網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

5月5日到了配送站等候配送, 但到了今天5月8日還沒有到自提點消息,期間完全沒有物流更新, 請問有沒有香港京東電話號碼?

翡翠宮

回覆樓主:

app問咗跨境客服未?

另外京東物流香港電話:25949618

大宅

回覆 lyh80115 的帖子

Thanks. 翌日已收到貨, 但不知為何現在京東送貨是一件貨一個盒子來的, 不是全部放入一個大箱子,好麻煩而且以前買過的一包米很新鮮很爽口好吃, 同一款今次買是陳米, 有些米粒一掐就碎,如果不是京東自營出貨, 我實以為是假米, 怕怕, 暫時不會再用京東了

翡翠宮

bbcc2014 發表於 24-5-14 17:24

Thanks. 翌日已收到貨, 但不知為何現在京東送貨是一件貨一個盒子來的, 不是全部放入 ...

最近勁多貨,睇佢無時間打包啦。

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bbcc2014 發表於 24-5-14 17:24

Thanks. 翌日已收到貨, 但不知為何現在京東送貨是一件貨一個盒子來的, 不是全部放入 ...

同客服講明情況睇下可唔可以退?
尋日先退咗包酵母,收貨冇檢查清楚,到用時發覺包裝盒有水漬,酵母全部硬化,已經過左申請售後期限,但客服都幇我退咗。

複式洋房

第一次買可樂,因為無晒可口可樂,就買百事…罐罐都無氣,唔同香港飯果D一開罐就有聲…京東呢d係唔夠氣的,放十分鐘已經完全係甜水

大宅

kittylam 發表於 24-5-15 00:04
同客服講明情況睇下可唔可以退?
尋日先退咗包酵母,收貨冇檢查清楚,到用時發覺包裝盒有水漬,酵母全部硬 ...

我懶, 要過段時間才敢再買

大宅

lyh80115 發表於 24-5-14 18:02
最近勁多貨,睇佢無時間打包啦。

以前用京東直送, 送貨快,包裝好, 貨品質素又好,未試過有問題, 但今次買遲送貨,米又差,洗衣液樽蓋又壓爆咗.....

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊