跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部(part 3)

引文 ~ 蘋果日報

要 不 斷 滿 足 小 朋 友 多 個 願 望 一 都 唔 難 , 明 日 起 有 卡 通 人 物 返 學 用 品 開 倉 。 場 內 卡 通 款 式 多 到 爆 , Kitty 、 Melody 當 然 唔 少 得 , 仲 有 近 來 Hit 盡 學 童 界 邪 留 丸 、 大 嘴 鳥 同 激 鬥 戰 車 。 又 有 書 包 、 畫 板 袋 、 文 具 套 裝 等 用 品 , 最 平 $8.9 一 個 文 件 夾 家 10 蚊 有 三 個 , 至 估 唔 到 係 30 蚊 唔 使 買 到 個 大 嘴 鳥 書 包 !

書 包 類
實 用 畫 板 袋

而 家 小 朋 友 放 學 要 學 書 法 、 學 畫 畫 , 課 外 活 動 多 籮 籮 , 節 目 仲 排 得 密 過 大 人 。 Little Twins Star 畫 板 袋 絕 對 唔 少 得 啦 ! 另 外 手 提 袋 則 有 Hello Kitty 、 My Melody 或 Keroppi 款 式 選 擇 。
原 價 : $55.9/ 個 ~~ 開 倉 價 : $55.9/ 兩 個

輕 便 側 肩 袋
參 加 學 校 旅 行 或 平 時 放 假 行 街 街 , 梗 係 要 揹 番 個 激 鬥 戰 車 斜 揹 袋 至 夠 Cool 。 肩 帶 可 調 校 長 短 , 前 後 都 有 間 隔 , 放 毛 巾 仔 甚 至 遊 戲 機 都 咁 方 便 。
原 價 : $39.9/ 個 ~~ 開 倉 價 : $19.9/ 兩 個

Cuite 護 脊 書 包 多 間 隔
小 學 生 冇 野 多 , 最 多 就 係 書 , 出 名 書 包 夠 重 係 人 都 知 , 所 以 護 脊 書 包 真 係 一 個 都 不 能 少 , 加 埋 兩 邊 柔 軟 肩 墊 , 有 助 減 低 不 少 背 部 同 肩 部 負 擔 。 而 且 書 包 間 隔 多 , 咁 水 樽 、 毛 巾 、 飯 盒 等 瑣 碎 物 就 可 以 井 井 有 條 。

大 嘴 鳥 健 康 護 脊 型 書 包 原 價 : $199 ~~ 開 倉 價 : $29.9

激 鬥 戰 車 書 包 原 價 : $199.9 ~~ 開 倉 價 : $59.9

邪 留 丸 書 包 原 價 : $79.9 ~~開 倉 價 : $29.9

文 具 類
卡 通 文 件 夾 必 搶

又 通 告 又 回 條 , 有 時 仲 有 好 多 工 作 紙 , 散 收 收 好 容 易 摺 巢 整 爛 喎 。 公 仔 文 件 夾 底 面 都 有 間 隔 , 以 後 就 算 有 幾 多 濕 碎 工 作 紙 都 唔 怕 啦 !
原 價 : $8.9/ 個 ~~ 開 倉 價 : $10/3 個

易 碌 萬 字 夾

My Melody 永 遠 都 係 同 粉 紅 色 係 絕 配 , 今 次 化 身 萬 字 夾 盒 都 要 以 粉 紅 色 示 人 , 表 面 印 有 可 愛 Melody 樣 , 七 彩 繽 紛 萬 字 夾 從 磁 石 滾 軸 轉 出 , 至 女 仔 用 。
原 價 : $19.9/ 個 ~~ 開 倉 價 : $19.9/ 兩 個

多 用 途 拉 鏈 筆 袋

返 學 用 筆 盒 大 又 笨 重 , 揀 番 個 Mr Kimchi 多 用 途 袋 、 激 鬥 戰 車 筆 袋 或 者 哈 姆 太 郎 筆 袋 啦 ! 無 論 男 仔 女 仔 都 咁 配 。 有 仲 有 拉 鏈 格 , 夠 晒 實 用 。
原 價 : $25-$29.9 ~~ 開 倉 價 : $19.9/ 兩 個

十 蚊 有 找 好 抵 買 哈 姆 太 郎 傘 子

雨 季 來 臨 , 係 時 候 添 置 番 雨 具 啦 , 呢 把 透 明 膠 傘 每 邊 都 印 有 哈 姆 太 郎 公 仔 或 字 樣 , 下 雨 天 拎 住 佢 出 街 , 就 算 遇 幾 大 雨 都 冇 有 怕 ! 因 為 有 哈 姆 太 郎 陪 伴 左 右 , 心 情 靚 晒 !
原 價 : $29.9 ~~ 開 倉 價 : $9.9

孖 住 邪 留 丸 做 功 課

小 朋 友 成 日 返 到 屋 企 都 唔 願 做 功 課 , 不 過 有 一 套 稱 心 文 具 就 唔 同 講 法 。 文 具 話 晒 都 可 以 話 係 小 朋 友 最 貼 身 良 伴 , 家 陣 約 埋 邪 留 丸 一 齊 做 功 課 , 就 算 有 幾 多 功 課 都 唔 覺 !
原 價 : $34.9 至 $39.9/ 盒 ~~ 開 倉 價 : $8/ 盒
(文 具 套 裝 包 筆 袋 一 個 、 鉛 筆 兩 支 、 間 尺 一 把 、 擦 膠 一 、 膠 紙 一 卷 及 膠 水 一 支 。)

[size=medium]日 本 卡 通 人 物 精 品 開 倉 資 料 :
日 期 及 時 間 :
4 月 6 日 至 7 日 12:00nn 至 8:00pm
4 月 8 日 11:00am 至 8:00pm
4 月 9 日 12:00nn 至 6:00pm
地 點 : 青 衣 長 達 路 14 至 20 號 偉 力 工 業 大 廈 A 座 7 字 樓
查 詢 : 2149 8640
付 款 方 法 : 現 金 。 $200 或 以 上 可 以 VISA 或 MASTER 付 款
另 有 免 費 穿 梭 巴 士 於 葵 芳 地 鐵 站 D 出 口 接 送
4 月 6 至 7 日 5:45pm 至 7:45pm
4 月 8 日 12:00nn 至 7:00pm
4 月 9 日 1:00pm 至 5:00pm
該用戶已被刪除

男爵府

Mel,

我試過用osim幾日,work呀,所以想買囉,不過,又5知買邊隻好,咪問吓各位靘太,5該晒!!夏天來啦,以前有d衫褲都著得返,不過,逼爆啦 kelly快一歲啦,真係要快d收身,不想比錢買過晒d返工衫

大喼,

順便幫你清廢物,下午call你,盡量平d5該,記住比個友情價黎

男爵府

好媽媽勳章

shany,
九龍城都有型仔野, 邊度呀?? 好呀, 搵日去睇睇, 我都仲想買夏天衫 [quote]
shany 寫道:
我個仔勁鍾意

男爵府

好媽媽勳章

我唔食雲吞麵, 我鍾意食水餃米多d [quote]
甜心糖糖 寫道:
sorry呀....我個電話原來無晒電,無為意添!
最多下次請你食碗雲吞麵補數下! [quote]
731mon 寫道:

c 人糖糖,
又話我返黎落去玩, 妳個c 人電話飛

男爵府

好媽媽勳章

糖糖,
妳99 真係好, 比d 咁補既野 妳飲

男爵府

好媽媽勳章

jojo,

男爵府

好媽媽勳章

kelly,
妳o係party 區果邊問過我架, 我答

男爵府

731 今日放假呀??又諗住去邊玩?

男爵府

好媽媽勳章

唔係呀~~ 唔好講到咁白我偷緊懶呀
kellylamyc 寫道:
731 今日放假呀??又諗住去邊玩?

男爵府

食lunch先

大宅

這間如是瑞華行的話, 我之前去過 2 次都好揾佬襯, 得番啲模型多, 好有好舊款玩具, KITTY 有小小公仔, 玩具但都好貴下

大宅

各老友:

有惠康印花...請盡快pm我比我...
plsssssssssss))))

大宅

KWOK,

今晚打比你

別墅

KWOK:

乜印花,係咪惠康?我只得兩個 ,妳仲要唔要?要就打我手提
kwok330 寫道:
各老友:

有印花...請盡快pm我比我...
plsssssssssss))))

男爵府

我睇到有其他媽咪話旺角幾間卓悅都返左goon尿片,有冇人去買??幫kelly買大碼

大宅

cindy...
係呀....聽晚摷你...thanksssssssss

cindy216 寫道:
KWOK:

乜印花,係咪惠康?我只得兩個 ,妳仲要唔要?要就打我手提

大宅

moon...
下...咁聽日打個電話去問下佢貴寶號先....
若真係叫瑞華行的話...4/9唔去lu...thanks報料..

moon88 寫道:
這間如是瑞華行的話, 我之前去過 2 次都好揾佬襯, 得番啲模型多, 好有好舊款玩具, KITTY 有小小公仔, 玩具但都好貴下

大宅

好..4/9先出城...若仲有L....就大立...
預埋小kelly+佑佑等等小老友.... :mrgreen:

我睇到有其他媽咪話旺角幾間卓悅都返左goon尿片,有冇人去買??幫kelly買大碼

大宅

kwok
我又想要,順便幫我立埋,可以嗎
kwok330 寫道:
好..4/9先出城...若仲有L....就大立...
預埋小kelly+佑佑等等小老友.... :mrgreen:

[quote]
[/quote]

首頁

尾頁

跳至