跳至

首頁
12345...26

尾頁

禁止訪問

Re: 請問有冇紅磡,黃埔 有1-2yr bb的媽媽?

男爵府

我個囡叫毛毛,兩個月人仔啦,受唔受我玩呢? 我地住海逸,都好近呀。

你地星期日lunch帶唔帶bb嫁,會係黃埔附近?

[quote]
mocha 寫道:
我剛剛出完trip,所以都唔得閒上來..至於上次個聚會,就變

男爵府

josewing

我有冇係0601媽咪會見過你呢? 你幾時要返工呀? 我全職湊毛毛既,日間有婆婆幫手添,你要人全職係你屋企湊定點呀?

我個家務助理都想幫人湊B喎,可以去你屋企,有興趣我pm佢電話俾你啦。

又或者如果你唔介意BB係我屋企,我幫你睇日間都得既,大定互相幫忙啦。

josewing 寫道:
hello, 我都係住黃埔呀, 我bb而家個幾月, 你地識唔識人幫手揍bb呀? 好似好難搵人睇bb咁...

禁止訪問

大宅

減齡達人勳章

你地有冇人明天去學之園open house呀?

男爵府

vonvon

我會去呀,知唔知幾點? 我唔見左張單張

vonvon 寫道:

大宅

減齡達人勳章

10:00-1600

i will be there about 11am
hope to see you there

大宅

vonvon 寫道:

c 啦, 學之園open 有冇人可以報o下料
我不知, 冇去到啦

禁止訪問

大宅

紅磡必嘉街,老屈對面,而家開了一間出入口童裝,料靚,款新,價錢又平,大公司賣幾百蚊,呢度幾十蚊有交易.

大宅

dondon816
thanks , 下次去吉之島時, 可順便去望望

禁止訪問

男爵府

星期三有auntie來探毛毛,要下次先見啦

複式洋房

Hello,

my bb is 1 yr 7month... just to say hi? :lol:

i want to join the toddlers venture playground of learning habitat in Whampoa.. any moms give comment for it?

thx
我們愛,因為神先愛我們!!!!!

洋房

Hi all,
My baby girl was born on 19/12 and now she is 3 months and 1 week only. Next time, if you have any gathering, I would also like to join.
I also live at Whampoa Site 5, just above Jusco.

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

hi all
我由一出世就住響 hh, 不過結左婚就搬左入 tm.
自從生左 b g 後仲做埋 full time mami tim,
平時真係好悶...............
不過每星期都會出 hh 一次去婆婆屋企,
(可能成日響街見到你地都 ng 定) :mrgreen:
咁我就可以乘機放下假 ng 駛湊仔,
我應該聽日都會出 hh ga

大宅

我住新邨架,囡囡8個幾月啦!受埋我玩啦!

有無人知附近邊間幼稚園好?Playgroup邊庶正?

大宅

hey 各位媽咪,
黃埔德寶有playgroup for 1歲起, $1500/10堂, 每堂1.5小時, 而家已開班, 新班要等夠人開班, 有無人有興趣呀?

德寶中英文幼稚園(黃埔花園)
地址: 九龍紅磡黃埔花園第七期地下及第二期一樓平台
電話 Tel: 23628379, 27741669

別墅

hi denden,
i also want to join the class and i'm looking for nursery for my baby (18 months). how about you?

大宅

Ocean521,我有興趣呀!德寶好好架?我唔係住響紅磡好耐,又無乜留意,唔該你講下我聽啦!

我個囡7月至夠1歲,受唔受佢玩??駛唔駛家長陪同??我返工,weekday無可能陪阿囡上堂。

首頁
12345...26

尾頁

跳至