跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

Re: 油塘區媽咪入

妳咪笑喎, 我最近都痾過喎
甜心糖糖 寫道:
我諗fanny隻眼大d啦.....你唔記得上次肚疴咩? [quote]
731mon 寫道:
上次都撞過一次架嘞, 不過佢兩公婆都大大眼, 似邊個都差不多姐~~

[/quote]

男爵府

係咪中左馬仔呀.....返黎嚴刑迫供,拎晒贏個d錢!
731mon 寫道:
咪係, 仲有加埋賭馬先再去飲 :evil: :evil: :evil:

男爵府

我隻佬....剩係"好"車,不論揸跑車、玩搖控車、砌模型都係車!
其實養部車好貴架!
731mon 寫道:
唔怪之得妳屋企咁多車啦~~ 妳地各自精彩[quote]
甜心糖糖 寫道:
我隻佬家下係度砌緊模型車....大唔透!
[/quote]

男爵府

所以我都覺得你對眼都幾大架!
731mon 寫道:

男爵府

好媽媽勳章

今次輸咗喎, 上次就有贏, 佢猛話比 $2000我, 我都唔要, 因為我要買新袋, 不過仲未有心水, 欠住先
甜心糖糖 寫道:
係咪中左馬仔呀.....返黎嚴刑迫供,拎晒贏個d錢! [quote]
731mon 寫道:
咪係, 仲有加埋賭馬先再去飲 :evil: :evil: :evil:

[/quote]

男爵府

好媽媽勳章

:tongue: :tongue: :tongue:
甜心糖糖 寫道:
所以我都覺得你對眼都幾大架! [quote]
731mon 寫道:

[/quote]

男爵府

比5min我.....我食緊肉醬意粉!

男爵府

好媽媽勳章

算啦~ 有正常野好都好啦, 費事好埋 d 唔三唔四 既野咪仲大劑
甜心糖糖 寫道:
我隻佬....剩係"好"車,不論揸跑車、玩搖控車、砌模型都係車!
其實養部車好貴架! [quote]
731mon 寫道:
甜心糖糖 寫道:
[/quote][/quote]

男爵府

好媽媽勳章

真係唔抵得妳, 成日食宵夜都咁鬼瘦
甜心糖糖 寫道:
比5min我.....我食緊肉醬意粉!

男爵府

好媽媽勳章

各位等緊我d相既朋友, 比d耐性, 我仲未整, 一整好就send 比大家, 仲有好多人未比 e-mail address 我喎

男爵府

飽飽

我想買"茹慈"腰bag.....但上次去買話無晒新貨!
不過我唔記得問幾錢.....夠竟係2仟幾定3千幾?
731mon 寫道:
今次輸咗喎, 上次就有贏, 佢猛話比 $2000我, 我都唔要, 因為我要買新袋, 不過仲未有心水, 欠住先 [quote]
甜心糖糖 寫道:
係咪中左馬仔呀.....返黎嚴刑迫供,拎晒贏個d錢! [quote]
731mon 寫道:

[/quote][/quote]

男爵府

好媽媽勳章

我都有諗過買腰bag架, 不過未見到啱我心水既

男爵府

養部車分分鐘同供樓差不多!
供車$3800+停車場$1500+入油平均$1500+洗車打臘$300=每月$7100
再加每年牌費燕梳大約$17000
731mon 寫道:
算啦~ 有正常野好都好啦, 費事好埋 d 唔三唔四 既野咪仲大劑 [quote]
甜心糖糖 寫道:
其實養部車好貴架! [quote]
731mon 寫道:
甜心糖糖 寫道:
[/quote][/quote][/quote]

男爵府

好媽媽勳章

今晚我自己帶亞囝出去食晚飯, 佢成晚都肯坐定定, 好少可, 唔使我勞氣

男爵府

好媽媽勳章

糖糖,
妳老公部新車黎架, 我隻佬都本想買部新7人車, 不過一交完稅, 乜都冇再講嘞 唯有繼續揸架殘車啦~~~

男爵府

咁叻仔....
今晚係99屋企食?
731mon 寫道:
今晚我自己帶亞囝出去食晚飯, 佢成晚都肯坐定定, 好少可, 唔使我勞氣

男爵府

係呀....新車黎,仲有排供 :-( :-(

男爵府

好媽媽勳章

緊係唔係啦~~ 我點會自己去99度食飯喎 我自己約埋朋友去觀塘食之嘛, 我都比老公老點, 佢原本話成班同事去布袋澳食海鮮, 叫我湊亞囝, 轉過頭佢又冇去, 又轉咗去飲酒賭馬喎 :evil: :evil: :evil: [quote]
甜心糖糖 寫道:
咁叻仔....
今晚係99屋企食?[quote]

男爵府

呀仔返學決定到邊間未呀?

男爵府

好媽媽勳章

算啦~~ d錢唔使邊會再黎喎, 嘩~~ 我架殘車唔好泊埋妳隔離, 好樣衰又污穢
甜心糖糖 寫道:
係呀....新車黎,仲有排供 :-( :-(

首頁

尾頁

跳至