興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

試多次.............
我都唔知黠整先得
我就咁比條link你試下..........
click到入去先再click大張相...........
唔知咁樣得唔得呢??

<<click here>>

原文章由 艾莉 於 31/10/2007 00:07 發表

包媽,
D相開唔到呀

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

有用閃o個張依然under wor
原文章由 最愛小朋友 於 07-10-31 14:34 發表
試多次.............
我都唔知黠整先得
我就咁比條link你試下..........
click到入去先再click大張相...........
唔知咁樣得唔得呢??

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

平成千, 都可以接受LA.

原文章由 最愛小朋友 於 07-10-31 14:28 發表
呢支閃可以向上轉同水平轉架..........
同埋我買時問左人.........
佢地話只要係1/250內都可以同步閃:mrgreen:

子爵府

係呀,,,,,,,,,,其實我都好想買返cannon架..........
但係好貴.............買支平平地既玩住先嘛........
反正我c6都話...........遲d每過一個節日..............
又要添一件影相野,,,,,(黎緊想買鏡頭喇佢)
唔洗我出聲.........佢都好想買............
所以買支平閃...........但遲d買支貴鏡囉:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

原文章由 clpapa 於 31/10/2007 14:43 發表
平成千, 都可以接受LA.

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

430EX 賣 $2000, 如果諗住長用, 我都建議買番 Canon, 唔使第時又再買過嘛

原文章由 最愛小朋友 於 31/10/2007 14:51 發表
係呀,,,,,,,,,,其實我都好想買返cannon架..........
但係好貴.............買支平平地既玩住先嘛........
反正我c6都話...........遲d每過一個節日..............
又要添一件影相野,,,,,(黎緊想買鏡頭喇佢)
唔 ...

首頁

尾頁

跳至