跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部(Part4)

731, 重係有d腳仔痛, 同埋好鬼攰, 真係太耐冇做野, 以前閒閒地企12個鐘都冇問題, 我諗企多一個星期應該好d掛 :-( :-( :-(

731mon 寫道:
fanny,
monday 妳放假, 我相信妳老公都放啦, 點會得閒同我地開party 喎
點呀?? 企咁耐, 慣唔慣呀???

大宅

同意同意
731mon 寫道:
唔係惡, 我個樣先係惡就真, 係覺得妳食得住妳老公, 妳老公個樣好純咁 [quote]
splei 寫道:
我個樣好惡咩 ?-( [quote]
731mon 寫道:
splei,
老公又放假咁好呀 不過我覺得妳個look, 似係妳先生做跟得先生似d咁喎, 妳有d威嚴咁[quote]
[/quote]
穎穎媽媽

男爵府

好媽媽勳章

咁呀~!~ 妳放哂定分兩次呀?? 妳幾多個人飲, 上次個份量係for3個人, 分2次煲喎, 我下次煲既話, 或者放多d 豬肉先 [quote]
mendynam 寫道:
咪係個sales寫嗰D囉 准山,果皮,瘦肉($18),肉竹,蓮子, 實,無花果,姜[quote]

男爵府

好媽媽勳章

有冇用d 好d既鞋墊呀?? 荃灣係咪冇以前o係causeway bay 咁好生意呢?? 返夜要收幾多點呀??
fannyng9876 寫道:
731, 重係有d腳仔痛, 同埋好鬼攰, 真係太耐冇做野, 以前閒閒地企12個鐘都冇問題, 我諗企多一個星期應該好d掛 :-( :-( :-(

[quote]
731mon 寫道:
fanny,
monday 妳放假, 我相信妳老公都放啦, 點會得閒同我地開party 喎
點呀?? 企咁耐, 慣唔慣呀???
[/quote]

大宅

731, 有加爽健鞋墊, 同埋買左爽健鞋返工, 返夜收11:30pm, 執埋野多數11:45pm到收工, 返到黎都成12:30pm, 冇causeway bay咁好生意, 有d靜, 希望遲d調番出黎, 咁你地就多d落黎幫襯我買skin care啦!

731mon 寫道:
有冇用d 好d既鞋墊呀?? 荃灣係咪冇以前o係causeway bay 咁好生意呢?? 返夜要收幾多點呀??

大宅

你千祈唔好俾佢外表欺騙左, 我已經中左一次招啦 [quote]
同意同意[quote]
731mon 寫道:
唔係惡, 我個樣先係惡就真, 係覺得妳食得住妳老公, 妳老公個樣好純咁 [quote]

大宅

Fanny:
我都成日出荃灣, 得閒出開去去探下你啦

男爵府

好媽媽勳章

嘩~~ 都好夜喎, 咁妳咪真係同亞囡見面既時間好少, 有咩牌子好介紹呀?? 介紹d 好野黎, 比妳賺又有咩所謂喎 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
731, 有加爽健鞋墊, 同埋買左爽健鞋返工, 返夜收11:30pm, 執埋野多數11:45pm到收工, 返到黎都成12:30pm, 冇causeway bay咁好生意, 有d靜, 希望遲d調番出黎, 咁你地就多d落黎幫襯我買skin care啦!

[quote]
731mon 寫道:
[/quote]

大宅

splei, 係咪第一次比佢呃左呢?

splei 寫道:
你千祈唔好俾佢外表欺騙左, 我已經中左一次招啦 [quote]
同意同意[quote]
731mon 寫道:

大宅

佢未有資格 [quote]

[quote]

男爵府

好媽媽勳章

嘻嘻~~ 緊係騙妳啦, 想溝妳既時候就乜都得, 我個c6 咪又係~~ :evil: :evil: :evil:
splei 寫道:
同意同意[quote]
731mon 寫道:

大宅

我要訓啦, 886

大宅

splei, 你唔好黎攪攪震, 冇幫襯喎!

splei 寫道:
Fanny:
我都成日出荃灣, 得閒出開去去探下你啦

男爵府

好媽媽勳章

嘩~~ 有冇情史講黎聽下呀
splei 寫道:
佢未有資格 [quote]

[quote]

大宅

731, 咁一定唔會介紹d衰野比你用, 唔驚比你炳咩! 返早就好d, 返夜淨係朝早見得幾粒鐘, 好慘呀!

731mon 寫道:
嘩~~ 都好夜喎, 咁妳咪真係同亞囡見面既時間好少, 有咩牌子好介紹呀?? 介紹d 好野黎, 比妳賺又有咩所謂喎 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

即刻關後門去瞓喇
splei 寫道:
我要訓啦, 886

大宅

731, 我都有d攰, 去沖涼瞓覺喇! Goodnight!!!

大宅

咪六個人每人一碗 我已經張其他嘢加大除咗個螺
731mon 寫道:
咁呀~!~ 妳放哂定分兩次呀?? 妳幾多個人飲, 上次個份量係for3個人, 分2次煲喎, 我下次煲既話, 或者放多d 豬肉先 [quote]
咪係個sales寫嗰D囉 准山,果皮,瘦肉($18),肉竹,蓮子, 實,無花果,姜[quote]
穎穎媽媽

男爵府

好媽媽勳章

fanny,
好呀~~ 但亞囡都瞓到咁晏, 都唔多時間見到喎, 係喎, 亞囡近來講野好d冇?? 我亞囝跟咗呢個工人後, 真係識多咗好多野, d字咭又認多咗好多, 不過講就仲係好少發到個音, 尋日佢猛講 "拜意", 我係度 ?-( ?-( ?-( 點知我老公 get 到, 原來係講 barney 呀~~

男爵府

好媽媽勳章

個螺都全部放哂呀?? [quote]
咪六個人每人一碗 我已經張其他嘢加大除咗個螺 [quote]

首頁

尾頁

跳至