跳至

首頁
12345...66

尾頁

男爵府

Re: 齊來歡欣傾訴荃葵青靚太會~~~YEAH!!!!--PART II

傑傑mummy , Heima,

好耐無見, Chloe 都好錫細佬, 仲成日話好鍾意細佬, 成日引佢笑, 細佬而家7個幾月,好好玩.

20/10我要睇下爸爸返乜更先知得唔得
How are you?

子爵府

Re: 齊來歡欣傾訴荃葵青靚太會~~~YEAH!!!!--PART II

chichi 寫道:
報到 !!!! 1020 -- 最緊要傾得夠 free, 可以講大聲少少都唔怕

咁有咩好提議呀? 我提議o個兩間想坐出面d 檯咋.
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

男爵府

Littlebaby:
Chloe咁錫細佬, 細佬又咁好湊, 妳安樂晒啦!

珍:
妳講邊兩間呀?

侯爵府

我食邊間都冇所謂 , 妳地決定喇

子爵府

HeiHeiMa 寫道:

珍:
妳講邊兩間呀?

我響第一頁講o左啦!!溫o左書無呀!!!

littlebaby/ chieko>>我有架stick car, 你地有冇興趣要o左佢呀???
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

男爵府

珍:
Sorry! x遮眼!
不過, 食西餐會唔會好快食完比人趕?

子爵府

珍:
Sorry! x遮眼!

應該唔會, 反而我覺得呢d 易搵位多d. 我估無乜人鍾意坐出面d 檯就真.

侯爵府

c 火, 我都睇唔到, 真係要去驗下眼

Jennie 寫道:
我響第一頁講o左啦!!溫o左書無呀!!!

子爵府

[size=x-large]最後召集!!!

[size=large]LADIES NITE

[size=medium]
主持: chichi
日期:20/10/2006
暫定地點: 青衣城--扒王之王(易搵位/唔怕趕)
暫定時間:1830

珍/on/HeiMa/大碼媽/chichi/車媽/小比比(7位)

仲有冇其他人呀??

[size=large]有冇人知有冇得book 位??

男爵府

不過出面 d 枱會唔會係吸煙區??

Jennie 寫道:
[quote]
珍:
Sorry! x遮眼!

應該唔會, 反而我覺得呢d 易搵位多d. 我估無乜人鍾意坐出面d 檯就真. [/quote]

大宅

Ladies Nite我提議大家去
~ 粵翠軒, 呢間好似最貴, 不過座得舒服, 有茶飲, 唔怕傾到口水乾, 而家一至五有$38, $48, $58小菜
~ 香葉棧, 呢間上次去過都唔怕比人趕, 不過唔飽, 但掛住傾都可以唔駛點食
~ 意粉屋/pizza hut都好過扒王, 尋晚去過, d扒勁唔掂, 又加o左價, 意粉/焗飯都要$7x起
~ 一葉家, 食台灣野都可以試o下, 不過唔知座唔座得耐

我個心好想同大家去食飯, 無奈我個軀殼o黎唔到 :-( 希望大家食得開心d

大宅

俾我會揀意粉屋.

扒王又貴又難食

路邊鵝上

珍,

士的車唔要啦,多謝先

CHIEKO

子爵府

[size=large]星期五飯局,大家決定啦!!!

1. 粵翠軒
2. 新星
3. 香葉棧

別墅

我揀(1)粵翠軒 (因為本身未試過dinner) (2) 新星 (因為近), (3) 意粉屋 (因為中銀有promote好似幾平), (4) 香葉棧 (因為好似細檯多).

唔該, Jennie.

Jennie 寫道:
[size=large]星期五飯局,大家決定啦!!!

1. 粵翠軒
2. 新星
3. 香葉棧

別墅

On -- Pls check pm.

男爵府

我揀:
1. 意粉屋
2. 香葉棧
3. 粵翠軒

大宅

Ok for all of the following as I prefer round table, easier to chat.
1. 香葉棧
2. 新星 (cheap)
3. 粵翠軒(exp)

男爵府

1. 意粉屋
2. 粵翠軒
3. 香葉棧

子爵府

[size=large]青衣靚太飯局

[size=medium]
主持: chichi
日期:20/10/2006
地點: 青衣城--意粉屋
時間:1845 (訂曾小姐9位, 我電話no., 請heima or 大碼媽取位先)

珍/on/HeiMa/大碼媽/chichi/車媽/小比比(TOTAL: 7位??)

仲有2個位, 有其他人隨時call 我加位!

別墅

嘩, 整乜變左主持人, 嚇C

首頁
12345...66

尾頁

跳至