跳至

首頁
12345...26

尾頁

大宅

Re: 05~06年BB既媽咪入黎~~^^

蔥頭媽媽 寫道:
成個星期都落雨真係好討厭~洗完d衫有排乾

大宅

醒目開學勳章

鴨仔蛋 寫道:
[quote]
蔥頭媽媽 寫道:
[quote]
鴨仔蛋 寫道:
hihi~~

蛋蛋係05年9月細B,找n1好多唔收.......

hi
你等蛋蛋大些先去報都未遲, 因為大多數n1都係收2歲,
你放心啦一定會收蛋蛋~ [/quote]

hi~vi~
已肥左1間~~再in多兩間就收工.....
下年歲半再in3間~~~~

你是否都係報~基督xx?
我上次go基督xx,主任nice say 9月B冇問題,多數收.... :mrgreen: [/quote]

hi ling

大舊已報左基督, 所以到佢2歲幾時可以入去讀,
我就只係同佢報左哩間咋~

大宅

醒目開學勳章

asin_moon 寫道:
小公主只有5個月大...
町見過 [quote]
鴨仔蛋 寫道:
[quote]
tea好呀!!!唔知仲有無其他mami一齊去呢

nice to miss u 2~~
~~tea~~ar~~~又有得食.... :mrgreen:
你呀B幾大ar~?[/quote][/quote]

我都好懷念大舊5個月大既時候, 肥dodo一舊飯好可愛

男爵府

好媽媽勳章

係呀 小公主好乖架~~唔扭計~~又可愛~~
町見過 [quote]
鴨仔蛋 寫道:
[quote]
tea好呀!!!唔知仲有無其他mami一齊去呢

nice to miss u 2~~
~~tea~~ar~~~又有得食.... :mrgreen:
你呀B幾大ar~?[/quote][/quote]

男爵府

好媽媽勳章

蔥頭媽媽 寫道:
[quote]
町見過

我都好懷念大舊5個月大既時候, 肥dodo一舊飯好可愛 [/quote]
我都係 饅頭又係肥嘟嘟~~而家變左馬騮仔喇..

大宅

蔥頭媽媽 寫道:
hi maggie & BOBO

大宅

饅頭媽媽(町) 寫道:
MAGGIE~~
HI 你住邊頭架~~

bobo~~
hihi~~ 得閒多d入黎吹下水~

饅頭媽媽,
我住亞皆老街嗰边,你搬好啦?住近边頭?

男爵府

好媽媽勳章

maggie
我搬好左喇haha~~住係紅磡彎中心對面d舊樓~~
你駛唔駛返工唔駛一齊出黎tea呀~
maggiechu 寫道:
[quote]
饅頭媽媽(町) 寫道:
MAGGIE~~
HI 你住邊頭架~~

bobo~~

饅頭媽媽,
我住亞皆老街嗰边,你搬好啦?住近边頭?[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

moon
衫到了衫到了~~你想幾時拎呀??聽日我五點後先返黎 你拎衫打比我~~而家d衫寄住係鴨仔蛋到~haha因為我今日出左去 送左佢去屋企~~

大宅

hello....my bb is 06bb....8 months old
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

男爵府

好媽媽勳章

noddybanana:
hi~~~ 你住邊頭架??

大宅

町,
thank you thank you~~~
我再打比你呀!!D 3仔靚唔靚呀

大宅

HiHi noddybanana,
我Baby5個半月!!你個好似係...囝囝係咪 幾時出嚟識下我小公主呀

男爵府

好媽媽勳章

moon
你聽朝唔好食野住我地去pizzahut tea好嗎~haha順便比埋衫仔你 叫埋鴨仔蛋出黎一齊tea呀~
町,
thank you thank you~~~
我再打比你呀!!D 3仔靚唔靚呀

大宅

咗,等我休息2日...等埋我星期3可以嗎??

男爵府

好媽媽勳章

星期四 去tea~~
有冇人去hahah~~

大宅

報名

大宅

其實紅磡灣中心係边我都唔知,真笨。我係全職媽咪,tea?無問題,但近日好多聚會,今次不來啦,last time!
饅頭媽媽(町) 寫道:
maggie
我搬好左喇haha~~住係紅磡彎中心對面d舊樓~~
你駛唔駛返工唔駛一齊出黎tea呀~ [quote]
maggiechu 寫道:
[quote]
饅頭媽媽(町) 寫道:
MAGGIE~~
HI 你住邊頭架~~

bobo~~

饅頭媽媽,
我住亞皆老街嗰边,你搬好啦?住近边頭?[/quote][/quote]

大宅

hello
我囡囡係06BB,而家6個月啦

我家有二隻小魔怪 [img align=right]http://www.hk-laufamily.com/_223.gif[/img]

男爵府

好媽媽勳章

maggie
我地都唔係咩聚會 都落去黃埔花園間pizzahut tea咋嘛
而家暫時得我同moon 唔知鴨仔蛋同葱頭媽咪去唔去呢~~

首頁
12345...26

尾頁

跳至