跳至

首頁

尾頁

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Re: **屯門媽咪會**

wah.... wah..... wah......

Connie,
景曦好型仔呀!實引水好多妹妹仔jack!!!

Winnie,
咁你有無蕩失路先識返黎呀??? :mrgreen:

水晶宮

畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Jasmine,
忙唔緊要, 識得忙裡偷閒先最重要 :mrgreen:

Winnie,

我忘記話你聽sunday已post左lu :mrgreen: 你check一check
另書唔知有無幫我問lei? thanks s lot

水晶宮

Jasmine ee,

妹妹就唔知引唔引到 :mrgreen: 不過肯定引水左mame lu :mrgreen:

景曦小朋友

大宅

Jasmine & connie,
:mrgreen: 嘻,我返過舊屋,跟住有高人帶路過來新居 :mrgreen:

connie,
書在我手,點交收呢????

版主

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

Winnie,

你講嗰位高人係咪就係靚靚靚女Connie 呀???

水晶宮

winnie,

8下先有咩高人jack?有無7呎咁高ka :lol: :lol:
Tonight你有無節目?會唔會去吉記?

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

connie117 寫道:
Jasmine ee,

妹妹就唔知引唔引到 :mrgreen: 不過肯定引水左mame lu :mrgreen:

景曦小朋友

Connie:
景曦著唔著衫都引水左mame 啦 :mrgreen:

大宅

JasmineBaby 寫道:
Winnie,

你講嗰位高人係咪就係靚靚靚女Connie 呀???

of course!!!

connie,
高人有幾高就唔知,但就係靚人一個 :-P
今日去唔到吉仔,明日可能出現,就唔就到呢??

水晶宮

Parrot,

:lol: :lol: :lol:
你幾時換下芷蕎張相引下ee jack

水晶宮

Winnie,

hohoho~~~果然係又唔高又唔靚既高人 :lol: :lol: :lol:
tomorrow maybe 到時互聯

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Connie:
未諗到用咩新相好。等下啦, :mrgreen:

水晶宮

PARROTMUM 寫道:
Connie:
未諗到用咩新相好。等下啦, :mrgreen:

是但一張都引水人la, 使咩諗jack

子爵府

Connie:景曦新相好型仔, 佢隻手拎住d咩??

水晶宮

PoPo 寫道:
Connie:景曦新相好型仔, 佢隻手拎住d咩??

fiona ee,

答案係
車不離手ka..棠棠哥哥唔係咩 :mrgreen:

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Connie:
E張好唔好, 有冇流口水 :mrgreen:

版主

Parrotmum,

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv..........

流哂口水tim!

水晶宮

PARROTMUM 寫道:
Connie:
E張好唔好, 有冇流口水 :mrgreen:

oh~~~~~~~~~~~~~~~~
[size=x-large]正ar~~~

即刻好醒神tim 咁至係ka ma, 有好野唔好收收埋 :mrgreen:

子爵府

Connie: 棠棠比景曦感染左, 最近都係 ?-(

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

Connie:
你做咩大頭相係件衫?? ?-(

水晶宮

popo,