跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 油塘區真心真意媽咪俱樂部

kwok.
splei真係好有心思去幫你地換個靚樣,正 !!!

731mon 寫道:
o係邊度睇架?? 我又要睇 [quote]
kwok330 寫道:
係靚女splei整....我都笑左成個鐘...

[quote]
小魔怪媽咪wendy 寫道:
kwok
張party相.你地d靚樣好c 正
係咪yoyo整架~
[/quote][/quote]

大宅

我報到啦, 唔該幫我加返d資料上去啦, thanks

splei(Joey)--高靜閣---靖雅(2歲8個月)

大宅

靚女相 here

大宅

kwok:
真係多謝你叫我靚女, 今晚一定訓唔著

男爵府

好媽媽勳章

哦~~ 我知喇, 因為我冇 8 喇~~

男爵府

好媽媽勳章

splei,
乜妳d 電腦原來咁
得閒幫亞囡整返個網頁啦~~

大宅

咁仲使唔使pm俾你呀
731mon 寫道:

大宅

今日同亞女去覆診, 要打石膏到24號, 好慘呀, 所以依家好累, 走先, 886

男爵府

好媽媽勳章

唔使喇 呢次真係豬
shany 寫道:
咁仲使唔使pm俾你呀 [quote]
731mon 寫道:
[/quote]

大宅

早d抖啦!
splei 寫道:
今日同亞女去覆診, 要打石膏到24號, 好慘呀, 所以依家好累, 走先, 886

男爵府

好媽媽勳章

麻鬼煩, 又冇咗 在線上

大宅

你唔好咁讚我啦 我識嘅好皮毛, 而且我好懶, 所以一直都冇幫亞女整網頁

大宅

靖雅快d好番快d 拆石膏啦!!
splei 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

又真係好耐喎 靖雅真係慘 :cry: :cry: :cry: 早抖 啦~~
splei 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

亞囝又係病病地, 呢幾晚果餐奶, 一滴都唔飲 :cry: :cry: :cry:

大宅

複式洋房

731- 仔仔好番未呀?

豬!? 講開豬...唉, 今日買左2件衫. 我見個公仔著得好鬼靚, 我咪要件 brown colour, 一件黑 lor.....
點知 ling 到返屋企試o個陣, 至發現自己唔識著呀, 都唔知條領應該點拉...著極都影到自己高低胸呀, 仲要係勁覺o個隻添 wor :lol: :lol: :lol:
聽日再去望下隻公仔先 :lol:

男爵府

好媽媽勳章

mel,
未呀~~ 因為 99 聽錯 instruction, 老公叫佢比 一隔藥水, 點知佢就比咗 一小spoon, 份內少好多, 攪到已經幾日樽藥水仲有 一半有多呀 :-( :-( :-(

妳件衫, 咁得意 著極都影到自己高低胸?? 好攪野喎 ?-( ?-( ?-( 仲有妳咁鍾意, 一件衫買兩隻色

大宅

Mel^^
不如你搵日著黎睇吓 要高低胸o個隻喎
Mel^^ 寫道:
731- 仔仔好番未呀?

豬!? 講開豬...唉, 今日買左2件衫. 我見個公仔著得好鬼靚, 我咪要件 brown colour, 一件黑 lor.....
點知 ling 到返屋企試o個陣, 至發現自己唔識著呀, 都唔知條領應該點拉...著極都影到自己高低胸呀, 仲要係勁覺o個隻添 wor :lol: :lol: :lol:
聽日再去望下隻公仔先 :lol:

複式洋房

Oh...好彩係餵少咋...餵多就慘o刺

買2件平d呀:lol:

我要訓o刺, goodnight^^

731mon 寫道:
mel,
未呀~~ 因為 99 聽錯 instruction, 老公叫佢比 一隔藥水, 點知佢就比咗 一小spoon, 份內少好多, 攪到已經幾日樽藥水仲有 一半有多呀 :-( :-( :-(

妳件衫, 咁得意 著極都影到自己高低胸?? 好攪野喎 ?-( ?-( ?-( 仲有妳咁鍾意, 一件衫買兩隻色

首頁

尾頁

跳至