跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 齊來歡欣傾訴荃葵青靚太會~~~YEAH!!!!

唔會咁早,不過要做一場戲啫...........

cherrybibi 寫道:
吓, 真係要咁出門口呀
[quote]
大碼BB媽媽 寫道:
聽日放假要換返工衫帶大碼去姨婆到先得,如果唔係實扭到飛起.
[/quote]

大宅

我都係
cherrybibi 寫道:
睇下就唔就到我老公放假先, 妳地約好日子, 我就夾一夾呀

男爵府

Re: 齊來歡欣傾訴葵青靚太會~~~YEAH!!!!

20得唔得?

大碼BB媽媽 寫道:
我27/11唔得,要返工. :-( :-(

[quote]
HeiHeiMa 寫道:
係咪o架? 邊日好呢?
[/quote]

侯爵府

annual pass 就要一定要係 op 門口買, 如果妳有科學館
既全年 pass, op 既 annual pass 就可以有 9折
Kirima 寫道:
車ma,

買op annual pass 邊樹最抵呀?

子爵府

我有整個"荃"字!!! 你地整整o下唔受丸媽???!

我都想買返op annual pass, 但唔豬除o左博物館咭有9折之外, 都唔豬仲有咩咭有折...o個屎繼又無折, 家陣繼(3個月內)竟然有85折!!!

家陣chloe 扮老c, 叫我比隻手拖住入房房喎....

我要去陪訓先啦.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

kiri出街都要扮老c呀
Jennie 寫道:
家陣chloe 扮老c, 叫我比隻手拖住入房房喎....

我要去陪訓先啦.

子爵府

20同27我都唔得!!! 你地睇o下點先算啦. 我要走啦!!! :-(
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

大宅

我地x'mas決定攪咩呀?

侯爵府

我都去訓喇, Good nite all

男爵府

我星期四返工 check 清楚更表先啦.

尋晚冇得瞓,都係早 d

goodnight all!

大宅

goodnight

男爵府

大碼ma/車ma/Jennie:
Goodnight!

Kirima:
我都想知有咩攪!

大宅

Kirima,
thanks!!!!!!!!!!

子爵府

奇媽>>我都仲有少少上次x'mas 搞唔成後遺症, 上次真係唔好意樹, 搞到你fan 幫我地book 晒場, 臨門一腳又cancel, 所以咁早問都有d 驚驚......

大宅

hihi
新topic .....第一次入黎!!

別墅

Jennie, Heima, 大碼媽, 傑媽 >>可以比PM email address 比我嗎? 我send 30/10 d 相你地睇.

大宅

珍,
換左"珍珍"未呀

男爵府

jonjonma,
pls check pm. thx.

Jonjonma 寫道:
Jennie, Heima, 大碼媽, 傑媽 >>可以比PM email address 比我嗎? 我send 30/10 d 相你地睇.

子爵府

JONJONMA>>pls. check pm. thx,

kobema>>珍珍我唔多like 呀, 只吃熱浪, 所以無買報紙啦!!

大碼媽>>有日你問開fish oil, 你睇o下你隻o岩無, 香港有得訂:

男爵府

大碼今日可以返學喇, 佢冇咩事, 仲精神過我.

首頁

尾頁

跳至