網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆:YUUI 的帖子

香港仔華貴村,但電話冇人聽

伯爵府

引用:香港仔華貴村,但電話冇人聽

原帖由 mandy_so8382 於 13-06-04 發表
聽講港島果邊都派得好快架,佢地派之前會打電話先 ,無人聽未必會派

大宅

回覆:YUUI 的帖子

冇收到電話.但我打去全一都冇人聽了

伯爵府

引用:冇收到電話.但我打去全一都冇人聽了

原帖由 mandy_so8382 於 13-06-04 發表
冇收到電話.但我打去全一都冇人聽了
佢地6點應該收工啦,等聽日啦

大宅

請比LINK我,,THANKS

侯爵府

mandy_so8382 發表於 13-6-4 20:42

我住海怡, 有機會同你同區同時間表行程派送? 平時多數係2-6PM派GA. 可能今日多野派唔可以即日到到啩?

你D貨幾點到香港GA? 全一講過要一早到港至會即日派, 10點幾以後到港要第二日GA.

大宅

回覆:Part 2(1樓群發更新:4-6)秀天集運報料區, 用家必入

大宅

回覆:Part 2(1樓群發更新:4-6)秀天集運報料區, 用家必入

如冇看錯應該10点前到港了

侯爵府

mandy_so8382 發表於 13-6-4 22:41
如冇看錯應該10点前到港了

咁可能全一今日多貨要派, 送唔切你果度喇. 我近幾次都係今發明至呀!

大宅

陪月勳章 畀面勳章

有無jm同佢地傾做自提點啊?

侯爵府

各位JM, 秀天今日幫我發左貨去屯门我朋友個姑奶度喇!

希望聽日真係如期派送到喇! 照計都會啩? 我今日下午臨出街同佢講無論如何一定要幫我發貨, 佢叫我俾定地址佢先, 佢稱完重至聯絡我拍下付款..............頭先我番到黎問佢話已經發左WOR, 可能佢真係趕住出車喇? (不過之前都試過兩三次未俾錢都幫我發左貨嘅.)

由於係發屯门, 秀天叫我拍新店條LINK, 又叫我幫手分開幾個黎拍, 話佢間新店想咩"刷刷信誉"WOR, 所謂惊喜原來就係幫完佢收平我5蚊.

我見舉手之勞咪分3個LINK幫佢拍LOR (本來佢叫我分6個, 我件貨得果6KG, 分太多我嫌煩淨係幫佢分三個咋), 反正以前買野都有店主叫過我幫手然後免我國內運費GA LA, 今次咪慳番5蚊都好LOR (嘻嘻, 我照收我朋友個姑奶40蚊GA!). 聽日佢收到貨通知我, 我就再上黎報料喇.

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

KonnyGreen 發表於 13-6-5 00:26
有無jm同佢地傾做自提點啊?

我無呀, 因為唔想屋企變左貨倉, 又要成日standby同人交收比較困身

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

heitong21 發表於 13-6-4 21:19
請比LINK我,,THANKS

pm左你

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-5 00:37

希望聽日真係如期派送到喇! 照計都會啩? ...

平左5蚊都好呀, 你咁好幫佢刷刷信譽

珍珠宮

我岩岩都好開心呀, 佢話今日同合作伙伴傾成左, 上水粉嶺區下星期開通送貨服務啦

暫定收費係首重15续重5元(必须大于2kg,不足2kg按照2kg算)再加收10元上楼费用送上門(下楼自取也要10快)

佢仲叫我可以而家發定d貨去佢度先

我問佢係咪保證開得成架, 因我唔想再用全一/ems

佢話保證ok喎

我靜候群發佳音
各位上水粉嶺既jm留意個費用係暫定架咋, 要等佢到時群發再confirm

珍珠宮

麥豬豬 發表於 13-6-4 13:25
想起你個光頭肥佬都滯晒,on diet就岩晒!

而家全一要收附加費都好, 咁我唔洗再見到佢喇

侯爵府

瑤瑤~ 發表於 13-6-5 01:49
我岩岩都好開心呀, 佢話今日同合作伙伴傾成左, 上水粉嶺區下星期開通送貨服務啦

暫定收費係首重15续重5元 ...

都話你同佢好傾GA LA, 係佢自已通知你GA? 可能特登為你開通呢邊WOR..........

最少計2公斤都OK 吖, 我發兩三件都起碼2公斤喇. 10蚊送埋上樓梗無問題, 我諗你都寧願俾10蚊好過落樓收? 咁你安樂晒喇, 記得叫佢搵個靚仔送WOR (一起俾個假髮佢做制服當帽帶?)

話時話, 自從全一話要收附加費, 我覺得秀天真係幾努力去想辦法, 佢可以留到客繼續有生意賺到錢時我地可以繼續享受到平GE運費, 雙贏!

珍珠宮

Obe2009 發表於 13-6-5 02:06
都話你同佢好傾GA LA, 係佢自已通知你GA? 可能特登為你開通呢邊WOR..........

最少計2公斤都OK ...

唔係, 因為有另一位jm pm我話秀天認錯左佢係瑤瑤, 咁我咪旺秀天問佢搵我有咩事囉(我以為佢唔like我copy佢d群發上黎bk)
點知佢話沒事, 只係關心下mouth:
咁我先知原來佢真係有上黎bk睇我地post
咁我又順便問下佢粉嶺上水攪成點
佢就話今日有合作伙伴上左去佢地公司傾野, 傾上水粉嶺區做自提或者送貨
所以我緊係要8掛埋個成果係點啦
我問佢粉嶺上水係咪好少客, 佢話唔係架
係呀, 佢話上樓/下樓都要比10蚊, 咁我一定揀上樓啦, 橫掂都要比唔好咁辛苦自己
我唔記得叫佢搵個靚仔d, 希望有驚喜啦

大宅

引用:各位JM,+秀天今日幫我發左貨去屯门我朋友個

原帖由 Obe2009 於 13-06-05 發表

希望聽日真係如期派送到喇! 照計都會啩? ...
你用新acc旺佢定舊(即秀天)旺佢,新acc冇人應嘅

大宅

引用:Quote:Obe2009+發表於+13-6-5+02:06+都話你

原帖由 瑤瑤~ 於 13-06-05 發表
唔係, 因為有另一位jm pm我話秀天認錯左佢係瑤瑤, 咁我咪旺秀天問佢搵我有咩事囉(我以為佢唔like我copy佢d ...
你用完記得上黎報下係吾係靚仔送貨

首頁

尾頁

跳至