媽媽會所

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: ★ 「媽媽會所」意見欄 ★

KooKoo,
多謝妳幫忙呀,希望快o的學識將netnet相片upload!

男爵府

KooKoo,
妳對我係好親切呀,妳教我12月媽咪會

男爵府

畀面勳章

Helen婆婆, 你唔好客氣la, 我都係係度學緊野咋, 相方面我唔識呀, 所以你見我係冇相的, 我send左pm你啦!

別墅

我想問下點解 --油占旺媽咪-- 咩都冇,係咪即係冇人回應吖,所以開唔成?

:-D

大宅

gs,

哦,「油尖旺區」唔係開唔成,而係該thread已超過30天沒人回應,BK系統自動將之撥入archive,變成只能閱讀,不能再reply。你click入去顯示空白,係因為我未改過條link去迎合archive,岩岩改返喇!而家可以睇得返架喇!你再click入去試試啦!

Fion

我們愛,因為神先愛我們!

大宅

fionma:

已開了"2003年10月媽咪(part 2)"

please update 媽咪會一覽, thanks!

IngridMaMa

男爵府

fionma:

已開了"97媽咪會part4"

please update 媽咪會一覽, thanks! :-P

男爵府

好媽媽勳章

Hi fionma,

已開了" 2004年1月媽媽會 "

麻煩你update 媽咪會一覽,唔該晒!

大宅

fionma:

已開了"2004年3月媽咪

please update 媽咪會一覽, thanks!

大宅

Re: ★「媽媽會所」意見欄 ★

Hello,各位媽咪,

一直以黎,我都好想呢度既媽咪會係有系統咁去run既,好開心真係做得到,好多已經有自己的會員名單及簡介,仲各具特色添!

之前已介紹過很多可以放在第1頁的資料,今次再介紹幾個放左bb相或圖畫在第1頁既媽咪會,比較特別d!請按:

2002年10月媽咪會
 2002年11月BB會
 2002年12月BB會
 2003年7月夏日bb靚媽咪

Fion

大宅

歡迎2004年幾個媽咪會在媽媽會所開thread,希望大家都喜歡這裏的安排吧!有問題請隨便提出啦!

Fion

大宅

∼ 保持回應,以防寫入不能回覆的資料庫中 ∼

洋房

好媽媽勳章

fionma,
可否代加上"教師媽媽會"?
謝謝!

大宅

大宅

Dear Fionma,

i had make the 元朗媽咪會, but i dont want to reply and mail, may i change people or delete the topic?
But many people are talking!
:-P

大宅

Hi, Abby媽,

Sorry, 我唔係好明添!
你係咪話你開左元朗媽咪會個topic,但又唔想繼續開,
所以想delete topic呀?係咪咁呀?

但冇需要delete喎!

Fion

大宅

複式洋房

Please include "荃灣媽媽交流站" in "媽咪會一覽" for easy reference. It was opened by ppsbyronyk.

Below is the link:
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=186472&forum=36&317&start=0&viewmode=flat&order=1
囡囡叫文文,2003年九月五號出世。:-) 出齊廿隻牙仔啦
5/09/03 3.00kg   22/03/07 15.0kg, 97cm
囝囝叫熙熙,2005年六月廿五號出世。:-) 出咗 16 隻牙仔

25/06/05 3.00kg, 51cm   22/03/07 12.7kg, 7xcm

大宅

我們開咗art 7,please updated

2002年1月bb俱樂部--Part 7
歲軒軒係隻 軒軒的網頁

複式洋房

我開咗2004年9月出世既BB, please updated

有沒有2004年9月出世既BB? :mrgreen:

首頁

尾頁

跳至