跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Re: 荃葵青媽咪會-PART IV

tina >> 我見到妳啦, 又係1個靚媽媽

男爵府

WSWM 歡迎你加入我地呀 !

男爵府

AntheaLin 寫道:
小川子
嘩! 成家人俾你讚到飄飄然!

男爵府

個電影比老公攬住睇波,我今晚睇唔到大長今大結局呀...... :-( :-(

子爵府

靚女tinama
咁你介唔介意打電話book 檯呀?? 因為呢幾日要搞阿囡生日會同埋個friend 結婚....我怕唔記得到時無位, 我就比你地 , 一係book 住15人先啦.麻煩你o下....

[size=x-large]咁決定5月4日, 7:15pm, 青衣城粵翠軒

點解你地星期六都響屋企o既???
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

子爵府

大碼BB媽媽 寫道:
個電影比老公攬住睇波,我今晚睇唔到大長今大結局呀...... :-( :-(

你係咪要呀??? 我老餅有喎, 駛唔駛燒比你呀???
耶穌拯救人, 人間真有幸, 從此做人冇閉翳, 歡欣讚頌神, 好開心, 耶穌在我心,你與我樂共聚, 歡欣讚頌神.

男爵府

cherryma,

你想見吓大碼BB嗰樣? 總有機會!

原來Bear組連英文老師都係新轉咗.老師話大碼BB唔太聽得明,(我一早就知啦)不過用英文認形狀,數字,同顏色就好叻(我都一早知啦,我教佢ma),生字只認到apple,其他都認唔到,跟住就冇嘢講la.

今期曬相大出血......成13張呀...... 仲有張勁大頭,因為上次親子運動日攞咗嗰親子障礙賽季軍.

男爵府

Jennie 寫道:
[quote]
大碼BB媽媽 寫道:

你係咪要呀??? 我老餅有喎, 駛唔駛燒比你呀???[/quote]
唔該曬先,我老公都仲有少少良心,佢幫我錄緊. 但要等佢睇完波成12pm或者聽日先睇囉. :-( :-(

子爵府

大碼bb 媽
長今明天至大結局, 放心好的收場,一定好睇的.

借問聲睇唔睇到簽名相呀???

男爵府

Jennie 寫道:
大碼bb 媽
長今明天至大結局, 放心好的收場,一定好睇的.

借問聲睇唔睇到簽名相呀???

聽日,唔係今晚咩?
簽名相?有一行冇嘢睇,咩呢架?

男爵府

jennie,
而家睇到啦!但好好好......細.

子爵府

大碼bb媽
嘩運動會舊年10月o既事, 我都唔記得, 佢家陣至有相晒??! 不過我要返工, 所以無參加呀!

家陣睇唔睇到張大呀???

男爵府

no 呀.

子爵府

子爵府

大碼bb媽
明天長今又係8:30pm開場啦!!! 記得坐定定睇啦, 我唔豬點解個節目表寫到去11:00呀?!

男爵府

好似之後有d類似k-100嘅節目,內容係有關演長今d演員,同埋d虾"look"嘢.

男爵府

仲咩今晚冇人嘅? 得我同jennie,但而家我好眼瞓,goodnight.

大宅

好耐無黎呢個topic同大家say hi!

最近, 每天都聽到電台播這首很可愛的蒙古歌[[size=large]吉祥三寶], 我的一對孖寶聽見都會笑 :lol: , 所以很想與你們分享!
馬女Abbie 升小二!馬騮精 Jonas 讀 K3喇!

歡迎進入 勞媽媽BLOG 看看我們的足印!

男爵府

明白晒...知道架喇
Jennie 寫道:
靚女tinama

[size=x-large]咁決定5月4日, 7:15pm, 青衣城粵翠軒

男爵府

Abbie媽咪:
好耐冇見喇! 好掛住妳呀! 囝囝大o左好多o播! 出唔出o黎食飯o即?

Jennie:
我見到架車仔喇! 唔該晒! 不過可能借大碼BB果架方便d, 佢住得最近o麻!
係呢, 點同囡囡慶祝生日?

大碼BB媽媽:
妳果架係咪差唔多款? 如果妳唔介意可能借妳果架方便d! 到時用完可以湊仔返學時還比妳阿姨攞返去先o麻!
今日我都見過英文老師, 都係類似講呢d o野, 不過HeiHei數字方面就弱d!

係呢, 今日Miss提到HeiHei講o野有BB懶音(例如: 睇相-->睇奬, 自己-->忌己), 妳o地d小朋友有冇? 我都發覺好耐, 但唔知點矯正佢!

首頁

尾頁

跳至