跳至

首頁

尾頁

民房

Re: 順利紀律部隊宿舍(Part 2)

有冇攪錯呀!咁衰嘅........ ,
比我一定落去'伏'佢,好好咁教訓一吓佢!
咪等佢以為自己惡哂 .

ahgloglo

民房

sleepingbo 寫道:
但點解好似茶水部少d人客? ?-(

自從轉手之後,D嘢食真係差咗~
不過最近又好似多返D人!

ahgloglo

民房

我是新搬來的,現在忙著裝修,其實這兒好住嗎?
買嘢又唔方便,你們會去邊度食嘢?去邊度買餸?
本來我們想搬Kowloon Bay但太殘了!

男爵府

依家換咗廚房la!
ahgloglo 寫道:
[quote]
sleepingbo 寫道:
但點解好似茶水部少d人客? ?-(

自從轉手之後,D嘢食真係差咗~
不過最近又好似多返D人!

ahgloglo[/quote]

[

洋房

我通常會係茶水部吃早餐. 買餸會係坐26號巴士到土瓜灣街市買.

大宅

傳說中的惡魔(小女孩), 大約幾大o架? 等我留意下先.

別墅

katrina918 ,
個惡魔好似得6-7歲, 唔sure, 樓下o甘多小妹妹, 如果未見過佢都好難identify佢, 防不勝防, 真係講起都火滾

珍珠宮

唔知點解呢?啲野食都幾好食架...會唔會去mega box 呢? 開囉,有溜冰場喎....唔知有無得學呢?

珍珠宮

sleepingbo:咩可以換廚房咩?唔洗錢架?換啲咩?

男爵府

茶水部換廚房!Not me換廚房! :mrgreen:
Macusmama 寫道:
sleepingbo:咩可以換廚房咩?唔洗錢架?換啲咩?
[

男爵府

mega box 會遲d去!
[

珍珠宮

Oh, sorry. IC

複式洋房

有冇住一座嘅媽咪經常喺零晨四五點聽到D慘叫聲?(由厠所窗傳入來)
[img align=left]http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/40622.birthday.png[/img]Justin

男爵府

慘叫聲
zuke 寫道:
有冇住一座嘅媽咪經常喺零晨四五點聽到D慘叫聲?(由厠所窗傳入來)
[

複式洋房

係呀,通常係男人嘅大叫聲,我好多時返早入厠所洗面時都聽到
[img align=left]http://www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/40622.birthday.png[/img]Justin

民房

各位九點前搭小巴有無遇過以下依D人?

朝早九點前係分兩條隊排,一條去彩虹MTR,一條去黃大仙,
當黃大仙車

珍珠宮

我都見過,只係我女人仔和無人出聲so無理到,其實有架....好唔fair 囉....如比多些錢我都學佢地咁,最少上到嗎....
有一次小bus 係去黃大仙架,咁個女人要去黃大仙又無得坐咁佢叫最後個男人落車,佢話趕時間....講真啦, 朝朝個個都趕架啦...咁個男人話"我趕時間喎,個女人好無奈又再等....
不過比我都唔會讓....老實講唔想無左份工嗎....

大宅

我想問有無人住緊宿舍而又有買樓作投資收租呀?

咁通常會買邊度的屋苑好呢?
謙謙已在9月15號出世喇!2.6kg 全人乳 一個月 3.88kg 二個月 5.95kg 三個月 7.33kg 五個月 8.35kg 六個月 9.21kg 七個月 9.42kg 八個月 9.51kg

珍珠宮

係啦,其實我每次見到都好想話佢地,但考慮到繁忙時間唔想阻礙其他人(同埋自己),所以唔出聲.......
我知其中有果女人經常打尖住係6座,佢個細仔大約2歲,平日由工人照顧,但佢個工人經常同其他工人chatting, 唔理佢個仔,D 實q話見佢個仔俾其他小朋友蝦, 好可憐,好心同依果女人講,但佢唔理.仲話佢工人好.....

[quote]

當黃大仙車

男爵府

不聽人講![quote]
scheong 寫道:
係啦,其實我每次見到都好想話佢地,但考慮到繁忙時間唔想阻礙其他人(同埋自己),所以唔出聲.......
我知其中有果女人經常打尖住係6座,佢個細仔大約2歲,平日由工人照顧,但佢個工人經常同其他工人chatting, 唔理佢個仔,D 實q話見佢個仔俾其他小朋友蝦, 好可憐,好心同依果女人講,但佢唔理.仲話佢工人好.....

[quote]

當黃大仙車
[

首頁

尾頁

跳至