興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Re: 可吾以將yahoo相簿放在這裡的pm架

Dear ChunChun_Daddy :

嘩!真係好鬼經典架,阿仔近排無心機讀書,尋晚話搵到條搵錢快線喎!比佢激到真係吾知好嬲定好笑呀!做按摩男郎呀!貼晒大字報,點樣手勢揼同按,收幾錢,頭個星期,免費試鐘,攞我地黎試驗,仲要我地比錢,爸爸就全免,因為做工今辛苦呵!

我話佢知,你的收費好話佢知好死貴喎!遲早碟埋呀,佢真係驚到以為自己已經開左鋪,即刻話打個折比我喎!尋晚得閒到係樹整摺紙話抽中左邊張邊張就大優惠+大贈送喎!無命呀!今日測驗啦!尋晚仲按到話隻手指好痛,激死呀!

成日聽我講阿仔,你阿仔真有笑料架喎!講小小黎聽下啦!

betty
NNN

侯爵府

畀面勳章

betty姐,

好sweet喎!您個百厭星都有精乖一面喔.....

我個囝仲細喎,邊有你個仔咁多樂趣呀!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear ChunChun_Daddy:

係喎!你個仔今細個,不過好快趣就識幫你揼架啦!
你有時間幫阿俊嫂揼,佢睇到,好快就上手架啦!
小朋友就手細細仔,揼起上黎好死舒服架!

我阿女個隻豬手,成隻牛今,早2日,比佢揼同按完後左邊訓黎頸,隔2日,比阿仔按完另外果邊無事喎!我都覺得好奇怪,不過吾敢出聲呵!阿女呷醋話我地偏心呵!

betty
NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

其實的細路乖吾乖真係好細個就睇到架,不過我都真係吾知點解阿仔呢年攪成今呀!我都覺佢引我地注意我好緊要羅.

佢一年級果時,有次激到我好緊要,從未試過超過5分鐘吾同佢講野架,果次嬲到我成日都無同佢講野,佢寫左3封道歉信,好驚雅架,睇完之後,我都吾相信一年班,吾聲吾聲,識今多字同寫信道歉仲有文有路架,點嬲落去呀!所以又衰左呵!
betty

:-( :-( :-(

NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你睇下呢個新look醒吾醒神呀!

betty
NNN

侯爵府

畀面勳章

betty姐,

醒喔!......不過細左d.d.d.d...........

整大佢丫??

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

O吾地除呵!走左出去整完都係今樣呀!

betty
NNN

侯爵府

畀面勳章

try this :

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

Dear ChunChun_Daddy大哥:

吾好整鬼我啦!我try吾到this喎!

betty ?-( ?-( ?-( :-(
NNN

侯爵府

畀面勳章

betty姐,

use your mouse "right-click"我整個張相-->save picture as( save返落你pc度 )跟住上傳大頭照咪得囉......

(您唔嫌放大左會肉酸左的話,

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

嘩!好靚喎!吾該晒羅.

betty
NNN

侯爵府

畀面勳章

betty姐,

您是惠康嘛.....

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

我吾係惠康呀!我係趴街,成日係新都城二期泡.

仲有成日著九寸高跟鞋急急腳,你係係咪趴係街呀!

betty :-(
NNN

侯爵府

畀面勳章

betty姐,

我諗您真係唔應該成日著高

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

習慣左著同埋成日趴街,吾趴吾係好習慣呵!我早幾日見你呀friend友同我同日出世果個呢!發言呵!佢阿女好哥濟架者.

我呀!係網上搵左好多副好動感架雨景,但大頭相內比資料話error,一吾係就定鏡,一吾係就大大個X,無晒落雨feel,激死呀!

係呢我比副圖你,有無計呀!

betty 請你飲野啦!
NNN

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

有時間睇睇e-mail啦!
betty
NNN

侯爵府

畀面勳章

betty姐,

checked!

您個兩幅圖唔郁既都咁大(百幾Kb),曉郁既咪仲......
您要知道BK上傳大頭照既limit先啦:

piexls : 150x150 以內
file size : must be less than 20Kb

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

甘者係無望啦!甘我唯有放桌面呵!

Thanks!

謙虛的betty
NNN

侯爵府

畀面勳章

betty姐,

大頭相唔得o者,簽名相/就咁post相都無問題架喎,right??

您搵到d網上相簿既咪得囉!!

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

ChunChun_Daddy:

嘩!俊俊大哥,你果真係超采常人呀!甘都得,睇到我顛左呵!

betty
ChunChun_Daddy 寫道:
betty姐,

大頭相唔得o者,簽名相/就咁post相都無問題架喎,right??

您搵到d網上相簿既咪得囉!!

NNN

首頁

尾頁

跳至