跳至

首頁
23456...55

尾頁

別墅

回覆 1# domyoji 的文章

我地k1B d相又真係upload得慢左d wow

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

係lu, k1a & k1c 都upload左好多9月嘅相la

原帖由 domyoji 於 09-9-23 10:42 發表
我地k1B d相又真係upload得慢左d wow

別墅

回覆 1# tatabb 的文章

終於有tiffany生日相 lu, 不過班d相都要繼續等.................

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

我都睇唔到有新相喎...

可能我昨晚夜返, 工人冇話俾我聽, 今晚問吓佢先...
係呀, 哥哥"有時"都幾怕羞架...
細佬非常難攪, 如果佢出世先, 我一定唔會生第二個!

哈哈, 其實我星期一返工都見到你, 原來你住我隔離果座(係咪好驚, 你在明我在暗)...不過你好似都幾趕, 所以冇叫你...話時話, 點解你返工拎咁多袋嘢嘅?

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

tiffany 媽咪係講緊未入k1b之前嘅page 2,General入面下午班生日之星d相呀

嘩,tiffany件衫好靓呀

原帖由 anaBB 於 09-9-23 22:13 發表
我睇唔到有新相O既?

男爵府

嘩, anabb, 你好偉大, 我兩個仔好可憐, 阿媽水都唔多滴...你細仔咁可愛, 辛苦D都抵啦!

Tiffany 件衫真係好靚(個人當然都係), domyoji, 你DIY?

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

別墅

回覆 1# anaBB 的文章

HELLO K1B MAMI

ha ha!!!多謝你地讚, 件衫係DIY我做的, 因為今年搵唔到心水生日衫, 睇啱又好貴都唔捨得買, 突然靈機一動, 用D水晶整佢個名係件衫到, 出來效果都幾好, 當係為佢做的生日禮物

瑞瑞MAMI
你真係好偉大, 仲可俾人奶, 真係要身心合一, 我BB出世時都係有幾多人奶俾幾多, 但都係好少, 人奶真係好好, 唔驚有(三聚..), 又唔驚奶粉加價......
TIFFANY而家仲飲奶粉, 尋日唸住同佢轉4號, 少少溝落佢, 佢一飲就話唔同味, 點都唔飲,. ...........唔知幾時先唔飲奶呢!

另外, 有新相LU, Check it out!!!!
見到RACHAL, 瑞瑞, 但仲未分到ISSAC....

男爵府

係呀, 今次 Isaac 冇咩大頭, 係佢阿媽先認到佢咋...

你哋有冇發覺有哋同學仔真係好高...

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

Tiffany mami, 妳好勁呀

等到頸都長,終於有D相頂下癮.....

原帖由 domyoji 於 09-9-25 10:31 發表
HELLO K1B MAMI

ha ha!!!多謝你地讚, 件衫係DIY我做的, 因為今年搵唔到心水生日衫, 睇啱又好貴都唔捨得買, 突然靈機一動, 用D水晶整佢個名係件衫到, 出來效果都幾好, 當係為佢做的生日禮物

瑞瑞MAMI
你真 ...

男爵府

你哋有冇睇唱歌仔 video? 係咪 K1B 同學仔? 好似唔係幾似...

anaBB, 今晚放工響青衣城離遠又見到你哋一家四口喇, 哈哈...瑞瑞仲好開心咁拖住你跳吓跳吓...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

別墅

回覆 1# anaBB 的文章

多謝你地讚TIFFANY件衫

我記得VEDIO係搵高年班同學拍的, 應該唔係K1B.....

9月18日SHOW N TELL, 無TIFFANY份, 因為帶左番學校, 到吳老師問佢係咪要講, 佢話唔係, 所以MISS佐一次

TIFFANY講上星期五係(ANESSA)媽咪講故事, 唔知係唔係, 你地小朋友有無講係邊個?如果佢記得, 下次瑞瑞媽咪講故仔, 就知嘞

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

大宅

醒目開學勳章 畀面勳章

其實係tiffany叻咋, Rachel都唔係好講到學校d野比我聽
o架......

男爵府

anaBB,
Come On!! 係都暗戀你個細仔啦!
你果然係同Isaac講過嘢, 攞住CD果個係佢呀...

我都有問Isaac, 邊個媽咪講故事, 佢又唔講, 問佢英文中文定普通話, 佢話英文喎, 唔知係咪真...

首頁
23456...55

尾頁

跳至