跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章

我bb係0610ka, 可以一斉傾ma???

男爵府

BK Milk勳章

原文章由 xanax1mg 於 07-11-12 16:40 發表

hi! xanax1mg

原來你都係住係九龍城區.
我係剛買左canon 400d果個. :mrgreen:

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 fannyyug 於 07-11-13 11:48 發表

hi! xanax1mg

原來你都係住係九龍城區.
我係剛買左canon 400d果個. :mrgreen:

我用得返呢個account喇~yeah~~~~~~~~~~~~~~~~~~

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 xanax1mg 於 07-11-12 16:40 發表

hi~~我之前用唔到個ac,所以都冇入黎睇tim~~閣置左~~
緊係可以一齊傾啦~ahhaa

男爵府

原文章由 饅頭媽媽(町) 於 07-12-20 09:57 發表

hi~~我之前用唔到個ac,所以都冇入黎睇tim~~閣置左~~
緊係可以一齊傾啦~ahhaa

阿町...阿町....你返左來呀?
你返來就好啦,饅頭點呀?諗定左讀邊間未呀?
維豬全軍覆沒,只係得德信收jar,
咁諗住讀住美雅先,出年再拍門,再係唔得就做大囝,
暑假.....咁就過咗一半啦.

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 維豬豬 於 07-12-21 22:26 發表

阿町...阿町....你返左來呀?
你返來就好啦,饅頭點呀?諗定左讀邊間未呀?
維豬全軍覆沒,只係得德信收jar,
咁諗住讀住美雅先,出年再拍門,再係唔得就做大囝, ...

bobo~
係呀 ~我復活喇~hahahha~我都係諗住讀協恩啦~起碼讀女校學下斯文d~haha~維豬豬仲細唔緊要啦~德信都幾好架喎~我表妹細個都係讀德信既~~或者讀多年n1班出年再考過k1都好呀~學多人地一年野,仲叻d tim呀~

男爵府

原文章由 饅頭媽媽(町) 於 07-12-23 01:36 發表

bobo~
係呀 ~我復活喇~hahahha~我都係諗住讀協恩啦~起碼讀女校學下斯文d~haha~維豬豬仲細唔緊要啦~德信都幾好架喎~我表妹細個都係讀德信既~~或者讀多年n1班出年再考過k1都好呀~學多人地一年野,仲叻d tim呀~ ...

恭喜你呀,入到協恩呀,
我都話饅頭實得啦,我幾個朋友ge囡囡都入唔到呀,細女又真係表現無咁好ge,
維豬而家無乜流口水啦,所以就講多左多野,把口無時停,個人仔又係無時停,有時真係好多謝工人姐姐,無左佢我都唔知會唔會癲狂,:-(
等我忙埋呢個聖誕就可以搵你出來食下午茶啦,你記得要幫我燒碟呀,

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 維豬豬 於 07-12-23 12:47 發表

恭喜你呀,入到協恩呀,
我都話饅頭實得啦,我幾個朋友ge囡囡都入唔到呀,細女又真係表現無咁好ge,
維豬而家無乜流口水啦,所以就講多左多野,把口無時停,個人仔又係無時停,有時真係好多謝工人姐姐,無左佢我都唔知會唔會 ...

聖誕快樂呀~~all mami~~

bobo~
多謝你呀~~聽聞協恩多數收大女多~可能係咁先會收饅頭唧~haha~維豬豬個口無時停咪好囉~haha不停講野係一件好事黎架~饅頭日日都係咁,不過我會嫌饅頭有d煩囉~但有時又覺得佢講d野好攪笑好得意~haha~快d搵下我出黎食野啦,饅頭返左學我都好得閒~

男爵府

原文章由 饅頭媽媽(町) 於 07-12-26 01:04 發表

聖誕快樂呀~~all mami~~

bobo~
多謝你呀~~聽聞協恩多數收大女多~可能係咁先會收饅頭唧~haha~維豬豬個口無時停咪好囉~haha不停講野係一件好事黎架~饅頭日日都係咁,不過我會嫌饅頭有d煩囉~但有時又覺得佢講d野好攪 ...

係呀,我真係時時刻刻都有掛住你ga,上次同我地一齊飲茶o個個朋友你記唔記得呀,佢成日都讚饅頭靚女ga,佢搬左去紅磡灣中心,佢同我講:我有兩次係樓下見到你o個個好靚女ge小朋友(佢講饅頭呀)
喂....如果遲d我真係搬ge話實留返間屋俾你ja,呢度去協恩都唔使10分鐘呀,

男爵府

好媽媽勳章

原文章由 維豬豬 於 07-12-26 13:01 發表

係呀,我真係時時刻刻都有掛住你ga,上次同我地一齊飲茶o個個朋友你記唔記得呀,佢成日都讚饅頭靚女ga,佢搬左去紅磡灣中心,佢同我講:我有兩次係樓下見到你o個個好靚女ge小朋友(佢講饅頭呀)
喂....如果遲d我 ...

hahaa~真係有掛住我架~ 記得你個fd~我都見過佢一次~不過佢買緊野所以冇叫佢~haha~
你會幾時搬呀~我都想睇下你間屋呀~因為真係遲d要諗定土瓜灣喇~希望上協恩小學大機會d嘛~記得留返比我喎~呵呵~快d搵我啦得閒~ 我都想同維豬豬玩呀~

首頁

尾頁

跳至