跳至

首頁
12345...10

尾頁

別墅

我個女係0808,
有沒有07-09BB住係土瓜灣 ?
得閒可以近近地出黎tea

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

hihi,我都係住土瓜灣架~不過我要番工....
大仔 0604 / 細仔 0906

你係full time mammy?

大宅

我個B囡是0902

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

my baby 0907..living in tokwawan also...but i am a working mum..

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

男爵府

del

https://i.ksd-i.com/s/630x_86400_d73df9dd036307410a503045cbbfae07/static.koreastardaily.com/profile/23243/138969.jpg

別墅

你好, 你哋都係0902 0906 0907 嘅媽咪.
咁我個女0808 都係大唔過1年.
我平時要返工架.
依家會到星期日走去翔龍灣飲茶, 順便過隔離冒險樂園同個女玩吓, 不過好多時都係我去擲公仔.

搵日一齊約飲茶.

今日馬頭圍到有大新聞, 你哋唔係住係附近呀麻

男爵府

原帖由 christine1227bb 於 10-1-29 23:53 發表
你好, 你哋都係0902 0906 0907 嘅媽咪.
咁我個女0808 都係大唔過1年.
我平時要返工架.
依家會到星期日走去翔龍灣飲茶, 順便過隔離冒險樂園同個女玩吓, 不過好多時都係我去擲公仔.

搵日一齊約飲茶.

今日馬頭圍到有 ...

翔龍灣好近我...我近啓德...

男爵府

玩具勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 親子達人勳章

我都好近翔龍灣果邊呀
因為我仲有個大仔0604
間唔中都有去果間冒險樂園架
不過我要番工....多數都係星期六日先會去...

原帖由 wincat 於 10-2-2 15:01 發表

翔龍灣好近我...我近啓德...

別墅

[quote]原帖由 Ekko 於 10-2-25 17:56 發表
我都好近翔龍灣果邊呀
不過我要番工....多數都係星期六日先會去...

我通常星期日去, 自己都玩埋一份.

男爵府

因為我個仔太過興奮,會忘記左我既存在跑去佢想玩既地方,所以我要捉雞仔咁跟住佢,好小會有自己玩既時間...

原帖由 christine1227bb 於 10-3-9 22:02 發表
[quote]原帖由 Ekko 於 10-2-25 17:56 發表
我都好近翔龍灣果邊呀
不過我要番工....多數都係星期六日先會 ...

別墅

我嘅時間已經比個女佔有啦

男爵府

我岩岩果個星期日又去左冒險樂園玩~kakaka

原帖由 christine1227bb 於 10-3-12 21:44 發表
我嘅時間已經比個女佔有啦

民房

哈哈!!!
去JUMBO GYM真係好開心呀!
:lol

別墅

原帖由 Ekko 於 10-3-15 10:37 發表
我岩岩果個星期日又去左冒險樂園玩~kakaka

依, 我都有帶個女去玩呀, 會唔會我哋可能撞過面呢 , 果日我教識個女幫我入coins跟住按開始制.

男爵府

我係中午時間去架...臨走佢仲因為唔夠COINS係到喊添...
教識幫你入COINS...哈哈哈,咁佢應該會好熱心咁KEEP住幫你入COINS啦~
我當初都係因為係冒險樂園要佢自己睇要入幾多個COINS同自己數岩數入機,所以佢番學岩岩開始教數數,佢比其他小朋友學得快D...KAKAKA

原帖由 christine1227bb 於 10-3-16 01:31 發表

依, 我都有帶個女去玩呀, 會唔會我哋可能撞過面呢 , 果日我教識個女幫我入coins跟住按開始制.

別墅

原帖由 Ekko 於 10-3-16 17:33 發表
我係中午時間去架...臨走佢仲因為唔夠COINS係到喊添...
教識幫你入COINS...哈哈哈,咁佢應該會好熱心咁KEEP住幫你入COINS啦~
我當初都係因為係冒險樂園要佢自己睇要入幾多個COINS同自己數岩數入機,所以佢番學岩岩開始教 ...

唔怪得知細至1歲, 大至60歲都去冒險樂園玩啦

別墅

係喎, 我哋有d媽咪想係4月3日聚會,同小朋友慶祝兒童節,
你哋睇吓有無興趣一齊玩吖. ^^

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2958906-1-1.html

男爵府

ooo.....岩岩果日我個大仔既契媽幫佢搞生日會呀...黎唔到呀....下次有機會遇埋我丫,我諗我大仔見到個波波池就會好興奮呀

原帖由 christine1227bb 於 10-3-17 12:17 發表
係喎, 我哋有d媽咪想係4月3日聚會,同小朋友慶祝兒童節,
你哋睇吓有無興趣一齊玩吖. ^^

http://forum.baby-kingdom.com/thread-2958906-1-1.html

別墅

原帖由 Ekko 於 10-3-18 16:47 發表
ooo.....岩岩果日我個大仔既契媽幫佢搞生日會呀...黎唔到呀....下次有機會遇埋我丫,我諗我大仔見到個波波池就會好興奮呀

第日大把機會啦 ^^
預祝你位王子快高長大, 身體健康!

男爵府

多謝!
其實佢本身預產期係4月4日兒童節架,不過4月1日就出世....由兒童節b變左做愚人節b....

原帖由 christine1227bb 於 10-3-19 01:15 發表

首頁
12345...10

尾頁

跳至