跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 有無人住大窩口葵蓉苑&葵涌七期

ClaireMa 寫道:
IanIan:
葵蓉苑有2座
我住blk 2,7/F...我老公好似有38x分!

ianian...
我老公都好低分...不過我forgot左幾多...
hee,我上次記錯blk 2...
其實係blk 1...lovetsungtsung係我樓上...
要再check先知this week有無得lor...如無意外,this sat...
:-D

男爵府

早晨~~

ClaireMa
你幾時搬呀. 得閒約埋去樓下公園玩下, 我娘家都係大窩口1, 我日日都返去 ga :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

lovetsungtsung:
morning~!
我大約10月搬,而家全部傢私電器都買哂!
仲差窗"臉"未車
[url][/url]

男爵府

lovetsungtsung:
morning~!
我大約10月搬,而家全部傢私電器都買哂!
仲差窗"臉"未車

咁快...

男爵府

lovetsungtsung 寫道:
早晨~~

ClaireMa
你幾時搬呀. 得閒約埋去樓下公園玩下, 我娘家都係大窩口1, 我日日都返去 ga :mrgreen:

咁我呢...

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

全部我老公搞...由得佢!

LOVELYMOM 寫道:
咁快...
[url][/url]

男爵府

全部我老公搞...由得佢!

[quote]
LOVELYMOM 寫道:
咁快...
[/quote]

GREAT!!!

伯爵府

你地知唔知有間電器鋪公務員訂電器有特價, 我全屋電器都係幫襯佢, 好似洗水機, 比百老(會)平4,5百. 不過無得分期. 只要百老(會)有的電器, 佢都會有. 有興趣, 比電話你地.

男爵府

IanIan 寫道:
你地知唔知有間電器鋪公務員訂電器有特價, 我全屋電器都係幫襯佢, 好似洗水機, 比百老(會)平4,5百. 不過無得分期. 只要百老(會)有的電器, 佢都會有. 有興趣, 比電話你地.

係邊架?

男爵府

ClaireMa
仲乜攪掂晒仲唔搬呀? 你哋邊個部門呀, 典解可以有咁長搬遷期既 ?-( ?-( ?-( 我哋得 2-3week咋, 到期一定要還舊宿舍 lu. 呀, 你哋係邊度訂傢俬, 平靚正嗎?

lovelymon
幾時會留左你, 緊預埋你啦

IanIan
我想要電話, 唔該 pm 我, tks

男爵府

IanIan
我想要電話, 唔該 pm 我, tks

pm me too

子爵府

搭一搭訕 ~
大家好!我會係九月尾搬去葵蓉苑。請問廳同主人房冷機位夠唔夠裝分體式?

IanIan
請pm我電器公司電話! thanks a lot!

複式洋房

Hi everybody,

Clairema,
I gave birth on 28/7 la!

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

lovetsungtsung :
我本身唔係住宿舍,所以幾時搬去葵蓉都得!
電器我喺和井買,我諗即係IanIan講果間!!
傢私就Ikea&普通傢私鋪頭買!
[size=medium]和井貿易有限公司查詢和訂購熱線為2370-5500
(可到百老匯十四間門市參觀貨品款式)

orangutan:
葵蓉係無得裝分體架

cat28:
恭喜!恭喜!
好想見下你囡囡! :-P
[url][/url]

伯爵府

[quote]
lovetsungtsung :
我本身唔係住宿舍,所以幾時搬去葵蓉都得!
電器我

大宅

HI 各位,你哋好
我剛於上月尾攞咗KEY,下星期四會入伙,時間十分緊迫,忙到想死 :-( :-( :-(
我住第一座,仲係第一個攞key,而家好驚係第一個搬入去住。
ClaireMa :
葵蓉應該可以裝分體的,因我見入咗伙的有好多人都裝咗分體,我都準備會將舊屋部分體機裝返過新屋到。

男爵府

[quote]
HOLONGMAMA 寫道:
HI 各位,你

男爵府

cat28 寫道:
Hi everybody,

Clairema,
I gave birth on 28/7 la!

boy or girl...

男爵府

orangutan 寫道:
搭一搭訕 ~
大家好!我會係九月尾搬去葵蓉苑。請問廳同主人房冷機位夠唔夠裝分體式?

IanIan
請pm我電器公司電話! thanks a lot!

orangutan,
hi...你邊block?

男爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

HOLONGMAMA:
我之前問過管理公司,係唔比裝!!
如要裝[size=medium]只可裝窗口式分體

HOLONGMAMA 寫道:
ClaireMa :
葵蓉應該可以裝分體的,因我見入咗伙的有好多人都裝咗分體,我都準備會將舊屋部分體機裝返過新屋到。
[url][/url]

首頁

尾頁

跳至