影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

cheap,

大東釵話太夜,咁你同你老公睇啦,我自己一個睇都冇所謂,費事你一個人咁夜番屋企。

琥珀宮

各位:

今日終於買左架電視勒,滙豐信用咭用唔知咩錢以優惠價$98xx買果部LG LED 42"電視,老公問過要碌$2500咭,求先同佢去豐澤睇,都有呢一部電視,做緊減價,原價$14800,減左應該同滙豐呢一部差唔多。

不過我地唔買呢一部,雖然呢一個型號係今年3月出,但係大陸造,我地揀左部同樣係LG LED 42"電視,係舊年9月造,不過係韓國製造,$12xxx,加埋安裝掛牆費及由三年轉五年保養,$14xxx,仲可以做信用咭免息分期付款,每月$602,送埋架平價不知名DVD機及屈人寺$100禮券,星期日去睇都冇咁荀,可能滙豐呢個優惠搶走唔少客。

好嘢 有新電視睇。

男爵府

又好吸引喎, 我都想換, 但舊未壞, 唔想浪費, 所以遲遲未行動.

原帖由 SandyKL 於 10-5-26 22:08 發表
各位:

今日終於買左架電視勒,滙豐信用咭用唔知咩錢以優惠價$98xx買果部LG LED 42"電視,老公問過要碌$2500咭,求先同佢去豐澤睇,都有呢一部電視,做緊減價,原價$14800,減左應該同滙豐呢一部差唔多。

不過我地唔買呢一部,雖然 ...

男爵府

15 & 25 /6我都唔得, 12號後, 平日邊日都得. 可以1-4是但一日出來.

原帖由 SandyKL 於 10-5-26 21:50 發表
阿女6月12考完哂試,就算星期一至四出黎都冇問題喎。

翡翠宮

好呀..mon-thrus我都ok的..thanks..

to sandykl,
哎..你都是等我告訴你吧, 這樣好一點..你有頭緒?! yeah..
原帖由 bng0306 於 10-5-26 10:19 PM 發表
15 & 25 /6我都唔得, 12號後, 平日邊日都得. 可以1-4是但一日出來.

伯爵府

MagDog,

你好少咁神神秘秘, 我估, 你想爆既料, 一定跟D帥哥動向有關, 再唔係, 比你搵到食好野既地方, 或者係, 扮靚靚的好東西..

以上既第1樣, 我同你口味有些出入; 第2樣, 你又知我好少出街食飯, 所以也未必啱我; 第3樣, 更不在話下, 我都唔扮靚...對牛彈琴

haha...你睇我幾冷靜? 留待星期六你個人talk show時間...必洗耳恭聽!

原帖由 MagDog 於 10-5-26 01:04 發表
也不是神秘喇..我親口說..我可以看你們的反應..可能我會更開心嘛..

btw, 我看到ep15了..我想知道朵朵跟律師成不成啊..不要告訴我喔..今晚k.o."賴著你"

...

伯爵府

Monty,

你有無心水泳會? 我家姐住東九龍, 佢啊仔, 由3歲開始習泳至今, 去過無數泳會, 有需要, 打比我, 叫佢介紹邊間好, 寫包單無人熟得過佢...

原帖由 Monty 於 10-5-26 09:25 發表
想幫cherry報游泳班,但又唔知邊間好,
妳哋有無好介紹ar????

翡翠宮

你們比伽利略更厲害..haha..

我ko了"賴著你"了.
原帖由 cheapbombom 於 10-5-26 10:55 PM 發表
MagDog,

你好少咁神神秘秘, 我估, 你想爆既料, 一定跟D帥哥動向有關, 再唔係, 比你搵到食好野既地方, 或者係, 扮靚靚的好東西..

以上既第1樣, 我同你口味有些出入; 第2樣, 你又知我好少出街食飯, 所以也未必啱 ...

伯爵府

仙,

OK! 老公都話想星期六晚一齊睇...
去荃灣新開個間戲院

原帖由 SandyKL 於 10-5-26 21:56 發表
cheap,

大東釵話太夜,咁你同你老公睇啦,我自己一個睇都冇所謂,費事你一個人咁夜番屋企。

伯爵府

MagDog,

Ella是世界女, 外型一D都唔女性化, 欠女人味, 好彩尚有觀眾緣!

唔可以靠個樣, 走傻大姐路線一樣比人受落, 佢搵到生存之道!

睇佢性格, 注定食ni行飯... SHE其他成員, 另一個叫Hebe, 第3位真係up唔出又想唔起個樣!

原帖由 MagDog 於 10-5-26 00:59 發表
請問ella上世做了什麼好事嗎? 今世全都撈回來..

伯爵府

新版開左唔夠24小時, 已達5版, 似乎我地幾過份, 口水多過茶...要收版位費既話, 就大濟...

伯爵府

大功告成, 完成了一共11集既Code Blue II.

由於係單元, 好輕鬆, 得閒睇D, 得閒睇D, 每集頭1-2分鐘又有recap, 日本仔ni方面做得幾prof下, 就算隔一段時間睇, 都好易pickup番上集/甚至前幾集既故事..劇情唔多講, 主線係救人, 集集大單野! 開胸截肢已睇慣..

山P雖然木無表情, 但今集佢好有人情味, 留心看山P, 佢面仔細細, liu liu長長, 肉唔多, 但, 5官各就各位, 不偏不侈, 側面睇, 鼻樑也是高高的, 合符比例...俊俏啊...

相信, 佢已擺脫未介奶既鄰家男孩角色(如求婚大作戰), 邁向成熟型男士既戲路, 將來既角色, 恐怕都逃不出演專業人仕...如其他紀律部隊咁..

山P最衰係生得細粒, 唔夠高, 唔威猛, 唔長肉, 所以要close up睇佢5官, 好標緻

琥珀宮

我果部Plasma都係因為香消玉殞所以買過一部新,仲睇得又忍到,遲d買可能仲平仲抵。

原帖由 bng0306 於 10-5-26 22:17 發表
又好吸引喎, 我都想換, 但舊未壞, 唔想浪費, 所以遲遲未行動.

伯爵府

啊女6月8日考完試, 我比你地更早luck身...
BUT....老細最興5點開會, 平日既話, 唔敢答應你地..
你地照約啦, 當我可有可無
6月16日就一定唔得, 去睇Joshua Bell..
另, 6月24都唔得...

原帖由 bng0306 於 10-5-26 22:19 發表

伯爵府

2個月前, 我一口氣買了2部Samsung, 一部比自己, 一部比爸爸媽媽...

我只買32寸, 個廳細; 娘家個直廳有14呎, 就買左部42寸比佢...睇世界杯..過1萬啊..

原帖由 SandyKL 於 10-5-26 22:08 發表
各位:

不過我地唔買呢一部,雖然 ...

男爵府

cbb,

我想話你知, 我讀個course了, 遲下溫下書, 考埋個試, 可以囉返政府10k了.

我諗tw老爺都攪掂了.

p.e. d老師努得唔錯, 衰在我自己懶. 要加緊努力.

伯爵府

咁又係, 本來以為星期五睇硬, 老公有微言啦, 話睇完返黎都成1點...佢都叫我星期六等佢陪我睇...

唔知幾耐世紀未試過單獨去咁夜...不過朗豪坊外有小巴直達屋企樓下, 20分鐘有找

原帖由 SandyKL 於 10-5-26 21:56 發表
cheap,

琥珀宮

即係我地6月12日打後星期一至四,要睇埋其他人點再決定日子。

MagDog,

大東釵話有關果位靚仔一d事,我諗係有關佢既一點小秘密或者伕事。

原帖由 MagDog 於 10-5-26 22:39 發表
好呀..mon-thrus我都ok的..thanks..

to sandykl,
哎..你都是等我告訴你吧, 這樣好一點..你有頭緒?! yeah..

原帖由 bng0306 於 10-5-26 22:19 發表

伯爵府

bng,

最近Prime有個新course, 有朋友仔撩我一齊讀, 我又心思思...係專攻vocabulary嫁...

我係facebook見番2年前教我Grammer個位Parco, 佢係Cambridge返左黎啦, 不過無再返Prime教, 仍在HKU教Linguistic, 佢30出頭, 己持有3個語言碩士學位, 真羨慕...

最近, 睇開AM730, 有一個新晉女專欄作家寫既野幾令我反思,佢係cambridge剛畢業,取得first honor, 佢咩都寫一餐,做人啦,求學啦,生活態度啦,甚至,如何替子女尋找學校也發表,有見地,23歲小小年紀,比當下80後成熟得多...

今日,佢講中左一樣野,我好buy, 點替子女簡學校,首選係,校風,最緊要讓小朋友近朱者赤,其實家長背後既努力係=O. 品行在初中形成的,定格了,唔怕佢追唔番上黎

筆者係活生生例子,而咁Q,我自己都係,所以,我都係按這樣的理念,替啊女選學校

今時今日,啊女都OK自律,你估我既功勞嗎?不是,是她身邊的同學影響佢,跟啊女friend的,成績全部都比她好,比她乖,佢只是跟在別人後面而已

原帖由 bng0306 於 10-5-26 23:19 發表
cbb,

我想話你知, 我讀個course了, 遲下溫下書, 考埋個試, 可以囉返政府10k了.

我諗tw老爺都攪掂了.

p.e. d老師努得唔錯, 衰在我自己懶. 要加緊努力.

琥珀宮

我地不嬲雙手能撐半邊天,女人喎。

原帖由 cheapbombom 於 10-5-26 23:04 發表
新版開左唔夠24小時, 已達5版, 似乎我地幾過份, 口水多過茶...要收版位費既話, 就大濟...

首頁

尾頁

跳至