婆媳關係

跳至

首頁
12345...38

尾頁

男爵府

對唔住大家..我好抱歉要大家擔心我...3月14日我最後留言之後..因為3月15日發生左一件我接受唔到既事....我當日情緒真係去到控制唔到既地步..

3月15日..我仲病緊..冇番工..一味訓..去到夜晚8點到..我丫爸打比我..話我6299同姑仔..去左佢度搵我..叫我唔好返去..佢地攪得掂...之後收線..我定一定神去想丫爸講既野..先知大獲..即刻打比c6..叫佢即刻搭的士去我丫爸度..我就即刻起身換衫出門搭的士...

上左的士收到c6 sms,佢叫我係樓下等埋佢先..話怕佢家人唔知會點對我..因為佢中午打左電話返去同佢媽講話唔比錢..叫佢洗少d..仲話一日都係你先攪到我老婆要同我離婚...(我聽到個心好安樂..覺得c6真係會變)..之後回佢話ok..我等埋你..有咩見到面先講..

係樓下同c6會合之後..c6拉住我..佢話同我講幾句先..等我有心理準備...因為一陣佢驚99一見到我就癲左..我話好

c6:今日我話唔比錢..我丫媽就係咁鬧我..問我點解..問係唔係你個老婆教你既..我話唔係..係我根本冇錢比你..之後我丫媽話我不孝..要老婆唔要丫媽....呢個可能係我媽黎既原因..所以你一陣要小心..
我:好...我會小心d
(個一刻我都剩係覺得99要怪都係怪我姐..冇諗過原來樓上打緊杖..)

大宅

熱血勳章

唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

之後點呀? 好緊張呀!

複式洋房

回覆:唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

見到你回來真好

大宅

其實佢地仲欠緊你父母$,重咁厚臉皮走上去,擺明係蝦你父母年紀大。呢D人,完全唔要臉。你父母無事嗎?如果佢掂你父母一條頭髮,實行要佢坐監

男爵府

回覆 回覆:hauhauhau的帖子

好囉,終於見人囉

男爵府

見返你就好喇,jm們都好擔心你呀!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

樓主,你上個post我無留言不過一直有追,見你平安都安心啲,之後點呀?

伯爵府

環保接龍勳章

冇事就好!你99前世係恐龍嚟架?

大宅

回覆 hauhauhau 的帖子

跟住點呀, 好緊張呀
最緊要你依家冇事, 仲可以係依到打留言俾我地.

大宅

佢地真過份~6299同姑仔都死上去, 有事記得報警

男爵府

上到去..嚇我一跳..62同丫爸係度互相指罵..互相推撞..d細路就係房喊...99同姑仔就係度打爛哂d野..掉野..我丫媽就左止佢地打爛...

我:你地仲咩丫..停手丫...
99見到我沖埋我度..

99:你呢個毒女人丫..我對你都不薄丫..你咁黎對我..教我個仔唔養我..唔養老豆
我:你個仔冇錢養你已經好耐..佢之前一直係囉緊我丫媽辛苦搵番黎既錢黎養你咋..而家我地都冇錢借比佢..咁佢冇錢養你好正常丫
99:咩我個仔冇錢丫..我個仔點會冇錢丫..梗係比你呢個毒女人呃哂啦
老豆:咩毒女人丫..你講說話小心d
62:你仲咩咁聲鬧我老婆丫
之後老豆同62又互相指罵

99:你呢個死8婆..呃左我個仔幾多錢丫..你好囉番出黎
我:我一亳字都冇呃過你個仔
c6:丫媽...唔好嘈啦..走啦我地
姑仔:仲咩叫丫媽走丫..而家係個8婆呃哂你d錢..我地黎幫你出氣同幫你囉番d錢丫..你叫我地走?
c6:我老婆冇呃過我錢
99:衰仔...到呢個時候你仲幫住個衰女人..佢冇呃你錢..你點會連家用都冇得比丫...你唔洗呃丫媽..
我:我講多一次..我冇呃過你個仔錢..麻煩你地離開...唔好滋擾我屋企人
姑仔:8婆你講我就要信架啦...有幾多個殺人犯..殺左人會即刻認罪丫
99:係丫..你快d拎番d錢出黎丫...以我知我個仔以前既環境..你起碼呃左佢幾百萬丫
我:你地唔信就報警..等警方查...你而家去報啦...你唔去既話..再留係呢度..到我報警
c6:走啦丫媽

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

見到你平安就好了。

子爵府

2024年龍年勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章

當人發起窮惡上黎可以失去理性...!

伯爵府

吾係呀化

慢慢來, 吾洗急, 但最緊要快.

男爵府

唔怪得你咁耐唔出現,原來發生左咁大件事!佢一家都係痴線!

子爵府

嘩,好癲世伯,伯友無事呀嗎?擔心會俾佢地整親

大宅

見到你返黎就好了, 希望個結局係好啦...
另外多謝你返黎講返個結局, 滿足我呢個八婆...

已刪除用户

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章

大宅

平安就好

禁止訪問

首頁
12345...38

尾頁

跳至