影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

原帖由 stkyo 於 11-3-24 23:56 發表
大家好。。。有位靚太介紹我入黎架!

我好鍾意子華架!

歡迎, 邊個咁識寶, 多啲入黎坐~~~
唔洗講一睇我既頭像都知我係子華既fans啦~~~

咁大個人真係從來都冇諗過自己會有偶像, 雖然好多friend知我鐘意佢都會話我怪, 但我覺得鐘意子華係我既幸運同幸福~~~

水晶宮

原帖由 laamling 於 11-3-25 10:40 發表

咁大個人真係從來都冇諗過自己會有偶像, 雖然好多friend知我鐘意佢都會話我怪, 但我覺得鐘意子華係我既幸運同幸福~~~:ilove ...

咪就係我囉~~~~~ 原來你女女咁大個,我重有排捱呀!mouth:

水晶宮

原帖由 jk923 於 11-3-25 10:57 發表

咪就係我囉~~~~~ 原來你女女咁大個,我重有排捱呀!mouth:mouth:" />

原來係真係你~~~ , 係就係大個, 但就成日都一言九頂呢~~

好快架咋, 你啲小朋友都就快讀中學同小學囉~~

BK係咪short short地, 點解我見唔到我既子華架~~~

水晶宮

原帖由 laamling 於 11-3-25 11:08 發表

原來係真係你~~~ , 係就係大個, 但就成日都一言九頂呢~~

好快架咋, 你啲小朋友都就快讀中學同小學囉~~

BK係咪short short地, 點解我見唔到我既子華架~~~ ...

我個女而家已經一言九頂喇~~~ BKshort係正常,唔short先恐怖 我個pm 已經short左成年咁滯,時得時唔得.......

水晶宮

原帖由 jk923 於 11-3-25 11:17 發表

我個女而家已經一言九頂喇~~~ BKshort係正常,唔short先恐怖 我個pm 已經short左成年咁滯,時得時唔得.......

你個女都只係5歲, 咁快就咁醒 , 聽你咁講個仔會係順得人黎喎~~~
成日都話BK搵咁多$$$都唔攪好個"梳化", 係咪有啲對我地唔住呢, 個PM我都唔知佢有冇short到, 因都冇乜人會PM我既~~~

水晶宮

你有冇睇過子華寫既文章呀, 我唔係話响人地本書到寫既序喎, 冇既話就去才華到睇睇啦~~~

係喎, 芒果回覆左你未呀???

水晶宮

祝子華今晚悉尼Good Show~~~

水晶宮

原帖由 laamling 於 11-3-25 14:16 發表
祝子華今晚悉尼Good Show~~~

水晶宮

原帖由 laamling 於 11-3-25 12:03 發表
你有冇睇過子華寫既文章呀, 我唔係話响人地本書到寫既序喎, 冇既話就去才華到睇睇啦~~~

我無收到佢回覆呀,有dd失望囉,不過唔緊要啦,我無問題。
佢寫嘅文章,無咩留意喎,近邊樹呀?

水晶宮

原帖由 jk923 於 11-3-25 14:37 發表

我無收到佢回覆呀,有dd失望囉,不過唔緊要啦,我無問題。
佢寫嘅文章,無咩留意喎,近邊樹呀?

响才華論壇頂部有一個叫"才華綜合站",果到就係~~~

水晶宮

原帖由 laamling 於 11-3-25 15:24 發表

响才華論壇頂部有一個叫"才華綜合站",果到就係~~~

好呀!唔該。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

鍾意子華一D都唔怪

子華好有才華,腦筋又快!好吸引我呀!

原帖由 laamling 於 11-3-25 10:40 發表

咁大個人真係從來都冇諗過自己會有偶像, 雖然好多friend知我鐘意佢都會話我怪, 但我覺得鐘意子華係我既幸運同幸福~~~:ilove ...

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

借問聲。。。即係邊度呀?我唔係好知"定"。我以前無入過黎架!

原帖由 laamling 於 11-3-25 12:03 發表

水晶宮

原帖由 stkyo 於 11-3-25 21:05 發表
借問聲。。。即係邊度呀?我唔係好知"定"。我以前無入過黎架!

http://www.dayowong.
net/bbs/dayo/index.p
hp

你有無face book呀!佢岩岩擺左相,唔知佢係咪開左微博。
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Dayo-Wong/10734526718

水晶宮

原帖由 jk923 於 11-3-25 15:58 發表

好呀!唔該。

唔洗,我成日都覺得子華係應該出書架, 講開Doay Group 既朋友一齊寫左啲嘢, 然後一齊整成本書比佢~~~

水晶宮

原帖由 stkyo 於 11-3-25 21:05 發表
鍾意子華一D都唔怪

子華好有才華,腦筋又快!好吸引我呀!

我覺得子華除左你以上所講既嘢, 仲有就係佢對自己發想既堅持同生活既態度~~~

唔知你有冇睇過佢上"志雲飯局"果集, 真係見到一個唔同既佢~~~

水晶宮

原帖由 jk923 於 11-3-25 21:45 發表

http://www.dayowong.
net/bbs/dayo/index.p
hp
你有無face book呀!佢岩岩擺左相,唔知佢係咪開左微博。
http://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/Dayo-Wong/10734526718

你果個係啲fans開既, 之前有個有成10萬人添喎, 但唔知點解後來唔見左~~~
子華係冇facebook, 微博架, 之前有人用佢個名開微博, 引起好多人關注, 個個都以為係佢, 但才華既人問過子華, 佢話唔係, 因佢話佢既show 既所有係黎自生活, 如果佢開既話, 咁仲邊有嘢响show入面講呀~~~

水晶宮

原帖由 laamling 於 11-3-26 20:19 發表

你果個係啲fans開既, 之前有個有成10萬人添喎, 但唔知點解後來唔見左~~~
子華係冇facebook, 微博架, 之前有人用佢個名開微博, 引起好多人關注, 個個都以為係佢, 但才華既人問過子華, 佢話唔係, 因佢話佢既show 既所 ...

咁我又唔清楚,係我有個fd'讚好'咁我add埋,我另外重見到一個群組架,不過點都好,可以睇到佢消息都好丫。
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=220721216150

水晶宮

原帖由 jk923 於 11-3-26 21:52 發表

咁我又唔清楚,係我有個fd'讚好'咁我add埋,我另外重見到一個群組架,不過點都好,可以睇到佢消息都好丫。
http://www.facebook.com/?ref=home#!/group.php?gid=220721216150 ...

冇所謂啦, 全部都係因為鐘意子華而開既~~

你呢個咪我地之前吹開果個群組既fb~~~

水晶宮

有消息話子華會出席4月1日"愛心無國界311爉光晚會", 時間係19:00-22:00, 但唔知正唔正確~~~

首頁

尾頁

跳至