跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 觀塘, 牛頭角區媽咪(續)

Good Morning...
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

大宅

Hi, 各位早晨

大宅

hin_bb,

仔仔今次d 相影得更自然 更有信心
真係有皇帝個種"神氣"

大宅

kitty 寫道:
HIN_BB , WINGCC,
佢柜桶緊係放佢心頭好啦...乜都有,貼紙 , 畫紙 ,玩具...
可能真係自己野會緊張 D ....

唔講唔知呀...我屋企成日亂到好似比人打劫咁架...
D 柜桶用完又唔關埋 (半開) 跟住有 D 衫又飛左小小出來..
仲要唔係一個柜係咁喎 @@
成地玩具 , 雜物 , 所以我都唔敢招呼人來呀

kitty, mug 你講到咁跨張
佢地都仲細, 起碼佢地自己個櫃桶整齊已好好啦
唉, 我老公咁大個人, 次次攞完衫沖涼, 成個柜桶d 衫都亂晒, 都唔明點解攞件衫會亂成咁

水晶宮

早晨!
lyoncheng 寫道:
Hi, 各位早晨

水晶宮

你有無老公講呀,幾時同仔仔去影呀
hin_bb,

仔仔今次d 相影得更自然 更有信心
真係有皇帝個種"神氣"

公爵府

goodmorning ar,log time no chat la

大宅

LeeLing 寫道:
lyoncheng :
我女啱啱兩歲多D了,抺地都無所謂,我只系驚佢包慣著要包至去者!我有個朋友個仔系甘,叫佢去佢吾去,一包返就去。 :lol:

可能包慣左, 唔包無安全感, 唔敢去
我個時大仔都係咁, 唔包唔敢去, 明明好急都忍住, 包返片先去, 不過我地無迫佢, 隔一排又同佢試, 跟住有一次佢夠胆去, 之後唔洗兩日就介左日片, 仲無濕過衭, 皆因其實佢已識忍....

水晶宮

早晨!好耐無見你啦 :mrgreen:
loloma 寫道:
goodmorning ar,log time no chat la

水晶宮

lyoncheng

仔仔尋日係學校玩電腦好開心呀,佢問我幾時再陪佢去玩呀 :mrgreen:

大宅

HIN_bb 寫道:

有呀, 佢通常都會話: 你鐘意啦.... 你俾錢
我唔叫, 佢又當無件事咁....
不過我想等埋細佬大小小, 兩個一齊影, 唔知可唔可以合照呢

大宅

HIN_bb 寫道:
lyoncheng

仔仔尋日係學校玩電腦好開心呀,佢問我幾時再陪佢去玩呀 :mrgreen:

咁你有無約下次?
我仔仔日日放學都問我幾時同佢玩

大宅

loloma 寫道:

loloma 早晨,
仔仔開學, 你係咪好忙呢

水晶宮

我諗可以既
[quote]
HIN_bb 寫道:

有呀, 佢通常都會話: 你鐘意啦.... 你俾錢
我唔叫, 佢又當無件事咁....
不過我想等埋細佬大小小, 兩個一齊影, 唔知可唔可以合照呢 [/quote]

子爵府

HIN_bb

佢一識玩電腦你就麻煩啦....遲d實成日"痴"住部電腦啫...
[img align=left]http://www.pau.com.hk/liwood/IMG_0764.gif[/img]Liwood Ma Ma [url=liwood.pau.com.hk/gallery]MyBB Album[/url] [email protected]

水晶宮

無呀,遲少少先啦 :mrgreen:
仲有兩日好快到 :mrgreen:
[quote]
HIN_bb 寫道:
lyoncheng

咁你有無約下次?
我仔仔日日放學都問我幾時同佢玩 [/quote]

水晶宮

我會限定佢每日玩既時間,對得太多對雙眼唔好!
liwoodma 寫道:
HIN_bb

佢一識玩電腦你就麻煩啦....遲d實成日"痴"住部電腦啫...

公爵府

he always say "I don't go to school"
[quote]
loloma 寫道:

loloma 早晨,
仔仔開學, 你係咪好忙呢 [/quote]

大宅

HIN_bb 寫道:
我會限定佢每日玩既時間,對得太多對雙眼唔好!

hin_bb, 仔仔平時係屋企都會玩電腦?

大宅

loloma 寫道:
he always say "I don't go to school" [quote]

係咪 lolo 呀?
我細仔都係, 朝朝話 "我唔返學呀!"

首頁

尾頁

跳至