跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

Re: 北角媽咪會(Part 4) ~~ 迎中秋 !!

candy, 我就係個個topic度都見你有回應, :lol: 咁咪又係呢度講下, 我睇到同個仔爭電視睇 :mrgreen:

vc, 又check pm啦, pakma心思思呢.....

子爵府

KooKoo 寫道:
vc, 又check pm啦, pakma心思思呢.....

Me 2 wor....

大宅

無聊嘛?玩吓IQ題啦!!

Click here for IQ題
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

大宅

KooKoo 寫道:
[quote]
PakPakMaMi 寫道:
[quote]
KooKoo 寫道:

vc, 你都係, check pm啦!

嘻... 個秘笈有冇教介夜片架

我都想知呀 ,

阿四你同阿屎玩乜呀 成日都check pm既 [/quote]

pakma 唔話你知等你心思思 :lol: :lol: [/quote]

ME TOO 引c人啦, 你地講d咩亞, 我又想8下.....

:verycold:

大宅

KooKoo 寫道:
happy, 唔記得叫你check pm.

vc, 你都係, check pm啦!

嘻... 個秘笈有冇教介夜片架

happy:
咩秘笈亞? 我又想要亞.....sent 比 我亞.......thanks

子爵府

happy3 寫道:
[size=large]我有"為bb戒片速成秘笈" (來自媽媽寶寶),邊個要就pm個email比我啦!

唔好漏我丫........
[email protected]

candycan,
收到歌仔,但未read到,等我再試下先,有問題就找你... 唔該晒! :wink:

子爵府

大肚妹,
你仲嚮庶既,未作動咩???

男爵府

畀面勳章

HinHinMa 寫道:
無聊嘛?玩吓IQ題啦!!

Click here for IQ題

hinhinma, 我睇左啦, 真係好難諗呀, 仲有冇多d tips啫!

大宅

PpiMa 寫道:
[quote]
happy3 寫道:

vc,
琴日唔得閒,so冇拎到張form比你添,sorrrryyy! 今晚放工睇下點,再call你啦. 其實我想問有冇話幾時前要交form呀?

係指定11月20日交form,唔可以早交form架![/quote]

ppima:
你地交咩form 亞, 係唔係入學架, 邊間亞?

大宅

PpiMa 寫道:
大肚妹,

ppima:
末亞, 我都好心急, 今早先飲左, 百年蘇加egg (去胎毒架)
好彩yiuma提下的, 唔係我真係冇左件事....

子爵府

大肚妹,
係講緊交真光form,唔arm你架,係讀k1,真光無nursery架!

子爵府

candy_ngai0615 寫道:
[quote]
PpiMa 寫道:
大肚妹,

ppima:
末亞, 我都好心急, 今早先飲左, 百年蘇加egg (去胎毒架)
好彩yiuma提下的, 唔係我真係冇左件事....[/quote]

又可以食d芝麻糊同埋綠豆沙,我連食兩days,兩次都係食兩溝,小鑽就早兩週出世喇 .....

大宅

晴晴_媽媽 寫道:
candyngai, 我同晴晴&晴爸會去餵魚ar!

sing alonX 1 dup 好la, candyngai, kilam & yiuma 各一, 有無其他人要ar? 無我就比返candy la, 因為我地試過用我地ge copy dup 唔到ar.

thank you, 幾時有得取亞? 我仲有隻碟要比你亞....

大宅

又可以食d芝麻糊同埋綠豆沙,我連食兩days,兩次都係食兩溝,小鑽就早兩週出世喇 .....

ppima:
芝麻糊同埋綠豆沙等我明天煲下先....

大宅

candy_ngai0615 寫道:

ppima:
芝麻糊同埋綠豆沙等我明天煲下先....

我記得我就生時,食得最多就係芝麻糊啦,好味呀!

大宅

晴晴_媽媽 寫道:
candyngai, 我同晴晴&晴爸會去餵魚ar!

sing alonX 1 dup 好la, candyngai, kilam & yiuma 各一, 有無其他人要ar? 無我就比返candy la, 因為我地試過用我地ge copy dup 唔到ar.

晴媽,
你真係好o刺, 記得dup俾我, 錫晒你呀!

大宅

happy3 寫道:
[size=large]我有"為bb戒片速成秘笈" (來自媽媽寶寶),邊個要就pm個email比我啦!

有冇教戒夜片呀? o吾該我又要呀! 車pm啦!

大宅

大肚妹,
我記得我有飲過"白果腐祝豬小肚煲瘦肉", 係去水腫, 但豬小肚要花時間慢慢洗.

仲有, 食西瓜, 我就係食o左幾舊, o個晚就見紅o刺. ?-(

大宅

我舊年生灝仔時,臨尾兩個星期日日西瓜涼粉,/白果腐竹雞蛋糖水.諗起又想食添
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

大宅

YiuYiuMaMa 寫道:
大肚妹,
我記得我有飲過"白果腐祝豬小肚煲瘦肉", 係去水腫, 但豬小肚要花時間慢慢洗.

仲有, 食西瓜, 我就係食o左幾舊, o個晚就見紅o刺. ?-(

YIUMA:
我今次冇腳腫, 只係隻腳成日抽筋.....

首頁

尾頁

跳至