興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

子爵府

學阿Sir, 全程用CPL, 樹蔭下都用, d 色得唔得啊?

<<無題一>>

侯爵府

今日又去左shopping, ssp, kwai fong, tst & mk . 今日買既野全部自己既, 好滿足

係黃金買左防毒軟件,micro sd card, 再去瑩記買左67mm & 52mm 天涯ring, 星星filter. 再轉戰kwai fong 買扮靚野, 跟住去左天祥買左個背包, 67mm b+w filter, 再去左永成買左塊cokin CPL 同 cokin cover (googoo, 我都幫你買左1塊, $39).

本來想買支 16-85mmVR, 天祥隔離個間鳳凰最平, $4,600. 但個sales 話要比左$$先準check鏡, check 左有問題都一定要買 (佢有2支鏡, 要我是但要一支). 今時今日咁既服務態度:-x ..... 我硬係唔買啦. 最後去左星際搵, 2間都無貨. 算啦, 都係搵支 2 手算啦.

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 MomMom 於 08-9-27 21:54 發表
今日又去左shopping, ssp, kwai fong, tst & mk . 今日買既野全部自己既, 好滿足

係黃金買左防毒軟件,micro sd card, 再去瑩記買左67mm & 52mm 天涯ring, 星星filter. 再轉戰kwai fong 買扮靚野, 跟住 ...

果然係攝影愛好者, 又去買鏡頭

侯爵府

googoo 係咪度?想搵你同Jessie ichat

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

岩岩坐低

子爵府

好媽媽勳章

D700 黎影夜影都唔錯

子爵府

好媽媽勳章

<雙重喜悅>

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 KnN 於 08-9-27 23:25 發表
D700 黎影夜影都唔錯

我又咁o岩夜影喎....
<< Charlotte 私影習 - 光與影>>

仲冇 flash 添....

[ 本文章最後由 Simar 於 08-9-27 23:34 編輯 ]
一張好的作品,畫面要簡潔有力。所以有人說攝影是減法畫畫是加法的意思就在這。

一張好的作品,需要有好的內容,好的構思、好的規劃,最重要的是觀察力、有人文藝術涵養以及感性知性的心。當然,相機隨身帶著。

子爵府

原文章由 KnN 於 08-9-27 23:29 發表

呢張非常好.

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 Simar 於 08-9-27 11:32 PM 發表

我又咁o岩夜影喎....
>

仲冇 flash 添....

咁你無flash又難d .....

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

原文章由 jacqueline_law 於 08-9-26 21:48 發表
到 .... ^^

路過 ge.

想問吓有無人知 圓方 有無傢俱店架? 上過佢個 website, 形格到睇唔明究竟有無傢俱店

琴日睇電視, 介紹咗 d 兒童傢俱, 幾得意, 不過又無講係邊度, 只係好似提過九龍的商場, 唔知係咪指圓方.

唔該.

子爵府

係咪城堡床果間? 響 ocean terminal,間 venture,nicolas and bears,chicco 附近

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

原文章由 googoo 於 08-9-28 00:32 發表
係咪城堡床果間? 響 ocean terminal,間 venture,nicolas and bears,chicco 附近

唔該, 睇吓今日去唔去到先.

子爵府

好媽媽勳章

clpapa
pls check pm.

子爵府

呢套係尋日響 nb 買:

叔叔一月結婚,lucas 做花仔。

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 googoo 於 08-9-28 03:49 PM 發表
呢套係尋日響 nb 買:

叔叔一月結婚,lucas 做花仔。

OT果間? 我搵唔到有一set 呀....

子爵府

係 ot 呀,就咁掛響度乍bor,不過件shirt 衫係之前買既。

我一共買左三套,jonas lucas 同表哥仔

侯爵府

佢係一set 賣定分開賣?

好想睇 Jonas wear 西裝個樣,有無相?

原文章由 <i>googoo</i> 於 08-9-28 16:10 發表 <a h
係 ot 呀,就咁掛響度乍bor,不過件shirt 衫係之前買既。<br />
<br />
我一共買左三套,jonas lucas 同表哥仔
<br />

侯爵府

我又post 下我friday 買既4對鞋:

子爵府

好媽媽勳章

原文章由 MomMom 於 08-9-28 06:05 PM 發表
佢係一set 賣定分開賣?

好想睇 Jonas wear 西裝個樣,有無相?

我去2次見係分開晒, 搵唔到一套, 連1歲既都搵唔到.
我聽日再去, 去到打比你?

首頁

尾頁

跳至