跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 北角媽咪會(Part 5) ~~ Happy New Year !

晴媽,
多謝晒你個party, 等我一炮過,見到好耐無見既靚媽,等我地食飽,吹飽 hehe......我個女好大膽架,唔知水,所以佢咩都要參予,嚇下佢,岩架!

大宅

Re: 北角媽咪會(Part 5) ~~ Happy New Year !

見到你地玩得咁開心,係咪意猶未盡呢?輪到我Hino生日喇,到時再嚟開心過!

[size=large]6日18日(星期六)下午3:00至4:30健康邨老麥邀請各位小朋友及uncle, auntie出席, 有興趣就留個名啦
www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

等待驗證會員

vc,

我今日再去過參觀校舍 ,所有地方都唔錯,但發覺戶外playgroup地方(行路梯返學,門囗行高少少個度同小食部出面),環境頗差同最重要係蚊好多多 ,寶寶係好野蚊既同被蚊咬親都會勁敏感紅腫,加上佢話K1學生每日都會出去玩半個鐘,所以我無交到留位費,要再考慮

民房

好媽媽勳章 醒目開學勳章

今次我有張萬朝2號買一送一coupon,唔知各位街坊有無人岩?

大宅

:verycold:

大宅

晴晴媽媽

大宅

HinHinMa, 我吾覆你住,, 因gigi表姐都係今個月生日.. 要問下佢個party有無撞期先.. 係北角會甘耐.. 我地都好似無見過面喎!!

Kilam, 蘇浙又真係好多蚊架,, 無法啦又近山.. 而家無左個地盆好d啦, 之前有個地盆係樹d蚊仲多! 你尋日有無睇到大堂到show出黎小朋友自己正d畫ah,, 肥gi都有兩幅入左選ah!!

男爵府

晴媽,
晴晴生日會,cc玩得好開心,多謝你呀 :mrgreen: 個日大晴晴好似好怕羞wor cc個日跌左個頭夾,唔知你有否執到呢? 不過老公

大宅

happy, 唔好意思ar, 我走個陣無留意到ar. 晴晴係咪唔多掂呢,返左學咁耐仲係咁 ?-(

hinhinma, 晴晴同寧寧sat 4-5pm 要返跳舞班. 我睇下晴晴會唔會早醒, 如果會就可以黎一黎先返學.
晴晴媽媽

男爵府

晴媽,
晴晴唔係唔掂.係怕羞d姐,女仔怕羞d好gd :mrgreen: cc咪又係咁,個日成隻樹熊咁夾住佢老豆.

男爵府

畀面勳章

晴媽, 多謝晴晴個party, 我地食得好飽呀, 跟住同奶奶佢地飲茶, 都只係齋坐 :mrgreen:

happy, 唔好咁客氣啦.

hinhinma, sorry呀, 18/6我地黎唔到, 我仔要去循道上堂, 撞岩都係3:00-4:00pm

牛媽, sorry, 我唔記得左你地黎, 剩係見到對孖女, 好得意, 頭髮鬈鬈地, 仲係度問我老公, 個兩個bb女係咪孖女, 老公仲話唔係, 我就覺得好似, 而家先知就係你兩位小公主

ppima, 你大細超, 大鑽有得出黎玩, 小鑽成日都冇得一齊黎玩, 咁2號仔剩係記得昕昕, 唔記得詠詠架

子爵府

KooKoo ,
你好掛住我家小鑽咩??
我家大鑽自thomas bumper後,就成日提住晞晞哥哥

大宅

kookoo, 咁晏先去飲茶ar? 晞晞有無心機坐ar?
晴晴返到去都好攰但又唔願訓要玩.

我想sun 去op ar, 有無人有興趣
晴晴媽媽

男爵府

[size=large]開新版啦!!

[size=medium]> click here - Part 6

男爵府

畀面勳章

happy, , 可以報到未呀, 我驚你仲有野整

子爵府

KooKoo 寫道:
happy, , 可以報到未呀, 我驚你仲有野整

佢唔搔你,我地過去jet...

男爵府

各位,
去得新校架啦

首頁

尾頁

跳至