跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 北角媽咪會(Part 5) ~~ Happy New Year !

vc,
你話事,我冇所謂,真係唔該晒.
個日真係好搞笑,你個妹拎左gigi的衫比我,我見又冇bag裝住,又舊,仲以為間野d衫係咁添 真係又要唔該晒你幫忙

大宅

Re: 北角媽咪會(Part 5) ~~ Happy New Year !

YiuYiuMaMa 寫道:
honey,
個女去旅行就梗係happy啦, 但我就辛苦到屎屎o下呀, 因為佢乜都要我做, o吾要daddy, "支力"屎我o刺. :evil:

我都好明白既,不過你又會為佢做得好開心bor,係唔係呢??為左阿女無計既....

大宅

vc 寫道:
暫時有媽咪提議要提子, 蘋果, 原味同荔枝, 有無其他味想要? 如果吾係就只要呢幾種味!

一於o甘話啦!

等待驗證會員

寶寶今日病左,無返學!
返學之後,佢晚晚訓覺都會發狂大喊好幾次,仲要攪一段時間先再訓.

等待驗證會員

vc,

我都要12包,但我想要提子, 蘋果味.ok?

男爵府

我乜都無所謂,妳辦事我放心!
vc 寫道:
加酪果乳酸訂 購:

1. vc : 36包
2. Ppima: 24包
3. Pakma: 12包
4. helen: 24包
5. Yiuma: 24包
6. candy: ?  
7. happy: 12包
而家如果confirm埋helen係要一箱的話, 我地一共有6箱, 你地想要6種吾同味share定點呢? 又或者你地鐘意要邊種味多D呢? 暫時有媽咪提議要提子, 蘋果, 原味同荔枝, 有無其他味想要? 如果吾係就只要呢幾種味!

大宅

helen, 好多謝你甘信我喎!!

kilam無問題!

加酪果乳酸訂 購:

4. helen: 24包?
8. kilam: 12包

大宅

happy, 好彩你出聲ja, 如果吾係拎到件衫返去比你朋友實客水佢ah!

男爵府

vc,
:mrgreen: :mrgreen:
vc 寫道:
happy, 好彩你出聲ja, 如果吾係拎到件衫返去比你朋友實客水佢ah!

放工....

男爵府

vc 寫道:

加酪果乳酸訂 購:

[size=medium]Hehe!識到妳地呢班靚c9,係我既榮幸!

大宅

HelenPoPo 寫道:
[quote]
vc 寫道:

加酪果乳酸訂 購:

6. candy: 24包 

[size=medium]Hehe!識到妳地呢班靚c9,係我既榮幸!
[/quote]
:verycold:

大宅

HelenPoPo 寫道:
[quote]
CANDY0615 寫道:
[size=medium]有冇人知血壓高可以食d咩, or 煲咩湯可以助降血壓?????

紫菜、海哲、山楂、海帶、干貝、矮瓜、冬姑、芹菜‥‥‥‥‥‥

仲有好多,我有好多食療保健書,妳要唔要借! :mrgreen: [/quote]

helen:
好亞! 我想借2本...見面時取...thank you

大宅

唉! 我d M 唔知做咩, 本來完左..1日之後又來返....今日第4日啦,,,好似仲多左.....係唔係好唔正常亞????

我近日 好擔心...如果只剩我一個都唔知點養2個B ...老公又冇買保險...就算有...D 錢都唔知用唔用到3-4年....
我自從生左DAVY之後就好擔心啦........老公又話有血壓高, 我真係好驚......

子爵府

我近日 好擔心...如果只剩我一個都唔知點養2個B ...老公又冇買保險...就算有...D 錢都唔知用唔用到3-4年....
我自從生左DAVY之後就好擔心啦........老公又話有血壓高, 我真係好驚......

甘做咩吾買保險? 呢d$吾慳得ga....

子爵府

加酪果乳酸訂 購:

6. candy: 24包 
9. candycan: 12包

大宅

各位 ! 已訂貨啦! 一共7箱, 荔枝, 原味各一箱, 提子3箱同埋蘋果2箱, 貨到就通知你地啦!

candy, 你可以買D無儲蓄成份D保險啦! 應該每月都吾係好多錢ja, 但保障呢D野就一定要有lor, 吾為大都為細ma, 你地始終有2名!!

大宅

vc 寫道:
各位 ! 已訂貨啦! 一共7箱, 荔枝, 原味各一箱, 提子3箱同埋蘋果1箱, 貨到就通知你地啦!

唔該晒你呀vc,要科水時單聲我知呀

大宅

唉! 我d M 唔知做咩, 本來完左..1日之後又來返....今日第4日啦,,,好似仲多左.....係唔係好唔正常亞????

去睇醫生問o下點解啦, o甘流法, 個人好虛架.
叫老公趁後生拿拿臨買份啦, 佢付擔o甘大, 少少地都要整一份架, 安心d嘛.

男爵府

訂野大使vc,
唔該晒!

童媽,
你唔好亂諗野啦,正一傻瓜.不過講真,你會否有小小產後委x屈呢?呢樣野真係唔講得笑.(不過我都係多心問下姐,希望你唔好介意.)
保險真係人一世物一世,點都要買份,touchwood有咩事,d仔女都有小小著落丫麻.

helen,
識到你先至係我的榮幸 :lol:

子爵府

vc,
thank you晒...

童媽,

你d period真係睇下e生好.....

保險就真係要買既,買d唔係儲錢就無咁貴,但都有個保障....睇下門口咁lor.....

首頁

尾頁

跳至