跳至

首頁

尾頁

大宅

好大隻?? 唔係呀! 長髮瘦瘦地的男人, 係咪叫e-hair (日式剪髮10分鐘....)

原文章由 shirley62604 於 08-8-1 17:59 發表

我個女俾佢剪過,但剪得唔好(當我個女係仔黎剪)......入面有個男仔,我唔記得名,不過是長頭髮,好大隻,有d似F4個言成X....佢返而剪小女孩會好d

大宅

原文章由 shirley62604 於 08-8-1 17:54 發表

對Susan真係好好,如果無左佢,我估好多人都唔會讀,佢真係激活之寶

我想知學費幾 同有冇trial class架?

禁止訪問

請指教

複式洋房

原文章由 mrsbear 於 08-8-2 17:44 發表
唔好意思, 我唔係住嘉湖, 不過有問題想請教各位.
聽聞天水圍西鐵有村巴到美湖居, 不過只許住客乘搭. 請問嚴唔嚴, 會否check証, 我可唔可以搭到, 喺邊度搭? Thanks! ...

每次上車要"嘟"主户証,好似八達通咁"嘟",或者入車票落票箱,有時都會有人話唔記得帶証,上車時同司機講唔記得帶,咁都ok,我諗1次半次就得,無理由日日都唔記得帶証呱.

係西鉄站下面個輕鉄站旁,近巴士站附近,分別有幾個牌寫住xx居,其中一個寫住美湖居,响果度排隊等車.

複式洋房

THX! 咁佢剪幾錢度呀?

原文章由 shirley003 於 08-7-27 00:39 發表
我一歲左右帶bb出去剪髮, 最初要我同老公捉實佢, 一邊剪一邊嚎啕大哭! 宜家唔駛lu, 佢唔驚剪髮. 如果bb初初剪髮, 帶佢去日本城對面間salon找"阿雲" (仔仔初時都係找佢剪), 剪慣細路仔, 係大刀手. ok架!

...
Baby Alphaland 優質日本/外貿童裝兒童店由傑傑Mum同傑傑Pa為傑傑豬用心經營既小店,請按"個人網頁"參觀!多謝支持!

複式洋房

如果人數少, 30人以內, 可以係新北江會所隔離的嘉湖閣餐廳搞party, 可以book buffet, 我地上次搞, 20人, lunch buffet, 每人收$80, 都6-7 main course, 有salad, 甜品, 野飲, 非常好!! 而且會間一個地方比你, 真係唔錯~

原文章由 YanChow 於 08-7-28 17:18 發表
我上年阿仔生日租過新北江會所的宴會廳,場地夠大,可以接受架。

不過要自己set 場, 執場囉。
Baby Alphaland 優質日本/外貿童裝兒童店由傑傑Mum同傑傑Pa為傑傑豬用心經營既小店,請按"個人網頁"參觀!多謝支持!

大宅

小童$30.

原文章由 kwan1008 於 08-8-3 22:56 發表
THX! 咁佢剪幾錢度呀?

男爵府

原文章由 shirley003 於 08-8-2 13:28 發表
好大隻?? 唔係呀! 長髮瘦瘦地的男人, 係咪叫e-hair (日式剪髮10分鐘....)

唔係.......佢會剪很久的,但我真係忘了個名

男爵府

原文章由 豬嘜仔 於 08-8-2 14:00 發表

我想知學費幾 同有冇trial class架?

親子班, 要睇下你一個禮拜返幾多日,由每星期返一,三或五日,是唔同$的,約百餘一堂.另n1我個女果時是$2400/月,但現在有無變就唔知啦

K1前是沒有分班的,K1開始才有分主流及雙語

[ 本文章最後由 shirley62604 於 08-8-4 20:25 編輯 ]

男爵府

畀面勳章

原文章由 shirley62604 於 08-8-1 17:51 發表

因為佢係工人凑,所以無來往.....起初我仲以為可以在此揾返 ........點知,原來攪錯

終於搬左入來住啦~~
唔緊要啦~有緣千里能相遇呀

複式洋房

傑傑豬終於剪左髮lu~~ 咁岩我地去銀座百佳入貨, 經過對面新開個間salon, 而bb又訓緊覺.........haaa......所以係無心插柳之下剪左頭頭髮仔~~係佢第一次jar!! $45~ 佢係中間都訓醒, 不過都好乖好定, 最緊要bb唔驚ma!

洋房

我都係住美湖居,我個囝13個月大,現在都想同佢返吓playgroup,請問激活貴唔貴呀!要幾多$?得閒約出來玩呀!

伯爵府

好媽媽勳章

我都係住嘉湖5期架,各位你地好呀 !! 有無興趣買小朋友衫呀,仲可以面交喎,有時間click入下面的 就可進入本店參觀,返咗好多麵包超人新貨呀!!

伯爵府

好媽媽勳章

我都係住嘉湖架,各位你地好呀 !! 有無興趣買小朋友衫呀,仲可以面交喎,有時間click入下面的 就可進入本店參觀,返咗好多麵包超人新貨呀!!

伯爵府

好媽媽勳章

我都係住嘉湖架,各位你地好呀 !! 有無興趣買小朋友衫呀,仲可以面交喎,有時間click入下面的 就可進入本店參觀,返咗好多麵包超人新貨呀!!

男爵府

畀面勳章

呢排個bk都唔知搞咩野~好難上到呀~~~又慢

伯爵府

好媽媽勳章

回覆 #1 曳曳囡 的文章

係呀 ,仲成日斷線呀,真係要改進下

伯爵府

好媽媽勳章

回覆 #1 曳曳囡 的文章

係呀 ,仲成日斷線呀,真係要改進下

大宅

請問有冇人雖要家務助理,有証書快手干凈有交代有意pm。

翡翠宮

原文章由 曳曳囡 於 08-8-21 12:47 發表
呢排個bk都唔知搞咩野~好難上到呀~~~又慢

曳曳囡,
你走左黎li樹呀! 唔掛得咁耐冇見過你la.
(不過唔知你仲記唔記得我咁呢)

首頁

尾頁

跳至