跳至

首頁
12345...33

尾頁

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

喂呢道呀

PART 3

CLOSE 左 PART2

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 陪月勳章 BK Milk勳章

MIKITTEN

http://www.couponana.com/HK/zh/Offer/Detail/30054

做緊團購,好抵
上次你食九龍HOTEL

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-13 11:29
MIKITTEN

係好抵喎,不過老公要返工,佢話想父親節再去食。

子爵府

頭先打俾老公同佢講,佢話真係好好好抵,話諗下計睇下去唔去到

子爵府

老公話7月頭同D朋友去東京,仲要去7日6夜......

子爵府

mimibooo,
近排有冇淘野?我幫我家姐買野,攪到自己又係咁買,諗住集運抵D~

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-13 16:20
mimibooo,
近排有冇淘野?我幫我家姐買野,攪到自己又係咁買,諗住集運抵D~

有呀..淘左2次..不過其中一次幫個朋友同表妹buy

都係用集運..

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-13 16:18
老公話7月頭同D朋友去東京,仲要去7日6夜......

嘩.佢禁happy 又去玩呀

珍珠宮

mikiiten

我打去問過4-11要收錢..細0個個唔洗
而加我仲未傾得成我老公去唔去食

如果係我妹妹要請假,同我亞媽,father

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-13 21:22
有呀..淘左2次..不過其中一次幫個朋友同表妹buy

都係用集運..

集運仲有冇用淘點?我依家用淘寶D集運,平D,又唔洗怕過期。為左等我家姐件貨,攪到我呢幾日係咁淘,無端端買多好多野.....

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-13 21:22
嘩.佢禁happy 又去玩呀

係呀.....我叫佢唔好去禁多日,我一個攪兩個,仲要顧埋隻狗,佢話係佢D朋友決定日子,不過佢地未book機票,唔知最後會唔會改。老公叫我帶埋阿囡跟佢去,但係去東京,仲要禁多日,我驚幅射對阿囡唔好。

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-13 21:25
集運仲有冇用淘點?我依家用淘寶D集運,平D,又唔洗怕過期。為左等我家姐件貨,攪到我呢幾日係咁淘,無端端 ...

我用緊淘點呀

淘寶D集運點攪ar,煩唔煩ga

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-13 21:24
mikiiten

我打去問過4-11要收錢..細0個個唔洗

我果日睇佢張poster,兩個大人可以帶一個6歲以下小朋友唔洗錢呀,所以我同老公先諗住下次帶埋阿仔。

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-13 21:27
係呀.....我叫佢唔好去禁多日,我一個攪兩個,仲要顧埋隻狗,佢話係佢D朋友決定日子,不過佢地未book機票 ...

都好.順便去玩埋
早0的返得唔得ar..玩4-5日

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-13 21:28
我果日睇佢張poster,兩個大人可以帶一個6歲以下小朋友唔洗錢呀,所以我同老公先諗住下次帶埋阿仔。 ...

下..禁好呀
禁佢講明就好0的
旦我唔知團購點計呢..唔知要唔要一人一ticket 一定

子爵府

mimibooo 發表於 11-6-13 21:27
我用緊淘點呀

淘寶D集運點攪ar,煩唔煩ga

淘寶有好多集運,你揀左邊間,佢入面有地址、電話果D,咁你寄晒你D野去佢度,到晒就可以俾D單no.佢,叫佢磅,通常頭1kg廿蚊,之後每一kg五蚊,磅完你好似買野咁照拍,佢幫你改左價就可以俾錢,ems寄到屋企都唔洗加錢,D貨可以放一年,唔洗驚有D快遞好耐都收唔到會過期。
我今次用呢間,第一次用,見好多人幫襯,之前用開另一邊都ok。
http://item.taobao.com/item.htm?id=7973822690

珍珠宮

mikitten 發表於 11-6-13 21:33
淘寶有好多集運,你揀左邊間,佢入面有地址、電話果D,咁你寄晒你D野去佢度,到晒就可以俾D單no.佢,叫佢 ...

好呀我都save 定先
不過我都要慢慢睇下先
好似好""幅什""

大宅

MIKITTEN
阿仔派得好唔好呀??
大B仔0605 細B女1006

大宅

呢排忙到死,我一於暑假去旅行,去韓國,8月頭,係咪而家要去報喇??

大宅

mikitten 發表於 11-6-13 21:33
淘寶有好多集運,你揀左邊間,佢入面有地址、電話果D,咁你寄晒你D野去佢度,到晒就可以俾D單no.佢,叫佢 ...

我同個妹一齊買,我唔識,乜都佢搞哂,佢都係用集運EMS到屋企,唔使自己拎,幾好呀!!!!
你地兩個有冇買開邊間好呀?我好少買細路野所以想睇下你地買開邊間好呀!!!!
我通常買大人衫

首頁
12345...33

尾頁

跳至