跳至

首頁
23456...54

尾頁

男爵府

Re: 有冇住青衣的靚媽咪呀~~一齊傾下講下~~~

Elsamouse 寫道:
bb623623
我都住美景wor

HIHI 你好呀 , 又多個美景人落街放b la

男爵府

都好都好, 但我個仔淨係識玩bb"千秋"咋 :mrgreen: :mrgreen:

ricebb 寫道:
[quote]
cherry_k 寫道:
就黎復活節有幾日假期,你地有無安排左d咩活動比小朋友參加呀?

不如我地個青衣公園gathering, 就係復活節嗰幾日攪喇~ [/quote]

男爵府

我宜家係放仔,唔係b啦,佢已4歲半
不過出年我又有機會去放b啦

男爵府

Elsamouse

中左la , 定係plan緊呀???? 定係e+幾多個月呀????

我見美景都有幾個大肚婆呀 , 你個細b岩同我仔玩多d, 年齡唔會差好遠ma, 到時叫你大仔睇住佢地, 我地自己去玩, good

子爵府

我地會返泰國10日, 有咩一定要帶咖,驚執小左d野
就黎復活節有幾日假期,你地有無安排左d咩活動比小朋友參加呀?

男爵府

未中,打完水痘針,要5月先可開工呀!
你個PLAN都幾好,等我加緊訓練大囝做nanny先!

bb623623 寫道:
Elsamouse

中左la , 定係plan緊呀???? 定係e+幾多個月呀????

我見美景都有幾個大肚婆呀 , 你個細b岩同我仔玩多d, 年齡唔會差好遠ma, 到時叫你大仔睇住佢地, 我地自己去玩, good

男爵府

未中,打完水痘針,要5月先可開工呀!
你個PLAN都幾好,等我加緊訓練大囝做nanny先!

yeah , 要努力訓練哥哥, 第日我地就甩難

子爵府

YP26:

係咪同你媽咪仔仔一齊返呀!

子爵府

係呀, 31/3~~9/4會同婆婆, 仔仔一齊返泰國10日, 好多野要拎, 成0急都係阿仔d野....

你搬左新屋好住嗎, 真係好想好似你咁一家三口自己住呀,太好啦, 依家塋塋夜晚係咪可以返自己屋企訓...
YP26:

係咪同你媽咪仔仔一齊返呀!

子爵府

yp:

甘你去十日又真係好多野要拎既!
好彩就係我搬左都同亞媽住得近囉,不過我同囡囡兩個都仲係成日黐住我亞媽架,多數weekend先返去自己屋企度!
其實我亞媽都好想我地唔好成日黐住佢架,不過佢又做唔出趕我地走番去自己屋企度之嘛!

大宅

各位 :
我想比個女去學游水,你地有無好介紹?

複式洋房

我住灝景,請問邊間幼稚園好呀?
如要報出年幼兒班係咪要現在去排隊?

我次次貪近去海濱公園,唔知青衣公園有bb千秋,聽日同bb去玩下先!

[/url]

男爵府

bb623623 寫道:
[quote]
bb623623
我都住美景wor

HIHI 你好呀 , 又多個美景人落街放b la [/quote]

上個sunday有兩座停電喎, 影唔影響你地呀?

男爵府

hi rc_ac,

又係度見到你~

男爵府

ricebb
我地0個座有事wor,不過落街食飯見到好多人,差d以為係中秋節呀

男爵府

ricebb
我地0個座有事wor,不過落街食飯見到好多人,差d以為係中秋節呀

我都咁啱落街買野, 又係唸: 乜中秋節咩, 咁多人既~
聽講唔係第一次喎~ ?-( ?-(

子爵府

做咩唔返自己屋企呀, 唔慣呀 , 如果比我, 我會想返自己HOME, 唔洗煩, 寧靜D, 自己想點就點,因為我阿媽有時都會哦.....我, 依家我放工都要自己湊返阿仔返東涌, 第日設工前湊返青衣,都幾累呀,不過想阿仔同爸爸CLOSE D....
yp:

甘你去十日又真係好多野要拎既!
好彩就係我搬左都同亞媽住得近囉,不過我同囡囡兩個都仲係成日黐住我亞媽架,多數weekend先返去自己屋企度!
其實我亞媽都好想我地唔好成日黐住佢架,不過佢又做唔出趕我地走番去自己屋企度之嘛!

子爵府

yp:

嘻嘻~真係有d唔慣架!
夜晚要揍番亞仔返去,朝早又要揍番亞媽度咪好累囉!好辛苦喎!我囡囡依家大左,雖然同爸爸唔係成日見,但放假同埋爸爸一齊帶瑩瑩去街,瑩瑩都肯跟daddy架,可能佢知道daddy係錫佢既!

男爵府

rc_ac 寫道:
我次次貪近去海濱公園,唔知青衣公園有bb千秋,聽日同bb去玩下先!

今日搵唔搵到個千秋呀? 搵到既話, 搵日你帶我去呀~

複式洋房

今日天氣唔好,無去,下次搵埋你同樂樂去啦!

[/url]

首頁
23456...54

尾頁

跳至