跳至

首頁

尾頁

別墅

住黃埔/紅磡小朋友睇開邊個醫生?

我同小朋友都係睇盈健既陳少儒, 大肚開始睇佢了.

侯爵府

2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我全家都係睇郭淑琴醫生!

洋房

我個BB都係睇郭淑琴! 佢好細心!

大宅

郭淑琴醫生

伯爵府

我以前都帶阿囝睇陳少儒o架... 不過之後就轉左去睇霍禮成lu~

有冇人睇過陳炳文?我想知佢好唔好o架...

大宅

Dr Kwok as well~~~~~

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

陳炳x 我有睇過,因為係公司e生所以我先睇,比錢的話我唔會囉,我個仔都無睇佢喇
原帖由 annaanna 於 09-3-17 14:31 發表
我以前都帶阿囝睇陳少儒o架... 不過之後就轉左去睇霍禮成lu~

有冇人睇過陳炳文?我想知佢好唔好o架...
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

男爵府

畀面勳章

陳炳文no good la~都唔明佢點做兒科醫生
一d耐心同愛心都無, 有次佢想幫亞b睇喉嚨, 佢夾硬用支雪糕"君"整開亞b個口, 搞到佢想反胃, 我之後一次都無睇過...

大宅

Right! 陳炳文是那種無論什麽病,不論年齡都開抗生素的醫生,沒什麽醫德,對小朋友和BB完全沒有愛心和耐性,相信只有醫療卡或公司醫生才會看他。

原帖由 wong_cat 於 09-3-26 13:32 發表
陳炳文no good la~都唔明佢點做兒科醫生
一d耐心同愛心都無, 有次佢想幫亞b睇喉嚨, 佢夾硬用支雪糕"君"整開亞b個口, 搞到佢想反胃, 我之後一次都無睇過... ...

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我試過有一次帶個仔落去打針,好似係一歲大咁上下,佢竟然要小朋友除褲同鞋瞓係張床到,仲要兩位姑娘分別"禁"住小朋友手同腳,嘩未打針都喊定先啦,又唔比我幫手嚇到我決定以后唔會再睇佢,我個仔一向係健康院打針係唔會喊果種,果次真係大開眼界,可以完全唔理小朋友感受
個性固執,熱情(愛結交朋友),愛和平(不喜爭執),頭腦靈活,做事欠勇氣及信心(所以較容易放棄機會),要學習加強主動性喺做事方面、加強表達力及疑心(易相信別人)。

大宅

同我個仔同一遭遇,可憐!打完針個針口會硬同腫幾日,第個醫生不會這樣的。

原帖由 doryee 於 09-4-1 17:27 發表
我試過有一次帶個仔落去打針,好似係一歲大咁上下,佢竟然要小朋友除褲同鞋瞓係張床到,仲要兩位姑娘分別"禁"住小朋友手同腳,嘩未打針都喊定先啦,又唔比我幫手嚇到我決定以后唔會再睇佢,我個仔一向係健康院打針係唔會喊 ...

洋房

兩個女都係睇王鍚偉醫生
佢好好架

男爵府

我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 DHA勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我睇落山道健恩醫務中心既顏清坡醫生
佢超好好細心~果陣我未知自己有左~但係就病去睇佢~佢都有問我m come日子果d~咁我仲未黎佢就話安全d開d輕d既藥比我~點不知真係有左~以前我同過其他醫生講我擔心有左叫佢地唔好開咁重藥~果d醫生都唔理~話無野既
跟著問佢既問題有問必答~好細心同你分析~仲會幫你慳錢~哈~唔錯~所以月黎月多人去睇佢~又唔貴~140蚊咋
我阿b依家打預防針都係去佢度打
第一次打好好笑~打針bb實喊架嘛~咁佢仲同bb say sorry~好搞野

子爵府

湯滿堂醫生!勁好人! 郭醫生 no good!好串!無醫德!因我身受其害!

複式洋房

我覺得郭淑琴醫生幾好,對小朋友又好細心.

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

郭淑琴係好細心
不過我女睇過佢幾次都唔得

黃鍚偉我女細個就睇佢
但依家都係唔得
要睇3次先掂

同學仔媽咪話陳炳文幾好
我女睇左佢一次
普通
但佢真係一D愛心都無

時浩文都睇過
一樣唔得
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

落山道係邊架?
比D資料我呀唔該~

原帖由 onionpig 於 09-4-3 11:54 發表
我睇落山道健恩醫務中心既顏清坡醫生
佢超好好細心~果陣我未知自己有左~但係就病去睇佢~佢都有問我m come日子果d~咁我仲未黎佢就話安全d開d輕d既藥比我~點不知真係有左~以前我同過其他醫生講我擔心有左叫佢地唔好開 ...
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

男爵府

畀面勳章

我個女睇過王鍚偉ok喎, 反而郭淑琴真係不敢供維, 我相信咁多人睇佢一定有原因, 不過我唔鍾意佢態度, 反正睇佢都唔見得特別好, 我一定唔會再受氣

禁止訪問

子爵府

原帖由 wong_cat 於 09-4-18 00:14 發表
我個女睇過王鍚偉ok喎, 反而郭淑琴真係不敢供維, 我相信咁多人睇佢一定有原因, 不過我唔鍾意佢態度, 反正睇佢都唔見得特別好, 我一定唔會再受氣

郭淑琴真係不敢供維, 不過我唔鍾意佢態度, 反正睇佢都唔見得特別好, 我一定唔會再受氣

我同你嘅感受一樣!

首頁

尾頁

跳至