婆媳關係

跳至

首頁
56789...38

尾頁

男爵府

公司同事個個都好好呀, 真係雪中送炭

水晶宮

真係睇到喊晒

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

忽然醒起,不幸中大幸係你哋未有小朋友,有呢個咁叉無用既老豆,同精神失常既爺爺麻麻就真係該回!

子爵府

人間仲有情既, 天無絕人之路, 衷心祝福你

唔好諗太多啦, 整理一下自己恩緒先再上路吧, 要搵律師先

男爵府

其實我個時..真係去到谷底...好想自己一個靜靜地想下..以後條路點行...咩人都唔想見...我自閉前有send sms比關心我既人..叫佢地唔洗擔心...之後我自閉左一個月到...
心情都好番好多...之後我去左律師樓..律師call過我c6去簽名..但佢唔黎...又寄過信比佢..佢又唔理..之後我決定左單方面離婚...呢兩星期我見番哂擔心過我既人..大家都知我冇事..
同事話c6上過黎10次8次..佢地話我已經冇做...但係我又想返工..而唔想比c6搵到我..老細叫我去佢一間有幫交既公司做住先(唔好意思做野個度,我唔想講咁白,怕比c6估到)我又轉左新電話號碼..另外大嫂同我講..話佢地家人因為知道你影左佢地片..而家好驚比人告...所以大嫂話佢地唔敢攪我架啦...

而家既我..其實平靜左好多...我仲係愛我c6既..但係..我接受唔到佢地做過既野..我咁難先走出個黑洞..如果我又走番入去...我只會傷得仲深..大家睇到我update都知..佢地一家人同埋c6都唔會改...只會一次比一次過份...所以..我決定左離開呢班人...用時間去淡忘呢一切...同埋對c6既愛....

最後..真係好對唔住大家...因為我既逃避..令到大家擔心佐我兩個月...我今日一上bk..真係嚇我一跳...有5x個提醒..仲有jm開post話擔心我...我連累到大家擔心左咁耐...真係非常抱歉

大宅

回覆:唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

睇到新post就立即追舊post, 爲樓主嘅遭遇心痛,你c6 一家都short, 走遲啲都後悔!

希望樓主一家唔會再被痴線家族纏擾,可以開開心心生活。

男爵府

回覆 回覆:hauhauhau的帖子

你唔好咁講啦,知你冇事,又重生。
都可以鬆口氣

大宅

引用:其實我個時..真係去到谷底...好想自己一個

原帖由 hauhauhau 於 12-06-01 發表
其實我個時..真係去到谷底...好想自己一個靜靜地想下..以後條路點行...咩人都唔想見...我自閉前有send sms ...
但你宜家開post話無片,佢地會唔會又發癲架?

別墅

其實我個時..真係去到谷底...好想自己一個靜靜地想下..以後條路點行...咩人都唔想見...我自閉前有send sms ...
祝福你有新的開始!全新的生活在等著你!

大宅

畀面勳章

Hauhauhau... I'm so happy that you are okay and u know how to protect yourself! Time will heal everything! You will be fine as u hv friends family to support u and you have us as well!! Keep going!!! We are so proud of u!

大宅

你音訊全無咁耐,我地真係好擔心你頂5住,會出事,又為你

大宅

畀面勳章

Hauhauhau... I'm so happy that you are okay and u know how to protect yourself! Time will heal everything! You will be fine as u hv friends family to support u and you have us as well!! Keep going!!! We are so proud of u!

子爵府

知你平安就放心啦。 我同你萍水相逢,睇到你今日嘅update真係好心好痛。大家明你點解要做咁既決定, 亦都好支持你。希望黎緊既日子你同你屋企人都開開心心。 平平安安。 過左去就尤佢過去啦。

大宅

樓主,老人家話:「做人有幾多褔就有幾多禍」,相信妳捱過呢一劫,一定有幸福明天!

禁止訪問

畀面勳章

男爵府

樓主而家無事就好喇, 時間係最好既藥, 祇有等心裡面個傷口自己慢慢好翻啦

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

hauhauhau 發表於 12-6-1 23:31

最緊要你人平安就得啦!

其實你老公係好愛你,不過佢真係唔要得,完全不分是非黑白,任由佢父母去你外家搗亂,仲掩住你個口唔比你求救,愚孝到令人發止,希望你用呢段時間諗下,究竟呢個男人仲值唔值得你愛,而希望佢反醒下,無止境任由父母揮霍,無錢都要充大頭,搞到婚都離埋究竟值唔值,有啲人係要失去過先識珍惜,希望佢早日清醒!

別墅

唔好意思,令大家擔心了,我回來了...

最緊要係你同你爸爸媽媽都無事!其實邊有父母唔想自己仔好㗎?!你6299咁搞法,佢哋啲仔女到最後供養完佢哋得到嘅就係一身債同埋孤獨終老囉!!

伯爵府

2024年龍年勳章

你就係因為愛呢個男人,佢先可以令你借屋企人錢去養佢同佢屋企人。

男爵府

開心YoY 發表於 12-6-1 23:35
但你宜家開post話無片,佢地會唔會又發癲架?

其實如果樓主c6唔再同樓主一齊, 繼續供奉男家既人渣, 班人渣亦都無需要再騷擾樓主一家o既
祇係睇個死佬會唔會再搵樓主糾纏落去啫

首頁
56789...38

尾頁

跳至