跳至

首頁
12345...94

尾頁

男爵府

Re: 有沒有媽咪的BB是05年3月左右出世, 又是住青衣可以上來傾下計!!!

HI Nancykit

我個係仔,就怏13個月喇,我平時番工,所以我個仔平時係比我媽媽照顧囉

HI 天藍

我個仔細妳B仔小小之喎。
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

男爵府

Re: 有沒有媽咪的BB是05年3月左右出世, 又是住青衣可以上來傾下計!!!

免費安兒寶A+試用裝贈親友:
將其他牌子第3階奶粉收據,
bb出生證明及聯絡電話傳真
至29695528即享有以上優惠。

有家睇下有冇用丫
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

男爵府

Hi~~m4maggie
我之前朋友介紹參加過Amy個班,
個陣我send e-mail 俾Amy佢就好快覆!
但Emily呢班我都係第一次參加,
我有send e-mail 問佢不過未覆!!!
不過, 都唔怕既我地又未俾錢,
我諗佢會急過我地, 我地定D黎等佢覆!
有消息明天再互通~~~

m4maggie 寫道:
[quote]
天藍 寫道:
我報playground有係D幼稚園, 亦有上網報,
如你上網睇, 介紹你上www.babysky.hk
有好多playground班, 我亦參加左7月30日
係美孚(荔枝角) Emily 堂(6-18M)既playground,
你有興趣都一齊參加!!!

我參加咗喇
咁負責人係咪會打比我架??
因為我未參加過playground,請多多指教 :mrgreen: [/quote]

大宅

天藍

我冇send e-mail 俾Emily問呀~
不過我參加果陣有留電話架,佢係咪會打比我地架
如果有咩消息,記住通知埋我呀

男爵府

m4maggie,

Emily都無覆e-mail俾我,
不過, 我朋友話如果取消佢先會通知,
如果唔係就到時去集合地點等!
如果今晚or 明早有e-mail我再留言俾你!
我都有留電話, 都無收到電話~~~

大宅

天藍

佢都冇打電話比我 ?-(
咁如果去到,但其他媽咪冇黎咁點呀 好冇保障咁bor~
我諗如果明早Emily都無打比我既,我就唔去了

男爵府

m4maggie

係啦~~我又無收到電話同e-mail回覆,
甘怪既......我都諗緊去唔去??? ?-(
好唔開心呀!

另外, 我有幫我B仔報左青衣宏福幼稚園(係宏福花園)
既Playground, 不過, 要18個月先收,
所以只係係電話到留位咋!!!
你有興趣可以問下既~~~
你BB都好得意, 眼大大!!!

天藍

佢都冇打電話比我 ?-(
咁如果去到,但其他媽咪冇黎咁點呀 好冇保障咁bor~
我諗如果明早Emily都無打比我既,我就唔去了

男爵府

m4maggie
我今日有去到參加, 有好多BB,
我有問Emily點解無覆, 佢話有留到,
我都唔知點解收唔到, 不過, 後尾佢
有俾佢手提電話我, 話下次參加可致
電搵佢!!!
今次你無去好可惜見唔到你~~~
:cry:

大宅

天藍
其實我覺得佢應該打電話通知會好D lor..
不過唔緊要啦,你下次有咩BB活動,記住預埋我囝囝呀 :mrgreen:
我pm 左電話比你呀~

男爵府

maggie,
你 check e-mail~~
我send 左e-mail 俾你!!!

大宅

天藍
check pm :mrgreen:

大宅

626mama 寫道:

我個係仔,就怏11個月喇,我平時番工,所以我個仔平時係青衣比我媽媽照顧囉

hello 626mama
我囝囝又係就怏11個月喇 :mrgreen: 佢9月19出世ga~~你囝囝呢??

男爵府

m4maggie

男爵府

maggie,

我見你都有參加到27 Aug., 06 Playground,
到時見~~~

男爵府

626mama ,

你係咪到住青衣??? 你BB出左一隻牙好開心呢~~
我BB個陣出牙仔我都好開心架!!!
我B仔已經16M, 唔止一隻牙前面既上面有4隻,
下面有4隻, 大牙以家好似出緊, 望到有少少白
白地~~~
626mama 寫道:
m4maggie
我囝囝7月5日出世大妳囝囝2個月,不過佢剛剛出左一隻牙。 :lol:

大宅

626mama 寫道:
m4maggie
我囝囝7月5日出世大妳囝囝2個月,不過佢剛剛出左一隻牙。 :lol:

你囝囝7月5日出世,咁應該係13個月大喎 :mrgreen:
我囝而家出緊第4隻牙lu~
咁你囝識行未呀? :-P

大宅

天藍 寫道:
maggie,

我見你都有參加到27 Aug., 06 Playground,
到時見~~~

係呀,我仲參加咗下星期五喺荃灣既Playground tim ar..hehe~
希望帶呀B去識多D小朋友,冇咁悶

大宅

係wor~~天藍
去Playground要帶D咩去ga?

男爵府

maggie,

帶你同亞B仔囉!!!

係wor~~天藍
去Playground要帶D咩去ga?

男爵府

天藍
我娘家在青衣,我個仔都係比我亞媽湊。我等我個囝出牙等左好內喇。不過見佢好牙癢。成日周圍去R人。

m4maggie
妳囝囝13個月大,已經有4隻牙仔好喎,我囝囝13個月一定冇咁多牙啦。你囝囝11個月已經識得行喇,未學行,先學走,就係佢喇,唔識得痛咁嫁喎。

AUGUST 27 Playground(長發商埸四樓舞蹈室)我都有參加呀,唔知係咪妳地講緊0個個呢?我都係第一次參加,好緊張呀。我都想知要帶D咩去?洗唔洗多帶一套衫去換呢!係咪要等佢回E-MAIL比我才確認。

首頁
12345...94

尾頁

跳至