斤, 瀨尿蝦一斤, 魚一條, 菜一斤, 乳鴿一隻做晚飧, 仲買左兩件芝士caKE 做飯後甜品口..............正

大宅

原來艇家都要走鬼, 同陸上面都無咩分別噃
咁好, 有咁多大種狗睇, longlong佢咪好開心
你今晚都好豐富喎, 有蜆, 有虾, 有魚, 有菜, 又有乳鴿, 芝士旦糕做埋甜品添, 聽見都流口水lu

子爵府

衰鬼~~我都未整過

lo8189 寫道:
邊有你煮得咁好味啫 :mrgreen: [quote]
362436 寫道:
煲皮蛋瘦肉粥~~正喎~
[/quote]

子爵府

字典,我屋企有(小學),亞仔都唔用,妳要唔要呀,啱的話,送比妳囡囡吖

melodytam 寫道:

係呀, 圖書館係無得借參考書架, 上次我幫個女借好似字典咁, 原來係無得借, 因為個次第一次借呢類書本, 要買又好貴噃!![quote]
362436 寫道:

melody
我都鍾意同賢仔行書局架,啲參考書都好貴下架ma,
有時連圖書館都無得借,可以睇下,唔駛下下買~~
[/quote]

子爵府

佢唔會悶,因為有人同佢玩 [quote]
lo8189

亞女陪亞婆打牌, 佢唔悶架?

子爵府

但係我覺得,滿記榴蓮pan cake個皮同d餡好似唔係咁夾既
longBB 寫道:
番黎喇, 今日西貢好多人
入到去岩岩1點, 食左牛雜河, 雙丸河, 牛雜米...之後開始一日既活動
去左碼頭睇艇家賣海鮮, 又去左遊樂場玩, 不過今日離岸海風好大, 去5到沙灘玩, 有d失望
後來艇家走鬼, 於是我地又去左滿記食榴蓮pan cake, 超好味
之後又同long long 係海皮附近跑步, 嘩! 今日有好多狗呀, 洛威那, 金毛尋回犬, 牧羊狗, 大笨夠, 西施, 史立沙........
臨走再返碼頭買海鮮, 但係仲未走完鬼, d艇家出晒大海5敢埋岸, d 水上人話小販管理隊最快六點至走, 所以買5到海鮮.空手而回.
結果係街市買送, 今日有大蜆一斤, 瀨尿蝦一斤, 魚一條, 菜一斤, 乳鴿一隻做晚飧, 仲買左兩件芝士caKE 做飯後甜品口..............正

子爵府

真的嗎? [quote]
362436 寫道:
衰鬼~~我都未整過

大宅

係咪真係比我架, 係咁, 睇下你邊日得閒, 約出嚟high tea個時攞比我哎, 多謝哂你哎[quote]
362436 寫道:
字典,我屋企有(小學),亞仔都唔用,妳要唔要呀,啱的話,送比妳囡囡吖quote]

大宅

聽日星期日, 帶亞女出去旺角行下金魚街都好, 再行下花墟

大宅

約啦, 約啦......記得約埋我呀))))))))

係咪真係比我架, 係咁, 睇下你邊日得閒, 約出嚟high tea個時攞比我哎, 多謝哂你哎[quote]
362436 寫道:
字典,我屋企有(小學),亞仔都唔用,妳要唔要呀,啱的話,送比妳囡囡吖quote]

大宅

早晨咁多位
尋日可能玩得太開心喇, 好鬼"支力", um 仔訓 um 到自已都 埋, 典知大少今朝7:15am 訓醒, 真係law命 , 個衰仔仲渣架車入c6問房片車, 比c6丙左鑊金.
家陣唯有lock 左房門比c6繼續 , 大少就係廳度玩到一地都係玩具, 而我....就魂頭來未番齊黎咁, 好鬼眼訓.

子爵府

早晨

一定叫埋妳架 :mrgreen:

[quote]
longBB 寫道:
約啦, 約啦......記得約埋我呀))))))))[quote]

大宅

good morning Wendy.

子爵府

一陣間去屯門啦

番來再傾過啦!
longBB 寫道:
good morning Wendy.

子爵府

melody

check pm pls.

大宅

wendy姐

plse check pm

子爵府

我呢? :-( [quote]
362436 寫道: